#Nineye yapılan telefon Şakası

TVF Pitchers 1. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 56:34

TVF Pitchers 1. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

Korku Seansı 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:51:58

Korku Seansı 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

ınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın karşılaştıkları ürkütücü bir vakayı ele alır. Ed ve Lorraine Warren bir gün Perron ailesinden bir telefon aldıklarında hayatlarının en korkutucu görevine atıld..

Keyfzade Maraş Tarhana ve Çorba Reklam ve Tanıtım Videosu 00:53

Keyfzade Maraş Tarhana ve Çorba Reklam ve Tanıtım Videosu

Keyfzade tarhana 2005 yılından bu yana bu sektörde kaliteli doğal ve hijyenik yöresel gerçek maraş tarhanasını özelliklerini aybetmeden üretme amacıyla kurulmuştur. Tamamen doğal ve özel üretim yapmaktadır. 12000 metre ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:57:14

Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Young Sil işinden kovulur ve işini geri alabilmek için patronunu dolandıran kişileri bulması gerekir. Patronunu dolandıran şirkette çalışarak ajanlık yaparken, başka bir ajanla daha karşılaşır. Polis olan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.303 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle 1:54:13

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle

2.Dünya savaşı zamanında nazilerin yönetiminde olan almanya önüne çıkan her ülkeyi yıkarak devam ediyordu. İngiliz hükümeti enigma telefon şifreleme sistemini bir türlü çözemediği için çok kayıp vermiştir. Tüm Şifre kırı..

Paranormal Terk Edilmiş Ev Dul Hatun Vakası 22:44

Paranormal Terk Edilmiş Ev Dul Hatun Vakası

Bu olay beni diğer vakalardan çok daha fazla etkiledi. Kapalak kızı, mezarlıkta bir gece veya çektiğimiz diğer paranormal olan olayların yaşandığı yerler... Bu olay başka.Bu sefer yolumuz Samsun ile Ordu sınırını bağlaya..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor 10:00

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor

Yaşınıza Göre Ne Kadar Uyku Yeterlidir? İnsanlar genellikle 7–8 saatlik uykunun yeterli olduğunu düşünür, ancak bu her zaman böyle değildir. Aslında, iyi bir uykunun keyfini çıkarmak için kaç saat uyumanız gerektiği ve b..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol Arkadaşım Hd İzle 1:50:43

Yol Arkadaşım Hd İzle

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak...

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı 00:26

Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı

Sonet internet Erişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bir ilke Yine İmza Attı. Sonet internet ilk defa Suriyenin Zeytin Dalı Kapsamındaki Cerablus İline 2018'den beri başlamış olduğu güvenli internet Gpon Şebek..

Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Paul Iorga - Distanta 03:20

Paul Iorga - Distanta

Versuri: Mă uit mereu în ochii tăi prin telefon și aștept, Abia aștept să fiu iar lângă tine, Dar zile trec, nu ne vedem, nu știu cum sa fac Să te văd, să ne împărțim ce ne-aparține Iar te sun, vorbim o noapte, inimă, t..

Selin Ciğerci Dövmediğime Şükretsin 09:43

Selin Ciğerci Dövmediğime Şükretsin

Uçankuş TV’de yayınlanan Magazin Merkezi programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci açtı ağzını yumdu gözünü! Tayyar Işıksaçan ve Elife Yılmaz’ın sunduğu Magazin Merkezi’ne telefon bağlantısıyla katılan Ciğerci, çok ça..

  • BETA tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 26.Bölüm 2:01:05

Sevda Kuşun Kanadında 26.Bölüm

Ömer’e Büyük ŞoknÖmer Filiz’i kurtarmak ve Kaşıyaralı’ya istediği parayı vermek için istemese de silah satışına tekrar başlar. Büyük bir silah siparişi gelmiştir ancak alıcıların kim olduğunu bilmemektedir. Teslimat yeri..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 20.Bölüm 2:10:20

Söz | 20.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 20'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Samsung Galaxy S20 02:10

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 ailesi gerçekten her açıdan çok iddialı geliyor. Tüm ailenin çok önemli bir özelliği de kısa süre önce netleşmiş durumda. 11 Şubat 2020 tarihinde Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra..

  • PengoTV tarafından
  • 285 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Prof . Faik Somer Spor Lisesi | Haydar ŞENCAN 05:31

Prof . Faik Somer Spor Lisesi | Haydar ŞENCAN

prof faik somer lisesi prof faik somer spor lisesi prof faik somer lisesi öğretmenleri prof faik somer spor lisesi öğretmenleri prof faik somer lisesi öğrencileri prof faik somer spor lisesi öğrencileri prof faik so..

Prof . Faik Somer Spor Lisesi | Öğrencileri 03:30

Prof . Faik Somer Spor Lisesi | Öğrencileri

prof faik somer lisesi prof faik somer spor lisesi prof faik somer lisesi öğretmenleri prof faik somer spor lisesi öğretmenleri prof faik somer lisesi öğrencileri prof faik somer spor lisesi öğrencileri prof faik so..

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı 01:59

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yara

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı Türkiye'nin hamlesi sonrası Yunanistan Ordusu alarma geçti, Miçotakis telefona sarıldı Akdeniz'de sismik arama yapmaya hazırlanan Oruç Reis gemisi..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..