#Nilgül radyoda bi Şarkı müzik dinle

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün 03:40

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün

Ayda Mosharraf - Herşey Bitecek Bir Gün Şarkı Sözleri biliyorsun hersey bitecek bir gun umut ve ozlem hep bosuna biliyorsun hersey bitecek bir gun kalacagim bir basima kimbilir kimler tutacak ellerinden kimlere guleceks..

Ersan Er - Ah Yalan Dünya 04:02

Ersan Er - Ah Yalan Dünya

Ersan Er - Ah Yalan Dünya Şarkı Sözleri Hep Sen Mi Ağladın Sen Mi Yandın Ben De Gülmedim Yalan Dünyada Sen Beni Gönlünce Mutlu Mu Sandın Ömrümü Boş Yere Çalan Dünyada Ah Yalan Dünyada Yalan Dünyada Yalandan Yüzüme Güle..

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın 05:30

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın

Muazzez Ersoy - Beni Çok Ararsın Şarkı Sözleri Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Sen beni çok ararsın çok ağlarsın sevgilim Bu hayat böyle gitmez birgün değişir elbet S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Ertem - Nilüfer 03:41

Ceylan Ertem - Nilüfer

Ceylan Ertem - Nilüfer Şarkı Sözleri Sahici ruh, cihanda sulh, gözümde yok başka hayal Cennetime alsam seni, hazlara salsam seni Sahici ruh, cihanda sulh, gözümde yok başka hayal Bir de yani sen de bir gün sevsen beni S..

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem 08:51

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem Albüm Adı : Kabul Edemem Bana bir şeyler mi söyle diyorsun Sana sevgilimden başka söz demem Seninle yalnız biz dostuz diyorsan Senin dostluğunu kabul edemem Sulanan çiçekler kurur mu ..

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda 04:46

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Şarkı Sözleri: Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Albüm Adı : Aşkın Cezası Düzelten : deli sevda Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sus..

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla 05:23

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla

Ferdi Tayfur - Sende mi Leyla ( Zaman Tüneli II ) ŞArkı Sözleri Yüzüme bakacak yüzün kalmamış Doğru bir kelime sözün kalmamış Aklını fikrini yalan bürümüş Sen de mi Leyla, sen de mi Leyla Karaya ak denilir mi Amaya bak ..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser 1:59:35

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser

Arabesk müziğin efsanelerinden olan Güllü'nün yaklaşık 2 saat boyunca dinleyeceğiniz birbirinden güzel tam 25 eserini sizlerle paylaşıyorum... Keyifli dinlemeler arkadaşlar... İŞTE ŞARKI LİSTESİ: 1) 00:00 SABAH OLMADAN..

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella 04:16

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella

Hayat Geçerken / Mücella şarkı sözleri ile Her yer polis kaynıyor Caddelerde sokaklarda Kızıyla evine giderken Mücella’yı almışlar Dışarıya çıktım karanlık Saatleri geriye almışlar Karanlık ışığa dönüşür Gelişir ..

Seda Üren - Tuzağındayım 04:03

Seda Üren - Tuzağındayım

Tuzağındayım şarkı sözleri ile Sen benim imkansız sevdiğim Sen haram çiçeğim Dilsiz duvarlar ördüler önüme Nefesine hasretim Sen benim toyluk zamanım Sen son hazanım Aşkını aldım kalbime gömdüm Sönmüyor yangınım Ahhh ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nahidə Babaşlı - Yine Özledim ( Cover ) 03:14

Nahidə Babaşlı - Yine Özledim ( Cover )

Nahidə Babaşlı - Yine Özledim ( Cover ) Yine Özledim - Şarkının Sözleri: Bir gün biri değerse kalbine Isınırsa o küçücük ellerin İnanırsan yine yeryüzündeki cennete Tutunabilmeyi başarabilirsen bir ele İçinden ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ece Seçkin - Geçmiş Zaman 03:05

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman

Geçmiş Zaman şarkı sözleri ile Bir beden büyük gelen Gerçekleri hiç görmeyen Aslında hiç kimse değil Karakterin seni üzen, Sende vicdan denen yokmuş zaten Konuşalım mı gel bu durumu Uğraştırıp durma bırak şunu bunu..

Adalio & Moein Amin - Ravany 02:58

Adalio & Moein Amin - Ravany

Ravany şarkı sözleri ile ADALİO VERSE: Dilime takılıp hecenin eseri Kafamın içinde ritimin bedeli Laboratuvarda yeni bi deneyin Geliyorum engelleri devirip Savaşın sonucu beynimde birikir Karşımdaki kötünün iyisi Do..

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin 04:59

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin

Beklediğim Ne Varsa Sensin şarkı sözleri ile Tünemiş kuşlar gibiyim enkaz gemilerde Bırakıp gitmişsin beni bomboş şehirlerde Kış ısırır zorlu geçer ıssız sahillerde Tek parçayken de eksiktim malum nedenlerle Önümde ku..

Reyhan Cansu - Gizli Gizli 03:51

Reyhan Cansu - Gizli Gizli

Gizli Gizli şarkı sözleri ile İyi kötü anlaşıyorduk Arada bir esip savuruyorduk Bir vardık bir yoktuk aslında Bir masalın içinde yaşıyorduk Bir ağlayıp bir gülüyorduk Sevişlere doyamıyorduk Bir an küsüp bir an barışıp ..

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam 03:59

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam

Benim Her Şeyim Tamam şarkı sözleri ile Oturdum düşündüm kendi kendime beni Ne çabuk geçti zaman Unuttum her şeyi Başka biri vardı, şimdi bambaşka biri Önce bir ayna söyledi bunun sebebini Öyle günler var ki Yalnızlıkt..

Anıl Atak - Pus 04:15

Anıl Atak - Pus

Şarkı Sözleri: Pus dağılmaz mı yine Dağılmaz mı kuşlar Gözümü kapattım Ben gözümü kapattım ve Hep biter mi aşklar Diye soramadım Diyecek sözün var mı Kapıda gözün var mı Kalacak kalacak Kalacak yüzün var mı Şimdi gider..

Serdar Ortaç - Yadigar 03:25

Serdar Ortaç - Yadigar

Yadigar şarkı sözleri ile Dünyalar benim olsa Gözlerim bir şey görmez Konu aşk, aşk olunca Akıl kalbe hükmetmez Dünyalar benim olsa Gözlerim bir şey görmez Konu aşk, aşk olunca Zaman, mekan dinlemez. Eğer ki, nasib..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.927 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İzel - Saçmalık 03:37

İzel - Saçmalık

Saçmalık şarkı sözleri ile Unuttum beklemiyorum artık Sende kalsın aşkın bitsin içimdeki acılık Birlikte olmamız büyük bir saçmalık Güneşe mi aldanıp birbirimizi yaktık Okunmayan yazılmayan Sevdaya düşmüşüz anlamadan ..

Güney Marlen -  Et Bu Dünyayı 03:16

Güney Marlen - Et Bu Dünyayı

… Et Bu Dünyayı (Boş Lunapark) şarkı sözleri ile Bi’ balık gibi unutursan O güzel günleri Bi’ fil gibi hatırlarsın Tüm zor geceleri İşte aşk böyle sarsar Çift kişilik bir mezar Toprağı ağırken Şıktır mermerleri S*ktir..

Aşk Burada - ORKN 03:33

Aşk Burada - ORKN

Şarkı Sözü: Yaklaş, Bu kadar zaman neredeydin ? Bu kadar yalan... Kayboldun galiba karışık kafan, Her yerde birileri bizi kandıran. Gerek yok bence daha fazla zorlama, Hayat bu işte daha fazla arama, Lazımsa bu aralar ..

Ferhat Karalı - Son Sözüm 04:32

Ferhat Karalı - Son Sözüm

Son Sözüm şarkı sözleri ile Son saatlerim belki de şu an ölüyorum nerdesin Tamam çok kızgınsın anladım benim durumum çok vahim Gel uzatma bak konu çok ciddi Olay nereden nerelere geldi Tamam sen kazandın sen büyüksün S..

Fatih Ünal - Bir Of 04:15

Fatih Ünal - Bir Of

Bir Of şarkı sözleri ile Birazdan batar güneş hüzün çıkar sonra Bugünde her gün gibi özledim Bana hiç kapanmayacak bir yara bıraktın Tuz basıp üstüne bekledim Ben sevmedim, sadece çok sevdim Bir of çekip içimden şehre ..

Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin 03:30

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin

Korktum Deseydin şarkı sözleri ile Korktum deseydin anlardım Alay etmen komik değildi Sevebilseydin ayrılık da güzeldi; özleşirdik... Bu kadar yakınımdan dönmen soğuttu içimi Başlayamadık! Gereken değeri verseydin kırı..

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen 04:36

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen

Diyarbekiri Görmeyesen şarkı sözleri ile Öyle bir acı ki anlatılmaz Biliyorum yüreğimiz buna hiç mi hiç dayanmaz Hani gidiyorsun ya hani beni istemedin ya Güneş Diyarbekir'e Artık hiç doğmayacak Küçede gördüm se..

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De 03:41

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De

Yok De şarkı sözleri ile Olmuyorsa kime yarar Ömrünün seyrine zarar Bu bendeki aşk olmasa Güzelliğin neye yarar Ah gönül bendeki gönül Harcıyor bire bin ömür Bu bendeki gözler kömür Mührü kapanmış senle Bu bendeki göz..

Emre Erdemli - Kara Bulut 04:08

Emre Erdemli - Kara Bulut

Emre Erdemli - Kara Bulut Şarkı Sözü: Düşünüyorum enine boyuna Ayrılıyoruz bugün galiba Geceler de uykusuz yaşıyorum Uzun yıllar sensizim galiba Kalbim kırıldı, durmaz buralarda Zaten razı değil, ayrılık çığlığına..

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm 02:12

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm

GÜNLERDEN ÖLÜM Şarkı Sözleri Dayanır mı bu yürek? Dayanır mı bu yürek? Senin gibi birisine Dayanır mı bu yürek Dayanır mı bu yürek Ölüyor hasretinle Bugün bana bir çiçek Bilmem ne zaman açar Bana seni hatırlatır Her ya..