#Nisaştasız sütlü tatlı panna cotta nasıl yapılır

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:53

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir kuru üzümlü kek tarifi videosu hazırladık. Yapım aşaması da oldukça kolay olan tarifimizi evinde herkes kolayca yapabilir. Kuru üzümlü kek nasıl yapılır ve malzemeleri neler..

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 03:33

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için cevizli ve kuru üzümlü kurabiye tarifi videosu hazırladık. Kurabiyemiz ağızda dağılan bir kıvama sahiptir ve içindeki ceviz, kuru üzümler ile inanılmaz bir lezzet oldu. Yapımı da oldukça ..

 Çıtır Börek Tarifi  Kolay Sodalı Börek 06:42

Çıtır Börek Tarifi Kolay Sodalı Börek

Çıtır börek için malzemeler 16 adet hazır Baklavalık yufka İki adet taze böreklik yufka Sosu için malzemeler 1 su bardağı soda (Maden suyu) 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta Bir çay kaşığı kadar t..

Ceren Ceylan Yeni Saçlarım Plaj Çantamda Ne Var 14:24

Ceren Ceylan Yeni Saçlarım Plaj Çantamda Ne Var

Merhabalar! Ben Ceren Ceylan. Kanalında birçok çözüm videoları ,nasıl yapılır videoları, makyaj-bakım, alışveriş, moda ve hatta bazen de günlük yaşantısının videolarını paylaşan 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Eğ..

Ceren Ceylan Annemin Makyaj Malzemleriyle Makyaj Yaptım Sonuç Şaşırttı 10:17

Ceren Ceylan Annemin Makyaj Malzemleriyle Makyaj Yaptım Sonuç Şaşırttı

Merhabalar! Ben Ceren Ceylan. Kanalında birçok çözüm videoları ,nasıl yapılır videoları, makyaj-bakım, alışveriş, moda ve hatta bazen de günlük yaşantısının videolarını paylaşan 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Eğ..

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri 04:07

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri

Patlıcanlı yemek tarifleri sevenler için nefis bir patlıcan oturtma tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz zahmetli olmasına rağmen lezzeti tarif edilemez. Patlıcan oturtma nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi n..

Trileçe  Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi 07:22

Trileçe Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi

8 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 2 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı ılık su 2 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vanilin 2 su bardağı tepeleme un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4,5 su bardağı süt ..

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi

Yarım kilo asma yaprağı ( 400 gr ) 25 adet kadar dolmalık kuru Ptlıcan İç Malzemesi icin 2 su bardağı pirinç 300-400 gr kıyma ( bir corba kasesi kadar) 3 dis sarımsak 2 adet buyuk boy sogan 2 corba kasigi domates salç..

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri 02:48

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri

Makarna tarifleri olmadan yaşayamam diyenlere :) sebzeli makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve hızlı bir yemek tarifi dir. Sebzeli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir tüm ayrıntıları göste..

Şule Karaok Bordo Göz Makyajı 09:51

Şule Karaok Bordo Göz Makyajı

Bugün sizlerin benden çok istediğiniz bordo göz makyajını yapıyorum. Bordo göz makyajı nasıl yapılır, sırları nelerdir öğrenmek için videoyu izlemeyi unutmayın. İyi seyirler :)..

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri 05:02

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri içinde Türk mutfağının en beğenilen patlıcanlı ve etli yemeği olan hünkar beğendi tarifi bu video ile adım adım yapıldığı zaman çok kolay. Hünkar beğendi yemeği nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, püf..

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler 06:10

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler listemize bizim mutfağımıza ait olmayan ama çok sevdiğimiz bir lezzeti, kruvasan tarifi videosunu ekliyoruz. Ev yapımı kruvasan nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tüm detayları ile bu video da me..

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:55

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Pastane tadında poğaça tarifleri yapmamız yönünde aldığımız mesajlar neticesinde sizlere nefis bir bol susamlı simit poğaça tarifi videosu hazırladık. Susamlı poğaça nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden..

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri 02:41

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri denince Türk mutfağında en lezzetli ve geleneksel yemeklerimizden olan karnıyarık tarifi videosu hazırladık sizler için. Fırında karnıyarık nasıl yapılır ve malzemeleri tam ölçülü nedir tüm detayları aşam..

