#Nisaştasız sütlü tatlı panna cotta nasıl yapılır

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır 10:07

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır

Tiramisunun Keki için 4 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 çorba kaşığı kakao 1 paket kabartmatozu 1 paket şekerli vanilin Tiramisunun Kreması icin Malzemeler 1 litre sut 7 çorba kaşığı tepeleme un 1..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

El Açması İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır  Kete Tarifi 10:02

El Açması İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır Kete Tarifi

1 su bardağı ılık süt 1 adet yumurta yarım çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı ılık su Yarım paket yaşmaya Bir çay kaşığı limon suyu 2 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz Alabildiği kadar..

Pamuk Poğaça Tarifi En Yumuşak Poğaça Nasıl Yapılır  - Poğaça Tarifleri 06:10

Pamuk Poğaça Tarifi En Yumuşak Poğaça Nasıl Yapılır - Poğaça Tarifler

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Ağlayan Kek Nasıl Yapılır ? 13:14

Ağlayan Kek Nasıl Yapılır ?

Ağlayan Kek Nasıl Yapılır Nefis bir pasta tarifi Kakaolu çikolatalı yaş pasta..

  • Kadınca tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuzlu Kurabiye Tarifi  Tuzlu Pasta Nasıl Yapılır 03:50

Tuzlu Kurabiye Tarifi Tuzlu Pasta Nasıl Yapılır

Tuzlu Kurabiye Tarifi Tuzlu Pasta Nasıl Yapılır Nasıl Yapılır..

Damla Çikolatalı Kurabiye Nasıl Yapılır 02:11

Damla Çikolatalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Kabarmayan damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden kurabiye tarifi sevenlere özel video hazırladık. Damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır merak edenler için tüm detayları bu vid..

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri 03:14

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri

Turşu tarifleri sevenler hemen hazırlıklara başlayın şimdi tam zamanı. Kışlık turşu nasıl yapılır merak ediyorsanız bu video da kızım sizler için nefis bir tarif veriyor :) Kışlık turşu nasıl yapılır ve tam ölçülü malze..

Belgin Uruk 3 Dakikada Düz Saç Kesimi Nasıl Yapılır Makina ile Hızlı Ve Güzel Saç Kesimi 04:19

Belgin Uruk 3 Dakikada Düz Saç Kesimi Nasıl Yapılır Makina ile Hızlı V

Belgin Uruk 3 Dakikada Düz Saç Kesimi Nasıl Yapılır Makina ile Hızlı Ve Güzel Saç Kesimi Nasıl Yapılır..

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır 02:38

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere adım adım çilek reçeli nasıl yapılır gösterdik. Aslında yapımı çok basit olan bu reçeli yaparken dikkat etmeniz gereken sadece bir kaç tane püf noktası var. Videomuz içinde geçen bu noktalara dikkat..

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi  Pastane Simiti Yapımı 04:56

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi Pastane Simiti Yapımı

MALZEMELER 3 su bardağı un 1 paket kuru maya 1 kahve fincanı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Susam TARİFİ Un, maya, tuz ve sıvıyağ bir kaseye alınarak 1 bardak ılık su ile ..

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi 01:35

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi

1.Hamuru için gerekli malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur. 2.İç harcı için gerekli malzemeler uygun bir tavaya alınarak kavrulur. 3.Hamur 3 bezeye ayrılarak sıra ile açılır. 4.Açılan yufkaya eritilmiş tereyağı..

Mantı Tarifi  Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı 06:32

Mantı Tarifi Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı

MANTI MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber SOSU İÇİN Yogurt 2 diş sarımsak ..

Kavurma Tarifi  Et Kavurma Nasıl Yapılır  Et Sote Kolay Et Yemekleri 01:53

Kavurma Tarifi Et Kavurma Nasıl Yapılır Et Sote Kolay Et Yemekleri

KAVURMA MALZEMELER 750 gr yağsız dana eti 2 orta boy soğan 3 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı kekik TARİFİ Bütün olarak yıkanan et süzdürülerek yağları ve sinirl..

Patatesli Börek Tarifi  Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek Yapımı 06:49

Patatesli Börek Tarifi Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek

PATATESLİ BÖREK MALZEMELER 5 Adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım su bardağı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ..

Hamsi Buğulama Tarifi Balık Buğulama Nasıl Yapılır 02:21

Hamsi Buğulama Tarifi Balık Buğulama Nasıl Yapılır

HAMSİ BUĞULAMA MALZEMELER 1 kg hamsi 2 adet soğan 1 adet domates Yarım limon 1 tatlı kaşığı pul biber 2 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Hamsi ayıklanır, kılçıkları çıkarılı..

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır 03:19

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 kg. kabak 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaş..

Fajitas Nasıl Yapılır 07:20

Fajitas Nasıl Yapılır

250 gram Dana Bonfile 1 tatlı kaşığı Worcestershire Sos 1 Misket Limonu 2 diş Sarımsak 1 tatlı kaşığı Kimyon 1 tatlı kaşığı Kekik 1 adet Meksika Biberi 3 yemek kaşığı Kişniş 1/2 Soğan 1 Kırmızı biber 1 Sarı Biber Zeytiny..

Cepli Poğaça & Sandviç Poğaça Nasıl Yapılır 04:11

Cepli Poğaça & Sandviç Poğaça Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzerine) 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 buçuk çay bardağı ılık süt yaklaşık 3-4 su bardağı un (yarısı veya tamamı tam buğday unu olabilir) 1 tatlı kaşığı toz veya instant maya ..

Kahve Nasıl Yapılır 23:17

Kahve Nasıl Yapılır

3 taşımlık Türk Kahvesi, 1 fincan su 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesi · Cezveye bir finsan su ve 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyup iyice karıştırın. · Kısık ateşte, cezveyi ateşin ortasına yerleştirerek, aynı yönd..

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi  Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır 03:14

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler ve özellikle etli yemek sevenler için MUTEŞEM BİR LEZZET olan Gerçek Bodrum usulü ÇÖKERTME KEBABI TARİFİ videosu hazırladık sizler için. Bir kere deneyen bu tadı asla unutamayacak, mutlaka deneyi..

Islak Kek Nasıl Yapılır 06:43

Islak Kek Nasıl Yapılır

Kek İçin: 3 adet Yumurta 2 su bardağı Un (280 gram) 1 su bardağı Şeker (200 gram) 1 su bardağından bir parmak az Süt (230 ml) 1 su bardağından bir parmak az Sıvıyağ (230 ml) 2 adet Kakule 1 paket Kakao (25 gram) 1 paket ..

Sıcak Çikolata Nasıl Yapılır 02:59

Sıcak Çikolata Nasıl Yapılır

1 su bardağı Süt 1 su bardağı Sütlü Çikolata 3 yemek kaşığı Krema..