#Nilgül radyoda bi Şarkı müzik dinle

Pera - Seni Kaybettiğimde 04:23

Pera - Seni Kaybettiğimde

Pera - Seni Kaybettiğimde Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz geçen her bir dakikam her bir saniyem Ne kadar ağır ne kadarda yavaş Seninleyken oysa akıp giderdi su gibi Zamana gücüm yetmezdi neydi bu telaş Dünyayı versen..

Pera - Sensiz Ben 04:31

Pera - Sensiz Ben

Pera - Sensiz Ben Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da ..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti 04:01

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti Müzik Dinle Şarkı Sözleri KİMLERİ SEVDİK KİMLERİ SİLDİK KİMLERİN PEŞİNE DÜŞTÜK GENÇ ÖMRÜMÜZDE YÜZ GÖZ OLDUK YAR SENİNLE SÖZÜMÜZÜ ESİRGEMEZ OLDUK GENÇLİĞİMİ GERİ VERSELER BU KEZ EN ÇOK KEN..

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet 03:33

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Denize ay vurmuş bana ne Gün doğmuş çiçek açmış bana ne Benim acım aşkımdan sana ne İstemiyorum gelme Elini başkası tutmuş bana ne Gözlerine yaban..

Simge - Öpücem ( Klip ) 04:15

Simge - Öpücem ( Klip )

Simge - Öpücem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Peşindeyim alana kadar peşindeyim İşimdeyim gücümdeyim ama düşündeyim Yakıcam buraları o derece yani başındayım Gülünce yazında ağlayınca kışındayım Daha iyisini mi bulucan ..

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki 03:43

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düştüğüm, savrulduğum Yanıp yanıp durduğum doğrudur. Üzülme diyorsun, acılar geçer gün gelir E canım sen öyle diyorsan öyledir. İçtiğim büyük bir aşk Yanımda sen ..

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez 03:49

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez Müzik Dinle Şarkı Sözleri Beni bırakıp gıtme bir yere Gidersen unutursun Dilerim böyle olmaz Bu havada gidilmez Güneşli günde gidilmez Aslında hiç gidilmez Son günüme kadar Kalp duran..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Mabel Matiz - Sarmaşık 04:38

Mabel Matiz - Sarmaşık

Mabel Matiz - Sarmaşık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bir taht yaptım ki sana Kimsenin gücü yok yerin' almaya Kor denizden o gül dudağın Söyle şimdi kimden yana Gönlün var mı bende sarmaşık Yol mu karmaşık Her ..

Koray Avcı - Diz Dize 04:46

Koray Avcı - Diz Dize

Koray Avcı - Diz Dize Müzik Dinle Şarkı Sözleri Evumuzun önünden dere akar denize Yaşlansayduk sevduğum senun ile diz dize Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişuz zamani Yüce dağ değil idu..

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim 03:56

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnanmıyorum nasıl ayrıldık? Kime aldandık Kara sevdaydık Biz seninle dağlara ferman Dillere destan Ellere hüsran İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim..

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker 03:48

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elin elimdeyken en sihirli kilit Hep mutluluğa açılır Essin dertler nereden eserse Gülüşünle hepsi dağılır Önce kalbime sonra evime, girdin ya nasıl..

Halil Sezai - Sonbahar 04:56

Halil Sezai - Sonbahar

Halil Sezai - Sonbahar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , ..

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı 12:12

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı Müzik Dinle Şarkı Sözleri ÇEK Ah, diye başladı şarkısı ömrümün. Gözleri görmüyor ki gönlümün. Düşmeye hevesli… Dünden hazır deli! Bir parça aşk için, Nereye gitmeli? Kimlere sormalı? O..

Murat Başaran Feat. Yıldız Tilbe - Yana Yana 04:03

Murat Başaran Feat. Yıldız Tilbe - Yana Yana

Murat Başaran Feat. Yıldız Tilbe - Yana Yana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Zaman ne çabuk geçiyor Zaman ömür biçiyor Hayat kimini kolluyor Kimini zorluyor Seveni yakıyor Hayat kimini kolluyor Kimini zorluyor Sonunda harcıyo..

Kalben - Rüzgar 03:13

Kalben - Rüzgar

Kalben - Rüzgar Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız kalamaz, Yapamaz aaah… Döner durur yatağında, Uyuyamaz aaah … Ben seni kaybettim, Anladım, bak. Gündüzleri gecelere Zor bağladım, vaah… Hani zaman her şeye i..

Kalben - Derdimin Çiçeği 03:39

Kalben - Derdimin Çiçeği

Kalben - Derdimin Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hep başka biri olmak ister gibi bu halin. İçinde rüzgar esmede. Gölgeni taşır dalgalar, sabah 9 akşam 6. Hayat seni es geçmede. Bir bilen ya da falcı anlatır kaderini..

Kalben - Sonsuza Kadar 03:13

Kalben - Sonsuza Kadar

Kalben - Sonsuza Kadar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Falımdan bir bilet çıktı, filmin adı ‘al yazmalı’. Gören var mı? diye baktım; yoktu. Filmin sonu çok zordu. Kimse görmez, dedin usulca; yoktun, bırakamadım bulunca. Yağmu..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Hande Yener - Görev 03:58

Hande Yener - Görev

Hande Yener - Görev Müzik Dinle Şarkı Sözleri TARİF EDEMEDİM BİLİYOR MUSUN BASKA BİR SEYDİ BU BASEDEBİLİRDİM HATRİ SAYİLİR BİR SABİR VAR BENDE NE BENİ YOK EDERDİ ASK NE SENİ İHYA EDERDİ İYİYDİM ASLİNDA İDARE EDİYORDUM..

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor 04:08

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri NASIL KOYDUK ADINI BİLMİYORDUK TADINI DAHA ARIYORDUM YARIMI HATALAR OLUYOR HALA NASIL KOYDUK ADINI BİLMİYORDUK TADINI DAHA ARIYORDUM YARIMI YA..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Müzik Dinle Şarkı Sözleri HEMEN HEMEN HERGÜN BURDAN GEÇİYOR YÜZÜNDE NUR VAR IŞIK SAÇIYOR BU NASIL İŞTİR İÇİM ERİYOR AĞLATIYOR BENİ AĞLATIYOR YOLUNA ÇIKIYORUM BAZEN ARADA BELKİ GEÇERKEN DER B..

Cinare Melikzade Feat. Alishahin  - İhtiyacı var ( Akustik )  05:36

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik )

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkmuyorum ölmekten, korkum sensiz yaşamak. Zor geliyor her güne, hasretinle başlamak. Kavuşmak istiyorum, her an sana kavuşmak..

Gece Yolcuları - Pişmanım 04:23

Gece Yolcuları - Pişmanım

Gece Yolcuları - Pişmanım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir günah sanki aşkımız Gözlerimdeki her damla hasretin Bu sensiz geçirdiğim ilk, gecenin Sabahı nasıl gelir ah sevgilim Her şeyim. Meğer ne kaybetmişim Canımdan ço..

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim 05:08

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç kere sustum aşkı güz yapanlara Varamadığım sual edip derdi soranlara Bin dert yükledim aşikar duvarlara Ağlayamadım sevdayı oyun sananlara Ne..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..