#Nil karaibrahimgil ben buraya Çıplak geldim müzik dinle

Behçet Gülas - Korkarım 05:04

Behçet Gülas - Korkarım

Korkarım şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yılda bi..

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni 03:56

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni

Ooooooo Seven severken düşünce gözden herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, teninde ki o kokusu Biter mi böyle geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi ge..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Altan Civelek - Karayel 03:44

Altan Civelek - Karayel

y yureğum derindedur yerindedur yerinde O yerlerun altında karanlığun içinde Yıldızlarun ardında oy Karadeniz içinde Söyleyin yarume de ben varamam yanina Derindeyim derinde yaralarum derinde Of yarum gelsun ben gelemem..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet 02:25

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet

You've got a friend in me Dostunum ben senin You've got a friend in me Dostunum ben senin When the road looks rough ahead Önümüzdeki yol zor olduğunda And you're miles and miles from your nice warm bed Ve sıcak gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle 1:23:48

Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle

Yönetmen: Metin Erksan Senaryo: Metin Erksan Yapımcı: Necip Sarıcıoğlu Müzik: Abdullah Nail Bayşu, Orhan Gencebay Görüntü Yönetmeni: Ali Uğur, Mengü Yeğin Tür: Dram Özellikler: Siyah Beyaz Oynayanlar: Hayati Hamzaoğlu, ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.229 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz 06:19

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz Bir fidandım derildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok ..

Trt Sanatçıları - Ayva Çiçek Açmış 02:32

Trt Sanatçıları - Ayva Çiçek Açmış

Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelecek Yandım allah yandım yandırma beni Derin uykulardan kaldırma beni Seviyorum diyerek kandırma beni Ayaş yollarından aşt..

Justin Bieber - Baby 03:44

Justin Bieber - Baby

Baby [Justin Bieber] Oh woooah, oh woooooah, oh wooooah, oh. You know you love me, I know you care, you shout whenever and I’ll be there. You want my love, you want my heart and we will never ever ever be apart. Are we ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ramazan Küçük Kurşun 04:14

Ramazan Küçük Kurşun

Kurşun şarkı sözleri ile Senin kolların cennet, ben çok günahkarım Bilmediğim bu yollarda hiç kimseyim Gecenin kör kuytusunda delirmiş gibiyim Sağım solum hep sen oldun, aşk sensiz yalan Ben senin ellerini tutamadım k..

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek 05:40

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek

(Natalia) Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Κι απ' όπου περάσεις Κάνεις καταστροφές Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Και πίσω σου αφήνεις Πληγωμένες καρδιές (Mustafa) Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyor..

Mehmet Erdem - Ağlayamam 03:42

Mehmet Erdem - Ağlayamam

Mehmet Erdem - Ağlayamam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu Yarınsız Mutluluğu Haklıyken Haksızlığı Kalabalık Yalnızlığı Seninleyken Öğrendim Ben Bu Sabahsız Akşamları Şu Vefasız Sırdaşlığı Anlamsız Savaşmayı Seninleyken Öğr..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Oy Kullanmaya At Üzerinde Giden Vatandaş 02:02

Oy Kullanmaya At Üzerinde Giden Vatandaş

Kayseri'de 42 yaşındaki Mustafa Yurtlu, 24 Haziran seçimlerinde oy kullanacağı okula at üzerinde geldi. İlk defa at üzerinde gelerek oyunu kullandığını söyleyen Yurtlu, 42 yaşındayım, daha önce de oy kullandım ama at ..

  • JET TV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadirli Mezarlığı'nda Korku Dolu Bir Gece ve Ölülerin Hikayeleri ! 13:14

Kadirli Mezarlığı'nda Korku Dolu Bir Gece ve Ölülerin Hikayeleri !

Henüz 7-8 yıl öncesine kadar buradaki kulübede yaşayan yaşlı bir adam bir gece geldiği sırada kulübenin önündeki gölette bir kaç ceset ile karşılaşır. Bu durum üzerine korkan yaşlı adam jandarmaya haber verir. Jandarma c..

  • ZULMA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Gökhan Keser - Unutulmuşum 03:10

Gökhan Keser - Unutulmuşum

Olsan da olmasanda yaşarım ben bu aşkı Gerekirse efendi gibi çekerim de acımı Keyif senin gönül senin yine sen bilirsin Yandığı gibi sönerde içimin lavı Sen iyi ol gönlünü hep hoş tut Ben solmuşum gül gibi Sedefi ..

Yalın - Bir Bahar Akşamı 04:00

Yalın - Bir Bahar Akşamı

Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben Son Gülü Soldurup Kalbime Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldüm Ben Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben İsmini Susturup Maziye Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 7 yıl önce