#Nilgül radyoda bi Şarkı müzik dinle

Hasan Doğru - Roxanne (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:43

Hasan Doğru - Roxanne (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Hasan Doğru - Roxanne Şarkı Sözleri Roxanne You don't have to put on the red light Those days are over You don't have to sell your body to the night Roxanne You don't have to wear that dress tonight Walk the streets for..

  • PengoTV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri(VOL-10) 06:13

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri(VOL-10)

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Şarkı Sözleri Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La 03:19

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La

Sinan Ceceli feat. Ece Seçkin - O La La Şarkı Sözleri Ne göründüğüm gibiyim Ne sandığın kişiyim Bırak onlar konuşsun Umrumda değil benim Sanma burnum havada İnanma masallara Baloya maske şartı koymuş herkes aslında ..

Kürtçe İngilizce Düet Tiklanma Rekoru 2017 I Got You 03:08

Kürtçe İngilizce Düet Tiklanma Rekoru 2017 I Got You

Bu video rekora gidiyor,cahit demirci süper düet:BİTLİSLİ HOZAN CAHİT DEMİRCİ feat Bebe Rexha - I Got You I Got You I can see you hurtin' I've been through the same thing Baby don't you worry I got you I just wanna kn..

  • PengoTV tarafından
  • 5.807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bali Baby - Dip Dip Freestyle 02:16

Bali Baby - Dip Dip Freestyle

Şarkı Sözleri [Intro: Bali Baby] Muah It's Bali baby [Verse 1: Bali Baby] Little bitty bitch Why you talking shit when you was all up on my dick She taking naked pictures yeah she send me pussy flicks You cannot fit in ..

Şiyar û Dijwar Dîlberê Dîlber (Akustik) Kürtçe 04:00

Şiyar û Dijwar Dîlberê Dîlber (Akustik) Kürtçe

Şarkı Sözleri Dîlberê Dîlber Tu weka gulekê vebû ye di dilê min de; Erd û ezman ê min tu ye,ronî ya çavê min. Xweşikbûn a te bû ye bela li serê min; Ma ne bese Dîlber,de were ba min. Dîlber ê dîlber,dîlber a min ê..

  • PengoTV tarafından
  • 2.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ 03:31

Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ

Söz & Müzik: Cansu Kurtcu Düzenleme: Alper Atakan & Fettah Can Yönetmen: Metin Arolat Alâ şarkı sözleri ile Kaptırdık gidiyoruz gönül terkisinde Yediler ömrümüzü doymadılar be anam Utanmadı da bizi yalnıza koyanlar ..

Ece Mumay - Senden Sonra 03:35

Ece Mumay - Senden Sonra

Söz & Müzik: Ece Mumay Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu Yönetmen: Ferit Çetinkaya Senden Sonra şarkı sözleri ile... Dikenlerinden hep çizildi tenim, Bu kadar mı ucuz dünya hiç sorma bilmem, Alışamam yorma gel..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

KURDISH MASHUP 2019 - 2020 _ Yeliz Çoban feat. Uğur Çoban_ Kürtçe Hareketli _ Halay 04:27

KURDISH MASHUP 2019 - 2020 _ Yeliz Çoban feat. Uğur Çoban_ Kürtçe Hare

▶︎DİRECTED BY : HASAN MANSUROĞLU ▶︎EDİTOR: OKANCAN VİDEASTE ▶︎ARANJE / MİX-MASTERİNG : ONUR ÇETIN --------------------------------------------------------------------- GOTIN Û MUZÎK ► Zerya (Jiyan) ► Keçelo (Servan Zana..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Yalın - Halbuki 03:26

Yalın - Halbuki

Söz & Müzik: Yalın Düzenleme & Mix: Sabi Saltıel Ud: Mustafa İpekçioğlu Mastering: Emre Kıral Şarkı Sözleri: Gördün mü aşkım Biz o güvercin kadar bile cesur olamadık Gördün mü aşkım O gurur dağının eteğinden bir türlü..

Zara - Tez Gel Yarim 04:30

Zara - Tez Gel Yarim

Şarkı Sözleri: Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez g..

