#Niye esneriz

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Şahê Bedo - Çima Nayê 05:31

Şahê Bedo - Çima Nayê

KÜRTÇE SÖZLERİ Çûy tu çima nayê Çûy sebra min nayê Çûy ka kengi weri Çavê te yî reş û belek Naçin bîra min Xewê şeva min herimîn Bela serê min Ka bêje tu k..

Ceylan - Mamudo 03:44

Ceylan - Mamudo

Madem dunyaya dargindin Mamudo kurban niye dogdun Hayat yolunda kuskundun Mamudo kurban niye dogdun Soyle kuzum niye dogdun Kurban gelir payin yoktur Haftan yoktur ayin yoktur Ankara da dayin yoktur Mamudo kurban niye ..

Müslüm Gürses - Ceza 06:01

Müslüm Gürses - Ceza

Müslüm Gürses - Ceza Dinle Şarkı Sözleri : Yağmurlu bir günde doğdum anamdan Gökler ağlıyormuş ben doğdum diye Doğarken günahkar olur mu insan Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım allahım dertli doğacak Sevipte ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Volkan Koşar - Hayırlar Olsun 02:54

Volkan Koşar - Hayırlar Olsun

Volkan Koşar - Hayırlar Olsun Dinle SÖZLER Hayırlardan duvarlar koydun önüme güllerin içinde bu diken niye güllerim solmasın bu inat niye söylediğim onca şeye bir evet demek için,bunca sebebin varken karalar bağlayıp..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın 04:02

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın

“Dargın“ şarkı sözleriyle; Benlik bir mesele yoksa Çıkıyorum hayatından bu akşam derhal Artık beni kötü hatırla, Ne bileyim hatırlanacak bir şey kaldıysa Güvendiğim şu dağlarda orman yangınları Seni unutmak denen şey,..

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın Akustik 04:08

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın Akustik

“Dargın“ şarkı sözleriyle; Benlik bir mesele yoksa Çıkıyorum hayatından bu akşam derhal Artık beni kötü hatırla, Ne bileyim hatırlanacak bir şey kaldıysa Güvendiğim şu dağlarda orman yangınları Seni unutmak denen şey,..

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session) 04:20

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Elif Işık - Bencil 03:09

Elif Işık - Bencil

Bencil şarkı sözleri ile Ruhumu hapsettim kalbine Ben tutsağım tutsak Kendi hayallerimden Bihaber kaldım Yine de burada, Seninle birlikte olmanın Vereceği mutluluk Sensizken yapabileceklerimin Heyecanını karşılamı..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Murat Dalkılıç - Daha İyisi Gelene Kadar 03:12

Murat Dalkılıç - Daha İyisi Gelene Kadar

Murat Dalkılıç: Sarılmakta kaldı aklım oysa Gelmek niye zor Salınmak mı hakkım yani burada Gitsem yine yok Kalıp burada kaç günümü Sevimli yüzünü seyretmeye dalıp Daha iyisi gelene kadar Bakmaya devam ederken bir yanda..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Sıla - Zor Sevdiğimden 03:34

Sıla - Zor Sevdiğimden

Niye gidemiyorum biliyor musun? Çünkü emek verdiysen zor. Meydan okuma öyle hemen Dur, neden diye sor. Niye susuyorum anlıyor musun? Çünkü anlattıkça zor. Bükme dudağını hemen Otur o zaman hesabını sor. Çok sevdiğimden d..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Kaybolan Cennet 03:15

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet Bugün son balinayı gördüm Bedeni yağ, çamur içinde sahile vurdu Ölüme mahkum oldu O denizlerin efendisi Okyanusların hakimi, sultanı En derin sularda dahi Rahat vermedi insan, durmak bil..

  • Candy tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türkü 04:34

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türk

Cengiz Özkan Bir ay Doğar Bir ay doğar ilk akşamdan geceden neydem neydem geceden Şavkı vurur pencereden bacadan Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uykusuz mu kaldın dünkü geceden neydem neydem geceden Uyan u..

  • PengoTV tarafından
  • 5.564 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Başbakan Binali Yıldırım'dan Kabine Değişikliği Açıklaması 02:22

Başbakan Binali Yıldırım'dan Kabine Değişikliği Açıklaması

Bloomberg International'a mülakat veren Başbakan Binali Yıldırım, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen mülakatta Yıldırım, Asla hayır verenleri 'Niye hayır verdin?' diye sorgula..