#Nilüfer

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

Dolunay 17. Bölüm - Öpüşerek Yürüyelim 03:37

Dolunay 17. Bölüm - Öpüşerek Yürüyelim

17. Bölüm Özet: Ferit‘in tutuklanması gündeme bomba gibi düşmüştür. Nazlı eşi olarak kocasının yanında olmak ister. Her ne kadar evcilik oyununun anlaşılmaması için çabaladığını iddia etse de Ferit için endişelenmiştir...

  • Tv Series tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:22

Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Bursa'da iş yerlerinden hırsızlık güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ilçesindeki 9 iş yerinden 10 pantolon, 3 deri ceket, 30 kazak, 17 k..

Hazreti Yahya Ve Prenses Salome 1995 Türk Filmi İzle 1:32:01

Hazreti Yahya Ve Prenses Salome 1995 Türk Filmi İzle

Konusu: Peygamber Hz. Yahya ile ona aşık olan Prenses Salome'nin öyküsü.. Yıl : 1995 Yönetmen : Muharrem Gürses Tür : Dram, Tarihi, Dini Oynayanlar : Alpay Önal, Çeçilya, Cemal Gencer, Nilüfer Aydan, Muharrem Gürses, Al..

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında 00:38

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 8 ayrı araçtan gerçekleştirilen soygun anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlü..

Emine Erdoğan'dan Huzurevi Ziyareti 04:48

Emine Erdoğan'dan Huzurevi Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çamlıca'daki Prof. Dr. Fahrettin Kerim ve Nilüfer Gökay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti...

Otomobilin Bagajında Yolculuk Yapan Yurdum İnsanı 00:34

Otomobilin Bagajında Yolculuk Yapan Yurdum İnsanı

ursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Beşevler caddesinde bir otomobilin bagajında yolculuk yapan 3 genç, trafikte kendilerini görenleri şaşkına çevirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepki... 02:19

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepk

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde maske takması için kendisini uyaran polise aldırış etmeyip maske takmamak için direnen bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Polise ve çevredekilere hakaretler yağdıran kadının tavırları çevredek..

Ojeli elleriyle hayat kurtarıyorlar... 07:00

Ojeli elleriyle hayat kurtarıyorlar...

Hayatlarından fedakarlık ederek Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekibinde yer alan 30 kadın, gece gündüz demeden tüm afetlerde önemli rol üstleniyor...

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle 1:41:43

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir sevgi-nefret ilişkisi anlatılır. Ethem, kız kardeşi Yıldız ve köşke evlâtlık olarak alınan Ali aynı evde büyümüşlerdir. Bu süre içerisinde Yıldız ile Ali birbirlerine âşık olur. Babalarının ölümüyle..

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle 1:31:00

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçsuz yere hapse giren babasını kurtarmaya çalışan bir adamın hikâyesi anlatılır. Burhan, babasının çalıştığı fabrikada şoförlük yapmaktadır. Aynı zamanda fabrika işçilerinden Zehra ile evlilik hazırlı..

Seviştiğimiz Günler 1961 Türk Filmi İzle 1:32:19

Seviştiğimiz Günler 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beraber yaşayan üç arkadaşın aşkları konu edilir. Nilüfer, Lale ve Mine aynı pansiyonda kalan üç arkadaştır. Üçünün de hayali mutlu olacakları bir birliktelik yaşamaktır. Fakat bir türlü istedikleri kiş..

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti 00:59

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti

Bursa’da, arkasındaki yükü çekmekte zorlanan bir ata yapılan eziyet, yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde, meydana geldi. Edinilen bilgiye gö..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..