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye 02:54

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye

Yemek tarifleri içinde bazıları vardır ki bizi çocukluğumuza götürür. Adını anımsamakta zorluk çekeriz bazılarının. Taze fasulye diblesi tarifi de bunlardan biridir. Çoğumuz taze fasulyeli pilav diye biliriz, şimdi hatıl..

Stil Baykuşu Etamin Kolye Yapımı 10:04

Stil Baykuşu Etamin Kolye Yapımı

Uzun zamandır yapmak istediğim Nasıl Yapılır videolarına Etamin Kolye ile başlıyoruz umarım beğenirsiniz...

Türkiye Büyükelçisi ‘Teröristle Aynı Masaya Oturmam’ Diyerek İftarı Terk Etti 02:43

Türkiye Büyükelçisi ‘Teröristle Aynı Masaya Oturmam’ Diyerek İftarı Te

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat, katıldığı iftara FETÖ'cü hainlerin de davet edildiğini öğrenince programı terk etti. 'Teröristlerle aynı masaya oturmam' diyen Fırat, 'Biz burada 35 milyon dolara cami y..

Corona virüsü maskesi 00:14

Corona virüsü maskesi

maske nasıl yapılır ?..

  • PengoTV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İstanbul'da Tavuk Kanat'ın Kilosu 60 Lira Oldu! İşte Detaylar 02:04

İstanbul'da Tavuk Kanat'ın Kilosu 60 Lira Oldu! İşte Detaylar

HESAPLI MANGAL KEYFİ NASIL YAPILIR...

İyi Kız Kötü Kıza Karşı! 10:32

İyi Kız Kötü Kıza Karşı!

Kanala abone olun: https://www.youtube.com/channel/UCprQp1WQZzw-ApvQdb31OtQ?sub_confirmation=1nUçağa Atıştırmalık Sokmanın 15 Yolu! https://youtu.be/58f9HLm-JbQ?list=PLhmLxnVwFU2HDwa5KL5R39ne16Q1GfArMnErkekler hangi kız ..

  • GÜL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Abdest Alan Papağan 01:39

Abdest Alan Papağan

Tatlı papağan bayan Iris kişisel hijyenine önem veriyor. Bu yüzden hızlıca bir duş almak için sahibinin mutfak evyesi musluğunu kullanıyor. Sahibi her musluğu kıstığında papağanın nasıl musluğu daha da açtığına dikkat ed..

Flört - Ağlamak Yok 03:42

Flört - Ağlamak Yok

Gizledim Umutları, Bıraktım Başka Bir Bahara Durgun, Telaşsız Yüzdüm Serin Sularda Bekledim, Çok Özledim, Aradım Gözlerim Ufukta Bilirsin Nasıl Da Mutluydum Senin Koynunda Bazen Kaybolurum Bazen Seni Bulurum Yanımda Baze..

Şeker Kullanmadan Şerbet Yapmak 00:33

Şeker Kullanmadan Şerbet Yapmak

Şeker kullanmadan şerbet nasıl hazırlanır diyorsanız tarifimizi izleyin...

  • En Yeniler tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne ile Kızının Müthiş İletişimi 02:50

Anne ile Kızının Müthiş İletişimi

Koca yanaklı tatlı küçük kıza, annesi Senin bütün şekerlerini ben yedim diyor. Daha sonra küçük kız nasıl karşılık veriyor? Eminim hayranlıkla izleyeceksiniz...

  • mızmız tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi 05:41

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi

Geçen haftalarda paylaştığım şekersiz çilek reçeli çok sevilince Youtube takipçilerim için de anlatmak istedim. Bu arada ay çilek nasıl susuz pişiyor ki diye merak edenlerin de merakı gider diye düşündüm. Şekersiz çilek ..

Yemeğinin Hakkını Veren Toraman Bebek 00:16

Yemeğinin Hakkını Veren Toraman Bebek

Yanakları abartmadan söylüyorum bir şeftali büyüklüğünde olan bu tatlı bebek yediği şiş ile yemeğin iştahla nasıl yenildiğini bize resmen anlatıyor..

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..