#Nisaştasız sütlü tatlı panna cotta nasıl yapılır

Şeftali Reçeli Nasıl Yapılır 05:21

Şeftali Reçeli Nasıl Yapılır

Şeftali reçeli için malzemeler: 4-5 adet şeftali 4 su bardağı tozşeker 1 çay kaşığı (tepeleme olmasın) tereyağ 1 çay kaşığı limon tuzu Şeftali Reçeli Nasıl Yapılır? Şeftalileri yıkayıp soyun ve ortadan ikiye ayırarak ç..

Waffle Nasıl Yapılır 02:38

Waffle Nasıl Yapılır

Gelelim waffle nasıl yapılır? 1.2 adet yumurta ve 4 yemek kaşığı şeker çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 su bardağı Süt, 1,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya ve 1 çimdik..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı 01:37

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı

Gelelim Nevzine nasıl yapılır? Hamuru için malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur.Hamur ne çok yumuşak ne de sert bir kıvamda olmalıdır. Hamura iri çekilmiş bir su bardağı ceviz eklenerek tekrar yoğrulur. Hamur tep..

Kumpir Tarifi  Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:01

Kumpir Tarifi Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

1.3-4 adet haşlanmış patates soyularak uygun bir kaba alınır. 2.1 yemek kaşığı kadar tereyağı, 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri eklenerek patatesler ezilmeye başlanır. 3.Peynirlerin ve tereyağının kolay erimesi için pa..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri 01:55

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri

Şimdi gelelim kuru köfte nasıl yapılır? 1.500 g az yağlı kıyma yoğurma kabına alınır, 2 adet rendelenip suyu sıkılan kuru soğan, 1 adet yumurta, 1 su bardağı kuru ekmek, yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı kimy..

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi  Basit Kurabiye Nasıl Yapılır 02:07

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi Basit Kurabiye Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere gayet kolay şekilde leziz fındıklı kurabiye nasıl yapılır detaylı olarak analtacağız. İsterseniz bu leziz kurabiyeleri farklı şekiller vererek sevdikleriniz için hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. ..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır 02:51

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır

Hamburger tarifi videomuz da kolay hamburger köftesi ve ekmeği nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Evde hamburger yapımının en büyük faydası kuyruk yağı değil gerçek kırmızı et yiyebilecek olmanız. Bu tarifteki hamburgerin d..

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır  İslim Kebabı  07:24

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır İslim Kebabı

slim ( Kürdan) Kebabı için Malzemeler 4 adet patlıcan Köftesi için Malzemeler 500 gr kıyma Yarım su bardağı galeta unu Bir adet kuru soğan (Rendelenmiş) 2 diş sarımsak (Rendelenmiş) 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı ..

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta  Ballı Bademli Pasta Nasıl Yapılır 10:02

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta Ballı Bademli Pasta

Ballı badem pastası tarifi için malzemeler Dört adet yumurta Bir su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su Yarım çay bardağı ılık süt Bir su bardağı +1 su bardağından 1-2i parmak eksik un ( ilk bardak tepeleme olsun..

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi  Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çizkek) 08:15

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çi

500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl de crème fraîche ( veya onun yerine 200 gr 1 paket labne ) 150 gr toz şeker ( 1 su bardağı ) 2 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tepele..

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi  Dolgulu Kek Nasıl Yapılır 10:01

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi Dolgulu Kek Nasıl Yapılır

2 Renkli Kek dolgulu kek için Malzemeler 5 -6 yumurta (küçükse yumurta 6 tane kullanınız) 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 2,5 yada 3 su bardağı un 1 kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşı..

 Tavuk Paça Çorbası Nasıl Yapılır  Yalancı İşkembe Çorbası Tarifi 05:10

Tavuk Paça Çorbası Nasıl Yapılır Yalancı İşkembe Çorbası Tarifi

3 adet bütün but Haşlamak için bol su Biraz sıvıyağ 2 yemek kaşığı un En son kullanmak üzere Tuz ve Sirke Terbiyesi için 1,5 çay bardağıı yoğurt 1 yumurtanın sarısı 1 adet limonun suyu 1 çorba kaşığı un 2 diş rende..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Nasıl Yapılır  Kurabiye Tarifleri 05:33

Elmalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Nasıl Yapılır Kurabiye Tarifleri

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

En Kolay Pasta Tarifi  Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl Yapılır 06:19

En Kolay Pasta Tarifi Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl

En kolay pasta tarifi için malzemeler 2 paket krema 1 paket kremşanti (eğer çok katı bir kıvam istiyorsanız iki paket kullanın) Bir paket mascarpone (250 gr veya labne peyniri kullanabilirsiniz) Yarım çay bardağı toz şek..