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:53

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Yayında! Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Yağmur şarkı sözleri ile; Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiy..

Göksel - Hiç Yok (Akustik) 04:20

Göksel - Hiç Yok (Akustik)

Söz/Müzik: Göksel Gitar/Video: Osman Şahin Kurgu: @leonardodamusti Hiç Yok şarkı sözleri: Muhteşemdi Gözümden Düşüşün Son Masum Parçamı Çaldın Gördüm Ağlıyordum Kahkahalarla Güldüm Aslında Ben Bunu Biliyordum Acı Da Y..

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı 03:01

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı

Tuğçe Kandemir - Arnavut Kaldırımı Yayında! Söz & Müzik: Demet Sağıroğlu & Gürol Ağırbaş Arnavut Kaldırımı şarkı sözleri ile; Biten, sevgilerin, ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aram..

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi 02:49

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi Yayında! Söz & Müzik: Songül Karlı Yandırdın Kalbimi şarkı sözleri ile; Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven sevene Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven..

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm 03:10

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm Yayında! Söz & Müzik: Belkıs Özener Sevemedim Karagözlüm şarkı sözleri ile; Sevemedim karagözlüm seni doyunca, Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca, Kuşlar gibi ikimiz bir yuva..

Onur Akın - Ağlayınca Balıklar (Ft Rubato) Official Video 03:28

Onur Akın - Ağlayınca Balıklar (Ft Rubato) Official Video

Şiir: Fatmagül Akyürek Beste: Onur Akın Yapım: Eylül Müzik Yapım Düzenleme: Rubato Vokal Çello: Özer Arkun Klarnet: Göksun Çavdar Bas Gitar: Eralp Görgün Gitar: Serhan Yasdıman Perküsyon: Türker Çolak & Memduh Akatay ..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Hazaver - Burn (Official Video) 03:45

Hazaver - Burn (Official Video)

Söz - Müzik: Hazaver Intro Seslendirme: Austin Jansma Aranje: Danil Marenin Yönetmen: Hazaver Şarkı Sözleri: There’s a word on the street that we’re all gonna get locked up Left with no future, no justice and no choices..

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix ) 03:44

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix )

Murat Dalkılıç Söz & Müzik : Murat Dalkılıç Aranjör : Cenk Gürsel ''Afeta'' Şarkı Sözleri Burda oturmuş napıyorum? En yüksek tirajlı soru Çok cevaplı olanı Hangi birinden başlanır ki? Şaşalı dursun, Şöyle gözünü bir d..

Perest & Summ - Mücevher (Official Lyric Video) 03:55

Perest & Summ - Mücevher (Official Lyric Video)

Söz - Müzik : Sancar Yıldırım Düzenleme: Sancar Yıldırım Mix - Mastering: Cenk Eroge Şarkı Sözleri: Savaşlar ve suçlardan önce Var olan her şeyden önce Bir mücevher taşırdı göğsünde Bir cehennem de yoktu kaderinde Sust..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Lil Chain - Panamera (Official Video) 03:04

Lil Chain - Panamera (Official Video)

Şarkı Sözleri: GABBANA HAVANA PANAMA (HEY) PANAMERA CEBİMDE BİRAZ VAR HESAPTA TONLA TOMARLA Gabbanalar üstümde Uyurum dolarların üstünde Gezerim bulutların üstünde Kimse el uzatmaz düştüğünde Bu yüzden yalnızken ka..

Fettah Can - Ben Sevdalı Sen Belalı (Akustik) 03:30

Fettah Can - Ben Sevdalı Sen Belalı (Akustik)

Söz - Müzik: Selami Şahin Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkı Sözleri Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın, hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İster..

Murat Güçlü - O, bazen (Official Lyric Video) 05:05

Murat Güçlü - O, bazen (Official Lyric Video)

Söz, Müzik, Düzenleme: Murat Güçlü Şarkı Sözleri: Sonunda kaldım kendi başıma Yolumu buldum kendi çabamla Elimden gelen bu inan Kuyumu kazdım kendi başıma Suyumu buldum kendi çabamla İçimde birikti inan korkular O den..

Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..