#Nisaştasız sütlü tatlı panna cotta nasıl yapılır

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları  Kolay Kokostar 05:43

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topla

1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) içi için isteğe göre biraz fındık,badem veya çam fıstığı üzeri için 200 gr bitter çikolata 100 gr Sütlü Çikolata isterseni..

Patates Salatası Tarifi  Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Salatası Tarifi 08:26

Patates Salatası Tarifi Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Sal

6 adet küçük patates ½ su bardağı su 2 çorba kaşığı sirke 15 çorba kaşığı7 bir çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı sade hardal 2 çorba kaşığı tane hardal 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz tatlı biber 1 tatlı kaşığ..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

BECERİKSİZ KATİL - Among US 03:56

BECERİKSİZ KATİL - Among US

Merhabalar, ben Youtube'da oyun videoları çeken bir kanal olarak yoluma devam edeceğim. Eğer videolarımı beğenirseniz kanala abone olabilirsiniz :DnnEtiketler;namong us,namong us nasıl oynanır,namong us türkçe,namong us ..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
 Evde Hızlı ve Ucuz Tantuni Yapmak 09:30

Evde Hızlı ve Ucuz Tantuni Yapmak

400 gr dana bonfile 4 adet lavaş 6 adet çeri domates 1,5 tatlı kaşığı isot 1 tatlı kaşığı sumak 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber Yarım su bardağı su 10 dal maydanoz Yarım beyaz soğan 2 çor..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi  İrmik Tatlısı Yapımı 02:26

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi İrmik Tatlısı Yapımı

Bu tarifimizde sizlere dondurmalı irmik helvası nasıl nasıl yapılır adım adım anlattık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu helvalı tatlı tarifi bir yerde yediğinizde size yapılışı kolay olmayan bir tatlı tarifi gibi gele..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 11:15

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı İrmik Helvası İçin Malzemeler: 250gr. tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ 3-3 buçuk su bardağı arası tozşeker 1 litre süt 3 paket vanilya maraş dondurması Dondurmalı İrmik Helvası Nasıl Yapılır? Tereyağını ve sıvıy..

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1 13:39

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1

Discord : https://discord.gg/sChUMyR4nnEtiketler:nnminecraft hexxit nasıl indirilir,nminecraft hexxit bölüm 1,nminecraft hexxit nasıl indirilir telefona,nminecraft hexxit burak oyunda,nminecraft hexxit nasıl indirilir wi..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker 03:48

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elin elimdeyken en sihirli kilit Hep mutluluğa açılır Essin dertler nereden eserse Gülüşünle hepsi dağılır Önce kalbime sonra evime, girdin ya nasıl..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf 17:48

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf

250 gr kadayıf 4 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1 dolu çay kaşığı kimyon 500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 büyük soğan 10 dal maydanoz 1/3 muskat 1 kase yoğurt 6 dolu çorba kaşığı yoğurt 1 diş sarımsa..

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi 05:46

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi

İçi için; 1 büyük avuç yeşil mercimek 300 gr mantar 1,5 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber 1,5 çay kaşığı pul biber Su H..

Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Fenomen Pasta Despacıto 02:02

Fenomen Pasta Despacıto

Despacito Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; Keki için; 3 yumurta 1/2 su bardağı şeker 1/2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Kahveli Şurubu için; 1 su bardağı süt 1 yem..

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio) 04:26

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio)

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma “Anlatacaklarım Uzun” albümünden Söz & Müzik & Aranje & Mix: Cem ADRIAN Düet: Melek MOSSO Kayıt & Mastering: Erkan TATOĞLU (Midasın Kulaklığı / Ankara) belki de hiç geçmiyor acı...

FLASH MOD - GTA 5 12:51

FLASH MOD - GTA 5

GTA 5'te bu gün Flash Mod'unu oynuyoruz. Bu mod cidden çok güzel ve eğlenceli. Daha fazla böyle videoların devamı için kanala abone olup videoya like atın!nnGTA 5 Online PC Oyna : http://goo.gl/lyRTGrnnDiscord ► https://..

  • Emrullah tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

  • Kadınca tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu  Olmaz Olsun 03:07

Sezen Aksu Olmaz Olsun

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep berab..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..