#Nick uhas

Sezar Şifresi 02:56

Sezar Şifresi

Brit ilk popüler yerine koyma şifresi olan Sezar şifrelemesini açıklar, ve frekans analizi ile nasıl kırıldığını gösterir . Hazırlayan: Brit Cruise. kriptografide kirilmasi kolay sifrelerden biri. adindan da anlasilac..

Geçmişin Sırları Mccanick Film İzle 1:36:11

Geçmişin Sırları Mccanick Film İzle

Geçmişin Sırları hd izle, Aktörlükle yönetmenliği bir arada götüren Robert Redford 1980′de başladığı yönetmenlik kariyerinin 9.filmine imzasını attı. “The Company You Keep” adını verdiği filminde “Lions for Lambs”ten son..

  • Tv Series tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntikam Ringi Film İzle 1:48:36

İntikam Ringi Film İzle

Ailesi bir adam tarafınca katledilmiştir. Bu adamdan ailesinin intikamını alabilmek için karete kursuna başlamıştır. Daha sonrasında ailesini öldürmüş olan katilinde karete okulunda düzenlenen bir turnuvaya katıldığını ö..

  • Tv Series tarafından
  • 3.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parker Film İzle 1:58:40

Parker Film İzle

Parker hd izle, O bir hırsız ama vicdanlı, merhametli ve ahlaki kurallara uyan bir hırsız olan Parker, zorunlu olmadıkça kimsenin canını yakmayan, adam öldürmeden farklı yollarla intikam alan Parker, birlikte soygun yapt..

  • Tv Series tarafından
  • 3.478 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview: The Ultimate Endurance Test | Season 2 Ep. 2 | AMERICAN GRIT 00:35

Preview: The Ultimate Endurance Test | Season 2 Ep. 2 | AMERICAN GRIT

AMERICAN GRIT is a new 10-episode competition series starring WWE Superstar John Cena. Sixteen of the country’s toughest men and women will be split into four teams as they work together to face a variety of military-gra..

 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:08

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı

Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin ..

İngiltere Genelkurmay Başkanı Rus Ordusunun Gerisindeyiz 00:53

İngiltere Genelkurmay Başkanı Rus Ordusunun Gerisindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Sir Nick Carter, Rus ordusunun gelişimine ayak uydurmaya çalıştıklarını kaydetti. The Telegraph'ın haberine göre Carter, muhtemelen Kalibr füzelerini kastederek Suriye'de başarılı biçimde ku..

Chicago Med 3. Sezon 20. Bölüm Fragmanı 00:30

Chicago Med 3. Sezon 20. Bölüm Fragmanı

Chicago Med 3. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 15 Mayıs Salı Günü NBC'de Chicago Med 3x20 Promo/Preview The Tipping Point (Season Finale) Chicago Med Season 3 Episode 20 Promo Chicago Med Season 3 Seas..

Parker Türkçe Dublaj İzle 1:58:40

Parker Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Şeytanın Avukatı, Ray gibi ödüllü yapımlara imza atmış olan Oscarlı sinemacı Taylor Hackford'ın üstlendiği aksiyon ve suç filminin baş rolünde Jason Statham yer alıyor.Jennifer Lopez,Nick Nolte ve Michael ..

Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending Türkçe Dublaj İzle 1:48:36

Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending Türkçe Dublaj İzle

Yönetmen:Ritesh Batra ve Senaryo:Julian Barnes, Nick Payne yer aldığı Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending filmi Dram, Gizem türünde 01 Mart 2017 (ABD) 'de yayınlanmış İngiltere yapımı bir filmdir. Yıllar önce bir ev..

Çılgın Adamın Yolcu Gemisinden Denize Çivileme Atlaması 00:19

Çılgın Adamın Yolcu Gemisinden Denize Çivileme Atlaması

Nick Naydev isimli ABD’li turist, yolcu gemisiyle Karayipler’e gerçekleştirdiği seyahat esnasında geminin güvertesine çıkarak yaklaşık 30 metre yükseklikten denize çivileme atlamış...

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Juice WRLD - Lucid Dreams (Dir. by @_ColeBennett_) 03:50

Juice WRLD - Lucid Dreams (Dir. by @_ColeBennett_)

Juice Wrld - Lucid Dreams Song Produced by Nick Mira Directed + Edited by Cole Bennett Director of Photography: Cole Schwartz Steadicam by Bayley Pokorney..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Juice WRLD - Bandit ft. NBA Youngboy (Dir. by @_ColeBennett_) 03:10

Juice WRLD - Bandit ft. NBA Youngboy (Dir. by @_ColeBennett_)

Juice WRLD - Bandit [ft. NBA Youngboy] (Official Music Video) Directed + Edited by Cole Bennett Song Produced by Nick Mira Dir. of Photography - Taylor Randall Steadicam by Renard Cheren Ex Produced by Sal Tarantino & J..

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir grup araştırmacı 1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

TRUTH SEEKERS Trailer (2020) 01:23

TRUTH SEEKERS Trailer (2020)

First trailer for Truth Seekers starring Simon Pegg and Nick Frost..

Captain Marvel Orijinal Fragman 02:18

Captain Marvel Orijinal Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman 02:21

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Justin Bieber - Yummy (Official Video) 03:50

Justin Bieber - Yummy (Official Video)

Directed by Bardia Zeinali Produced by Roisin Audrey Moloney Executive Producers: Danielle Hinde, Jason Cole Video Commissioner: Yolande Geralds Production Company: Doomsday Entertainment Director of Photography: Ben Car..

Star Kötü Güçlere Karşı Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - LPS Cicibiciler Barbie Oyuncakları 12:18

Star Kötü Güçlere Karşı Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - LPS Cicibiciler

Merhaba arkadaşlar! Tamamen oyun hamuru (Play Doh) ile hazırladığım dev sürpriz yumurta serisine bu kez Star Kötü Güçlere Karşı sürpriz yumurtası ile devam ediyorum. Sürpriz yumurtamdan birbirinden ilginç oyuncaklar çıkı..

  • TEK KANAL tarafından
  • 166 görüntüleme
  • 4 yıl önce