#Nineye yapılan telefon Şakası

Evde Kullanılacak 7 Pratik Bilgi 05:54

Evde Kullanılacak 7 Pratik Bilgi

Karşınızda Kalem Tıraş ,Kibrit,Mandal,Fırça,Şişe ile yapılan müthiş yeni buluşlar...

  • PengoTV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Çeyizlik İğne Oyası Örnekleri 09:21

Çeyizlik İğne Oyası Örnekleri

Biz bayanların vazgeçilmezi yıllardan beri iğne oyalandır. İğne oyaları sadece yazma kenarlarına değil dantellere, havlu kenarlarına ve nevresim kenarlarına da yapılan bir sanattır, Genel olarak en çok iğne oyasını yazma..

  • Kadınca tarafından
  • 6.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Hava Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen iki silah mevzii imha edildi, mevzilerdeki 3 terörist etkisiz hale getirildi. TSK’dan yapılan açıklamaya göre, 12 ..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Gaziantep'te Yeni Stadyum Heyecanı 00:47

Gaziantep'te Yeni Stadyum Heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, so..

Çekiçle Yüzüne Vurdu! (+18) 01:17

Çekiçle Yüzüne Vurdu! (+18)

Hindistan’da görünmez bir kaza yaşandı. İki dövüş ustası, bir festival kapsamında ellerine aldıkları çekiçle şov yapmak istedi. Yere yatırdıkları iki adamın çevresine meyveler koyan dövüşçüler gözleri bağlı bir şekilde b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.529 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Tshirt den Eğlenceli Yastık Yapımı(Dıy)Kendin Yap 14:51

Tshirt den Eğlenceli Yastık Yapımı(Dıy)Kendin Yap

Evde kullanılmayan t-shirtlerden yapılan eglenceli yastıklar.Lütfen videoların devamı için Kadınca kanalımıza abone olmayı unutmayın....

  • Kadınca tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evinize Dekorasyon Fikirleri 01:31

Evinize Dekorasyon Fikirleri

Eviniz için çok şık ve ilginç dekorasyon dıy projeleri.Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın:))..

  • Kadınca tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özel Efektlerden Önce ve Sonra Ünlü Film Sahneleri. 01:25

Özel Efektlerden Önce ve Sonra Ünlü Film Sahneleri.

Bu videonun amacı, modern filmlerin çoğunluğu için bir film üzerinde ne kadar fark yapar göstermek. Özel efekt ve vfx arasındaki farkı göstermeyi kes. Ikisi de filmde eşit derecede önemli.... ve vfx özel etkileri kadar b..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Reina saldırısının zanlısı İstanbul'daki operasyonda yakalandı 01:38

Reina saldırısının zanlısı İstanbul'daki operasyonda yakalandı

İstanbul Ortaköy'deki Reina gece kulübüne yılbaşı gecesi yapılan saldırının zanlısının kaldığı belirlenen adrese İstanbul Terörle Mücadele ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan 1983 Özbekistan doğumlu A..

Küresel ısınma evrimi etkiliyor 01:04

Küresel ısınma evrimi etkiliyor

Bilim insanları, küresel ısınmanın evrime etki edebileceğini belirtiyor. Avustralya'da yaşayan bir papağan türünde yapılan incelemeler, kanat boyunun çok kısa bir sürede uzadığını ortaya koydu...

Canavar Parti - Magix Music Maker 2014 Premium (Dubstep / Deneysel Techno) 04:47

Canavar Parti - Magix Music Maker 2014 Premium (Dubstep / Deneysel Tec

Marco Zumstein tarafından bestelenen Magix Music Maker ile yapılan bazı garip efektler ve araçların denedik bu izlerinde. Ses ve Görüntü tam uymuyor bu yüzden, bu parçayı yaptığında Bilgisayarım büyük Sorunları vardı. ..

  • PengoTV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Timsaha Elini Kaptıran Bakıcının Korku Dolu Anları 01:33

Timsaha Elini Kaptıran Bakıcının Korku Dolu Anları

Bir hayvanat bahçesinde ziyaretçilere yapılan timsah besleme gösterisi kötü sonuçlandı. Bakıcı teker teker timsahı yemlerken bir anda elini kaptırdı. O anlar ise kameraya böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

Evde Angelina Jolie Makyajı Yapabilirsiniz 06:18

Evde Angelina Jolie Makyajı Yapabilirsiniz

Evde yapılan makyajla Angelina Jolie'ye benzemek çok ta zor olmasa gerek,Videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yapımı Basit Kullanışlı 5 Saç Modeli 06:08

Yapımı Basit Kullanışlı 5 Saç Modeli

Bayanlar için kurtarıcı kendi kendimize yapabileceğimiz 5 farklı saç modeli videosunu umarım beğenirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın:İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump, İlk Emirlerini İmzaladı 04:55

Trump, İlk Emirlerini İmzaladı

Kasım ayında yapılan seçimle ABD’nin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump, bugün gerçekleştirilen törenle yemin etti. Yemin töreninde “İlk önce ABD” ifadelerine yer verdiği konuşmasının ardından görevi Barack Obama’dan r..

Çok İlginç Bilgiler-(Pet Şişe Deyip Geçmeyin) 04:20

Çok İlginç Bilgiler-(Pet Şişe Deyip Geçmeyin)

PET ŞİŞELERLE YAPILAN ÇOK İLGİNÇ TASARIM VE MODELLER.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Rusya’da 01:38

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Rusya’da

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Rusya’da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Gerasimov’un resmi davetlisi olarak Rusya’ya gitti. Genelkurmay Başkanlığında..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Yanlış Enjeksiyon Sonrası Kalçası Bu Hale Geldi 04:54

Yanlış Enjeksiyon Sonrası Kalçası Bu Hale Geldi

Courtney Barnes, henüz üniversite öğrencisiyken bir yandan da dansçı olarak çalıştığı dönemde kalçasını silikon enjeksiyonuyla büyütmeye karar vermiş.Gittiği yasadışı klinikte yapılan işlemlerin ardından ortaya hiç hayal..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.531 görüntüleme
  • 8 yıl önce