#Nineye yapılan telefon Şakası

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Gerginliği 01:48

Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Gerginliği

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesine bağlı Helete Mahallesi’nde içme sularının Gaziantep iline bağlantı inşaatının durdurulması için vatandaşlar tarafından yapılan eylem, gerginliğe neden oldu. Yaz aylarında nüfusu 7 ..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye 06:14

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye

İzmir depreminin ardından, bina güçlendirme konusu gündeme gelirken, bina güçlendirme konusunda uzman olan İnşaat Mühendisi Vecih Horoz, 1999 yılından önce yapılan tüm binaların sıkıntılı olduğunu ifade ederek, yalnızca ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Koyunlara Cep Telefonundan Kaval Dinleten Çoban 02:26

Koyunlara Cep Telefonundan Kaval Dinleten Çoban

Elazığlı çoban Kadir Polatcan, koyunlara kaval sesi dinlettiği akıllı telefonuna, kurtların sürüye saldırısını önlemek için de köpek havlaması yükledi...

  • Cowboy tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yanlış Kişiyi Soymaya Çalışınca Tezeği Avuçla Yiyen Hırsız 00:50

Yanlış Kişiyi Soymaya Çalışınca Tezeği Avuçla Yiyen Hırsız

Telefon çalmak için için çok yanlış kişiye bulaşan hırsız hayatının en büyük dersini aldı. Çin'de gerçekleşen olayda, Huo isimli TIR şoförünün telefonunu çalan hırsız Kung Fu filmlerini aratmayan bir tekme ile durduruldu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Keşke Hayat Hala Bu Kadar Basit Olsaydı 00:31

Keşke Hayat Hala Bu Kadar Basit Olsaydı

Bugünün anne zihniyet ilgili bir şeyler yazayım. Çocuklar bunu yapmak zorunda. Biliyorum, biliyorum. Tüm nesil bunu yapmıyor. Tahmin et ne oldu? Hayatımda Hiç ateşim olmadı, başka bir şey olsun. Bu yüzden çocuklarına por..

Dünya Haber: Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı 00:30

Dünya Haber: Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, New York'ta düzenlenen özel bir etkinlikle dünyaya tanıtıldı. Galaxy S8'in satışları 21 Nisan'da başlayacak...

Yeraltı Kabloları Patladı, Vatandaş Paniğe Kapıldı 04:14

Yeraltı Kabloları Patladı, Vatandaş Paniğe Kapıldı

Bağcılar’da, Mahmutbey Metro İstasyonu’na çok yakın bir noktadaki telefon kablo hattında meydana gelen patlamalar paniğe neden oldu...

Şekli Şemali Bozuk Hırsız 00:37

Şekli Şemali Bozuk Hırsız

Böyle hırsızmı olur pembe kot,pembe çantalı çaldığı şeyde ankesörlü telefon ya arkadaşın çalma hastası,hastaneden kaçmış olabilir..

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'nın Değişik Gsm Reklamı 00:55

Almanya'nın Değişik Gsm Reklamı

Almanya'nın çoluk çocuğu düşünmediği hikayesi otobüste geçen sapıkça telefon reklamını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başlarsan Duramazsın 00:56

Başlarsan Duramazsın

Telefon bağımlısı olan gencin komik videosu seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Cinle Konuşan Genç Kız Cinin Gizemli Ziyareti 00:43

Cinle Konuşan Genç Kız Cinin Gizemli Ziyareti

Üniversiteye giden genç bir kızın evine akşam saatlerinde teyzesi ziyarete gelir. Bir süre teyzesiyle sohbet ederler. Saat gece yarısına yaklaşırken telefon fişinin sökük olduğunu gören kız şaşırır ve fişi yerine takar. ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siemens SL45 02:40

Siemens SL45

Siemens SL45 - Dünyanın İlk MP3 Destekleyen Telefonu Bu videomuzda 2000 yılında satışa sunulan dünyanın ilk MP3 formatını destekleyen telefonunu göreceğiz. Java desteği olan bu telefonda dosya yöneticiside vardı ve bilgi..

  • JET TV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama 01:08

Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama

İngiltere Londra Tower Hill tren istasyonunda patlayan bir torba panikleyen tüm yolcular istasyonundan kaçmaya başladılar. Patlamadan sonra olay yerine gelen polis , olayı hatalı bir telefon bataryadan kaynaklandığını do..

Akıllı Telefonun Cepte Patlaması 00:29

Akıllı Telefonun Cepte Patlaması

Cebindeki telefonun ısındığını hisseden adam telefonu almak için elini cebine atmaya fırsat kalmadan telefon bir anda patlayarak alev almış...

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıllı Telefonun Cepte Patlaması 00:29

Akıllı Telefonun Cepte Patlaması

Endonezya'da akıllı cep telefonu gömlek cebinde patlamış. Otel lobisinde bekleyen adam cebindeki telefonun ısındığını hissetmiş ve telefonu almak için elini cebine atmaya fırsat kalmadan telefon bir anda patlayarak alev ..

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 04:04

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)

Somebody That I Used To Know Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company But that was love a..

  • PengoTV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu 03:14

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu

Apple'ın yeni ürünü iPhone X Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde..

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem, gerçekleri anlatıyor! Oktay'ın kaza yaptığını Savaş öğrenecek mi? Oktay'ın son yaptığı kötülüklerden sonra Meryem, gerçekleri anlatmaya kararlıdır. İlk olarak elinde sağla..

2 Hafta Boyunca Suyun Altında Kalan iPhone X Çalıştı 06:48

2 Hafta Boyunca Suyun Altında Kalan iPhone X Çalıştı

Apple'ın dillere destan telefonu iPhone X su altında geçirdiği 2 haftalık zamandan sonra çalıştı! Bir kadının düşürdüğü telefon YouTuber tarafından bulunduktan sonra kurutulma işlemine tabi tutuldu. Bir dizi işlemlerden ..

  • JET TV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 6 yıl önce