#Neyse kar müzik dinle

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru 03:39

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru

Dünya dalış rekortmeni milli sporcu Derya Can, buzla kaplı gölde 120 metrelik yatay dalışla yeni bir dünya rekoru kırdı. Avusturya'nın Weissensee kentinde 35 santimetre kalınlığındaki buzla kaplı Weissensee Gölü'nde reko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler  Sulhubad Duası 02:56

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler Sulhubad Dua

Bismillahirrahmanirrahim Bismillahil ' azimi ve billahilkerimüskün ya sürhubad. Ve Bihakki Adem safiyullah hürmeti için üskün ya sürhubad. Ve bihakkı nuh neciyullah hürmett için üskün uhruc ya bihakki şit nebiyullah hürm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.571 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tohum Otizm Vakfı'nın Kurulma Amacı Nedir 00:26

Tohum Otizm Vakfı'nın Kurulma Amacı Nedir

Tohum Otizm Vakfı, otizm ve diğer gelişimsel yetersizliği olan çocukların erken tanılanması, tanı alan çocukların özel eğitimle topluma kazandırılması için öncülük edilmesi ve bu hizmetlerin yurt çapında yaygınlaştırılma..

  • NABIZ tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İce Tea Yapmanın en Kolay Yolu 00:12

İce Tea Yapmanın en Kolay Yolu

Kar yağan bir bölgede yaşıyorsanız ice tea yapmanın en kolay yolu sizlerle efendim...

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adanalıların Karla İmtihanı 00:20

Adanalıların Karla İmtihanı

Adana’da yaklaşık 10 dakika süren fındık büyüklüğündeki dolu yağışı hayatı olumsuz etkilerken, caddeler kar yağmışçasına beyaza bürünmüş tabi ki Adana halkı bundan fazlasıyla etkilenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Dan Bilzerian Kimdir? 01:38

Dan Bilzerian Kimdir?

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida‘da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Adam adında kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra..

Karlı Sokakta Kayakla Gezen Kadın 00:12

Karlı Sokakta Kayakla Gezen Kadın

Karlı dağlara çıkmaya ne güç var ne para en iyisi doğa ananın bize kar vermesini bekliyoruz değil mi? Yada tertemiz delirdik.....

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yoldaki Buzlanmadan Dolayı Onlarca Aracın Birbirine Girdiği  Zincirleme Kazası 02:16

Yoldaki Buzlanmadan Dolayı Onlarca Aracın Birbirine Girdiği Zincirlem

ABD'de kar yağışının ardından yolda oluşan buzlanma nedeniyle son zamanların en büyük zincirleme trafik kazası meydana geldi. 10'larca aracın birbirine girdiği kaza sonucu birçok kişinin yaralandığı öğrenildi. İşte o kaz..

  • JET TV tarafından
  • 1.444 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Hukuk Devletinde Darbe Yapmaya Kalkışanlar Hesabını Mutlaka Verecek 02:08

Başbakan Yıldırım: Hukuk Devletinde Darbe Yapmaya Kalkışanlar Hesabını

Başbakan Yıldırım, 28 Şubat davasına ilişkin, Yaptıklarınızın yanınıza kar mı kalacağını zannediyorsunuz? Hukuk devletinde hukuksuz iş yapanlar, darbe yapmaya kalkışanlar hesabını mutlaka verecek. Hiç başka yolu yok. d..

Çatıdan Düşen Çığ Kamerada 00:39

Çatıdan Düşen Çığ Kamerada

Rusya'da bir çığ gibi çatıdan düşen kar saniye saniye böyle görüntülendi. Kazadan sonra kadının ve çocuğun hastaneye kaldırıldığı her ikisinin de sağlıklı olduğu bildirildi...

İstanbulluların Karla İmtihanı 07:13

İstanbulluların Karla İmtihanı

İstanbul’da gece vakti etkili olan kar yağışı, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Buz pistine dönüşen yollarda araçlar maddi hasarlı kazalara karışırken öğrenciler ve vatandaşlar da kayarak düştü..

  • JET TV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annesine Yardım Etmek Yerine Videoya Çeken Zalim Evlat 01:03

Annesine Yardım Etmek Yerine Videoya Çeken Zalim Evlat

Şoför kapısının yanına birikmiş iki avuç kar nedeniyle bir türlü arabasına binemeyen zavallı kadın çoluğun çocuğun maskarası oldu. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman 02:18

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman

Eski profesyonel hokey oyuncusu Eric LeMarque, snowboard yaparken çıkan bir kar fırtınası sonucu bir dağın tepesinde kaybolur. 8 gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder. B..

