#Nineye yapılan telefon Şakası

Kimliğini kaybetti, hayatı karardı! 01:27

Kimliğini kaybetti, hayatı karardı!

HİKMET SELEK'İN 13 YIL ÖNCE KAYBETTİĞİ KİMLİĞİYLE ADINA 30 TELEFON HATTI ALINDI. ÜSTELİK FATURALAR DA ÖDENMEYİNCE BORÇLAR ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ. EVİNE İCRA ÜSTÜNE İCRA GELEN TALİHSİZ ADAMIN HAYATI KABUSA DÖNDÜ...

İstanbul'da Bir Vatandaş Sokakta Yürürken Arka Cebindeki Cep Telefonu Patladı! İşte Görüntüler 01:37

İstanbul'da Bir Vatandaş Sokakta Yürürken Arka Cebindeki Cep Telefonu

ARKA CEBİNDEKİ TELEFON PATLADI...

Vicdansız hırsız yakalandı! 01:49

Vicdansız hırsız yakalandı!

VİCDANSIZ BİR HIRSIZ... 1.5 YAŞINDAKİ BEREN BEBEĞİN ELİNDEN DÜŞÜRDÜĞÜ TELEFONU ÇALIP GİTMİŞTİ. ESENYURT POLİSİ TAM 30 SAATLİK KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELEDİ. O HIRSIZ VE 2 ARKADAŞINI YAKALADI. BULUNAN TELEFON DA BEREN BEBEĞİN..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!) 03:00

Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!)

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen ba..

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

iPhone 8'in Gelişini Horonla Kutlayan Karadenizliler 00:12

iPhone 8'in Gelişini Horonla Kutlayan Karadenizliler

iPhone 8’in satışı Trabzon’da başlandı, satışa başlayan bayi önünde horonlu kutlama yapıldı. Apple'ın, meraklıları tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni modeli iPhone 8 Trabzon’da satışa sunuldu. iPhone meraklıları, saa..

  • JET TV tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abiye hırsızları kamerada 02:20

Abiye hırsızları kamerada

ALTIN, PARA, TELEFON DERKEN, HIRSIZLAR GECE KIYAFETLERİNE DE GÖZ DİKTİ... İKİ KADIN, İSTANBUL FATİH'TEKİ BİR MAĞAZADAN 3 ABİYE ÇALDI... ÜSTELİK O HIRSIZLIĞA KÜÇÜCÜK BİR KIZ ÇOCUĞUNU DA ALET ETTİLER.....

Telefona Cevap Verirken Motosikletten Olan Adam 00:10

Telefona Cevap Verirken Motosikletten Olan Adam

Motosikletini kamyonetten indirmek isteyen adam telefon çalınca cevap vermiş. Telefona cevap verince motosikleti bırakan adam ufak bir kazaya neden olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 2 yıl önce
TÜRKİYENİN KARACİĞERİ ÖLÜYOR! Su İçer İçmez Tuvalete Gidiyorsanız EYVAH! 26:43

TÜRKİYENİN KARACİĞERİ ÖLÜYOR! Su İçer İçmez Tuvalete Gidiyorsanız EYVA

01:28 Türkiye'nin Karaciğeri Neden Ölüyor? 05:20 Telefon Deneyi Ne? 06:15 Nomofobi Nedir? 11:41 Köylü Milletin Efendisiyken O Türküyle Neler Yapmaya Çalışıyorlar? 17:37 Beypazarı Maden Suyu Olayı Neydi? 20:36 Vücudumuzun..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz 01:54

Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Arkadaş grubuyla birlikte yemek yiyen Beşikçioğlu mekan çıkışında, Behzat Ç. dizisinin senaristi Emrah Serbes’in karıştığı trafik kazası sonucu cezaev..

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Knowledge İs Power NANA Trailer PS4 01:49

Knowledge İs Power NANA Trailer PS4

From quick-fire quizzes to immersive multiplayer experiences, PlayLink titles are all about games that everyone can enjoy. No need for multiple DUALSHOCK 4 wireless controllers…you smartphone IS the controller! Pop a ga..

  • BETA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Rabia feat. İskender Paydaş - Kime Ne Arkadaşım 03:43

Rabia feat. İskender Paydaş - Kime Ne Arkadaşım

Kime Ne Arkadaşım şarkı sözleri ile Bilmem kaç defa haksızlığa uğradıysak Sevmemeye yemin edip koyulmaz yasak Mesajlarla gülüyorsa ikimizinde yüzü Düşünme, çok güleriz yüz yüze konuşsak İnşallaha maşallaha bırakmayalı..

VR I Sanal Gerçeklik Nedir 03:31

VR I Sanal Gerçeklik Nedir

VR teknolojisi sadece biz oyun oynayalım diye tasarlanmamış. VR teknoloji, paranoya ve fobi tedavisinden askeriyeye, mimariden filme birçok alanda kullanılmakta. Artık Nasa bile bu teknolojiyle Mars’a gitmeden Mars’a git..

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Neden Kötü Yorum Yaparız 03:55

Neden Kötü Yorum Yaparız

Bilgisayarı açınca ya da o telefonu eline alınca ekranın karşısında sadece sen yoksun. Arkanda bi’ de kocaman önyargı duruyor. işte o yüzden yapıyorsun o kötü yorumları. O arkandakinden kurtulmazsan iyiyi güzeli hayatta ..

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar 17:32

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar

Mustafa Keser, Göktürk’te ev yemekleri lokantası açtı. Yıllarca çalıştığı Beylerbeyi’ndeki müzikholünden çıkıp Göktürk’e taşındığını söyleyen Mustafa Keser, kendisinden sonra Türk Sanat Müziği okuyacak kimsenin kalmadığı..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri 06:38

Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Traffik Orijinal Fragmanı 02:26

Traffik Orijinal Fragmanı

Araştırmacı gazeteci Brea Stephans, erkek arkadaşı John Wilson ile birlikte geçirecekleri güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Romantik bir tatil yapmak isteyen çift, küçük ahşap kulübelerde kalacakları ormana doğru yo..

Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta 03:56

Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 01:19

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Ordu'da bir iş yerindeki telefon hırsızlığı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesinde cep telefonu satışı yapan iş yerine gelen zanlı, kendisini polis olarak tanıtarak cep telefonu ..

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm) 03:37

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm)

Müslüm Gürses - Paramparça Dinle Müslüm Gürses - Paramparça Şarkı Sözleri Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz bira, biraz şarap önceydi Nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken Yıllar hayatlar geçiyor Takatim yok yin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Televizyon Reklamından Sipariş Verdi Kutuyu Açınca Şok Oldu 01:16

Televizyon Reklamından Sipariş Verdi Kutuyu Açınca Şok Oldu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan ev hanımı Emine Sağlam bir televizyon kanalından görüp sipariş verdiği üç boyutlu yatak örtüsü ve banyo havlusu diyerek kendisine gönderilen kutuda el bezi çıkınca şok yaşadı. Emi..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TVF Pitchers 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 39:20

TVF Pitchers 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

TVF Pitchers 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 33:59

TVF Pitchers 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

TVF Pitchers 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 45:22

TVF Pitchers 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

TVF Pitchers 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 39:45

TVF Pitchers 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..