Puding Dolgulu Kek Tarifi  Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır 06:02

Puding Dolgulu Kek Tarifi Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 2,5 su bardağı un 2 çorba kaşığıkakao 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin Üzeri için 2 paket puding ( ben çilekli puding kull..

Yoğurtlu Tavuk Salatası Tavuk Salatası Nasıl Yapılır 01:53

Yoğurtlu Tavuk Salatası Tavuk Salatası Nasıl Yapılır

1 adet tavuk göğsü Büyük bir çorba kasesi kadar yoğurt 3 yemek kaşığı mayonez 2 diş rendelenmiş sarımsak 1 su bardağı ceviz biraz tuz Yoğurtlu Tavuk Salatası Nasıl Yapılır Tavuk salatası için tavuk göğsünü haşlayıp suyu..

Peynirli Helva  Peynirli Helva Nasıl Yapılır 03:13

Peynirli Helva Peynirli Helva Nasıl Yapılır

1,5 su bardağı un 1 su bardagi toz seker 1 Yarım su bardagi sıvıyağ ( veya tereyağı) 2,5 adet 120 gr lik mozzerella peyniri bunlardan 1 paketin suyu kullanilacak ( 1 paketten 1 su bardağı kadar su çıkıyor ) Süslemek..

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır-  Davetsiz Misafir 14:43

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır- Davetsiz Misafir

Davetsiz Misafir Denizlide. Denizli kebabının sırrı kuzunun yağında ve fırının odununda saklı. Denizli Kebabı Nasıl Yapılır? Nasıl Ulaşılır: Denizli Kebap Salonu 0258 261 97 03 Uçancıbaşı Mah. 576. Sok. No:3 | Gürcan, De..

Yiyecek Teknolojileri _ Hamburger ve Patates Nasıl Yapılır - HD Türkçe Dublaj 39:05

Yiyecek Teknolojileri _ Hamburger ve Patates Nasıl Yapılır - HD Türkçe

İnsanlar hamburger ve patates tavaya bayılırlar ama yuttuğunuz her lokmanın ardında nasıl bir dünya var inanamazsınız. Susamı ekmeğin üzerine nasıl koyduklarını biliyor musunuz? Peki bir şişe ketçapta kaç kg domates var ..

İphone 7 Tamiri Nasıl Yapılır 22:54

İphone 7 Tamiri Nasıl Yapılır

iPhone 7 Tamiri, Anakart Onarımı, şarj soketi değişimi, Home tuşu değişimi, batarya değişimi, ekran değişimi, kilit tuşu değişimi nasıl yapılır merak ediyorsanız yüklediğimiz videodan izleyebilirsiniz. iPhone 7 nasıl tam..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boza Nasıl Yapılır Hindistan Usulü 04:23

Boza Nasıl Yapılır Hindistan Usulü

hinduların sattu drink adını verdiği bir içeceğin nasıl yapıldığına şahit oluyoruz nasıl yapıldığını izlediğinizde adını bile duymak istemiceksiniz..

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sünnet Operasyonu Nasıl Yapılır 00:39

Sünnet Operasyonu Nasıl Yapılır

Yenidoğan bebeklerde, doğum sonrası ilk 48 saatte sünnet işleminin gerçekleştirilmesi gerekir. Sünnet işlemi çan metoduyla yapılır. Ancak iki yaş üstü bebeklerde çan metodu uygulanmaz. Çocuklarda sünnet, cinsel organın ü..

  • NABIZ tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alerji Testi Nasıl Yapılır 01:39

Alerji Testi Nasıl Yapılır

Alerji testi deriye yapılan bir testtir. Bu test için hazır ve standart solüsyonlar kullanılır. Hayatta maruz kaldığımız her şeyin alerjiye neden olma potansiyeli vardır. Alerji testi yapılırken en çok alerjiye neden ola..

  • NABIZ tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lazerle Glokom Tedavisi Nasıl Yapılır 00:53

Lazerle Glokom Tedavisi Nasıl Yapılır

Lazerle glokom tedavisi iki farklı yöntemle yapılır...

  • NABIZ tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Solunum Fonksiyon Testi Nasıl Yapılır 00:58

Solunum Fonksiyon Testi Nasıl Yapılır

Solunum fonksiyon testi özel bir ölçüm cihazı ile yapılır...

  • NABIZ tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Laparoskopi Nedir Nasıl Yapılır 02:30

Laparoskopi Nedir Nasıl Yapılır

Endometriozis tedavisi medikal ya da cerrahi yöntemlerle yapılır. İlk evrelerde tedavi gerekmeyebilir. Ama özellikle yoğun ağrı varsa cerrahi tedavi gerekebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce