#Nisaştasız sütlü tatlı panna cotta nasıl yapılır

Adele - Someone Like You 04:44

Adele - Someone Like You

I heard that you’re settled down. Duydum ki bir ilişkin varmış That you found a girl and your married now. İstediğin kızı bulmuş ve evlenmişsin I heard that your dreams came true. Duydum ki rüyaların gerçek olmuş Guess ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Osmaniye 1:04:49

Maceracı _ Osmaniye

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Osmaniye’ye gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni, Osmaniyeli kadınların, sağanak yağmura aldırmadan hazırladıkları meşhur lezze..

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bengü  Kuzum 03:07

Bengü Kuzum

Ölmelerini bitmelerini Bal damlayan dillerini Yerim yerim Yaralı bir kuş konmuş kapıma Kolu kanadı kırılmış üşümüş biraz Eriyor kalbim inadına Bi de naz bi de naz Nasıl tatlı utanmaz Ah kuzum kıyamam ben sana Ah huysuzum..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı 02:23

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı

Bugün mutfağımızda miss gibi dışı çıtır, içi yumuşacık tam buğday ekmeği bizlere eşlik etti. İki ekmek arasında tostu ve sandviç ile lezzetine doyamayacağınız bir tost ekmeği. Sağlıklı ve besleyici ve evlerinizde rahatlı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi 04:52

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi

malzemeler 1 su bardağı Aşurelik buğday bir su bardağı haşlanmış nohut bir diş sarımsak 3 su bardağı yoğurt bir tutam taze nane Eğer yoksa 1 tatlı kaşığı dolusu Kuru nane ilave edin tuz Yeteri kadar su Hazırlanış..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği 08:08

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği

Bu tarifte ben tavuk kullandim sizler kiyma yada kusbasi dana etiylede yapabilirsiniz.besamel sos yapmadan direk kasari serpip yapabilirsiniz.Ben kabagi kizarttim sizler birazcik yaglayip tuzlayip firina atin öylede yumu..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi 01:44

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi

Malzemeler: 2 adet Yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, Tuz. ************************ Hani bazı tarifler vardır ya nasıl yapsak..

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi 07:10

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi

Ramazan yaklaşıyor, Ramazan geldi, iftara ne pişirsek, misafirleri nasıl ağırlasak derken bayram geldi bile. Şimdi bayram tatlısını düşünme zamanı. Bazılarınız hafta sonunda hazırladı bile belki de tatlısını. Benim sözüm..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Milyon İzlenen Arap Tatlısı Yaprak Tatlısı 07:35

Milyon İzlenen Arap Tatlısı Yaprak Tatlısı

Nasıl yapıldığını görünce şaşıracaksınız? :) Milyonlarca izlenen, şekli farklı, gösterişli ama yapması bir o kadar kolay Arap tatlısını denedim. Malzemeler: yarım ufak çay bardağı sıvıyağ 1 ufak çay bardağına yakın su 1..

Senin Hikayen - Uykusuz Geceler 10:31

Senin Hikayen - Uykusuz Geceler

Ailesine bağlı, gündelik sıkıntılarla enerjisini kaybetmeyen, eğlenceli biri olan Hakan (Timuçin Esen) ile daha gerçekçi, kuralcı ve özgür bir kadın olan Esra (Selma Ergeç); 30’lu yaşlarının ortalarında, kariyerlerine od..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Müzik Dinle Şarkı Sözleri HEMEN HEMEN HERGÜN BURDAN GEÇİYOR YÜZÜNDE NUR VAR IŞIK SAÇIYOR BU NASIL İŞTİR İÇİM ERİYOR AĞLATIYOR BENİ AĞLATIYOR YOLUNA ÇIKIYORUM BAZEN ARADA BELKİ GEÇERKEN DER B..

Yaradan Rabbini Bil 01:54

Yaradan Rabbini Bil

Kainata Nasıl Bakıyorsun, Kendine Nasıl Bakıyorsun...

  • İSTANBUL tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2 Dakikada Yalan Testi 02:21

2 Dakikada Yalan Testi

Karşınızdaki kişinin yalan söylediğini nasıl anlarsınız? Bu videoda karşınızdaki kişinin nasıl yalan söylediğini anlayacağınızı anlattık. İki dakika uzunluğunda olan bu videoyu izledikten sonra karşınızdaki kişinin size ..

  • PengoTV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Son teknoloji bal sağma makinesi!!! Ne bal çıktı ama!!! Olsa da yesek!!! 12:57

Son teknoloji bal sağma makinesi!!! Ne bal çıktı ama!!! Olsa da yesek!

bal nasıl çıkarılır..

  • PengoTV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Devleri O Durduruyor 06:28

Devleri O Durduruyor

Devleri O Durduruyor Uğur Cebeci’nin hazırladığı Kokpit’te bu hafta… Tonlarca ağırlıktaki yolcu uçakları saniyeler içinde duruyor. Özel fren sistemleri nasıl çalışıyor? İkinci konumuz, 6 Ekim’de başlayacak İstanbul AirS..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..