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebzeli Çorba Yapımı 02:13

Sebzeli Çorba Yapımı

Kar yağışı ile birlikte soğuyan havalar akıllara sıcacık bir çorba fikrini sık sık getirmeye başladı bile. Klasik çorbalardan sıkılıp farklı çorba tarifi arayanlara harika bir önerimiz var. Kış mevsiminin sebzelerinden h..

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Game Of Thrones Parodi 02:47

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Game Of Thrones Parodi

Şarkı Sözleri: Gece nöbetinin rahatına bak bi' de dön Snow'un bahtına yan yar Seni Khaleesi anlayacakta, dön Westeros’un halina yan Aldı Arya kılıcı da,gidiyor bıraktı bize tazısını Martelin kafayı dağ patlattı gel tat..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayı Pençesinden Son Anda Kurtulan Adam 00:45

Ayı Pençesinden Son Anda Kurtulan Adam

Ayıyı avlama kamplarından uzaklaştırmak isteyen kar moturu kullanıcılarından biri çok yaklaşınca az kalsın aynının pençesine maruz kalıyordu....

  • JET TV tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mayıs Ayının En Komik Bebek Videoları  Komik Bebekler 2018 05:04

Mayıs Ayının En Komik Bebek Videoları Komik Bebekler 2018

Mayıs Ayının En Komik Bebek Videoları ? Komik Bebekler 2018 içinde; ilerlemek için çabalarken düşen bebek, ayağıyla bebeğini iten anne, oyuncağını almaya çalışırken düşen bebek, babası ile oynarken düşen bebek, oyuncak k..

  • JET TV tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eva Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Eva Türkçe Altyazılı Fragman

Oyun yazarlığı yapan bir adam, şiddetli bir kar fırtınasından kurtulmak için bir dağ evine sığınmak zorunda kalır ve burada gizemli bir kadınla tanışır. James Hadley Chase’in kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Be..

Mustafa Yıldızdoğan Anlat Mektupta⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:36

Mustafa Yıldızdoğan Anlat Mektupta⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

KuLağım-da ÇaLan Hep / BiLiyorsun Bir ZamanLar / Seni Ne Çok Seviyordum /Kederin-Le ÜzüLü-yor / Sevincin-Le GüLüyor-dum / Gözgöze GeLmek İstemem Yüzünü Görmek İstemem / / Senin-Le oLmak İstemem ELLer-Le ALdat-tın / Beni ..

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

Yildiz Tilbe  Sevdanin Tadi 03:47

Yildiz Tilbe Sevdanin Tadi

Tükenir biter gider bitmez dediğin aşklar Geriler teslim olur savaşçı umutlar Kurşuna dizilir hep doğmamış duyguların Yine de çıkar bir yerden tadı sevdanın Her acı büyütür içindeki çiçeği Dönersin kendine budur aş..

Yaşar   Divane 03:57

Yaşar Divane

Hele bir anla aşkı zamanla Kışlar bahara döner gibidir Var mi dünyada askından başka Yandı derken söner gibidir Her derdime yar ortağım olda Gökten melekler iner gibidir o zaman}x2 Kar mı dünyada bin yıl yaşansa}x..

Mustafa Yıldızdoğan SevdiĞim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:17

Mustafa Yıldızdoğan SevdiĞim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

KuLağım-da ÇaLan Hep / BiLiyorsun Bir ZamanLar / Seni Ne Çok Seviyordum /Kederin-Le ÜzüLü-yor / Sevincin-Le GüLüyor-dum / Gözgöze GeLmek İstemem Yüzünü Görmek İstemem / / Senin-Le oLmak İstemem ELLer-Le ALdat-tın / Beni ..

Mustafa Yıldızdoğan Ya Sen GeL Yanıma⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:45

Mustafa Yıldızdoğan Ya Sen GeL Yanıma⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

KuLağım-da ÇaLan Hep / BiLiyorsun Bir ZamanLar / Seni Ne Çok Seviyordum /Kederin-Le ÜzüLü-yor / Sevincin-Le GüLüyor-dum / Gözgöze GeLmek İstemem Yüzünü Görmek İstemem / / Senin-Le oLmak İstemem ELLer-Le ALdat-tın / Beni ..

Müslüm Gürses Acımıyorsan⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:39

Müslüm Gürses Acımıyorsan⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

KuLağım-da ÇaLan Hep / BiLiyorsun Bir ZamanLar / Seni Ne Çok Seviyordum /Kederin-Le ÜzüLü-yor / Sevincin-Le GüLüyor-dum / Gözgöze GeLmek İstemem Yüzünü Görmek İstemem / / Senin-Le oLmak İstemem ELLer-Le ALdat-tın / Beni ..

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya  Çıktı 01:26

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya Çıktı

Milli takımlar arasında 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, performansı istediği seviyede olmayan ve forma şansı bulamayan oyuncularla özel olarak ilgilenecek. Takt..