#Nişancı silahı

Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017) 02:19

Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017)

New York onun hakkım ve aile şirketi kurtarmak için belirlenen bir uçak kazasında öldüğü sanılıyor olan on beş yıl sonra, Danny Rand (Finn Jones) gizemli döner. Uzun mukadder düşman New York'ta yükselir Ancak, bu yaşam s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerli Drone Savara 5 Ülke Talip 00:45

Yerli Drone Savara 5 Ülke Talip

Türkiye'nin ilk elektromanyetik drone silahını üreten ve ihracatına başlayan Harp Arge, yeni yatırımla performansını daha da artırmaya hazırlanıyor...

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede 07:14

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede Musul operasyonu kapsamında kollarında oje ve makyajını ihmal etmeyen kolları altın bileziklerle sıralanmış kadın Peşmergeler Başika’da yürütülen operasyona katılıyor. Musul’un terö..

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş 02:24

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de daha önceden yayınlanan bir dizide, Rus Büyükelçi Karlov'a suikastın işlendiği ortaya çıktı. Suikast sahnesi, Karlov'a yapılan suikastle birebir benzerlikler taşıyor. FETÖ'nün..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Kan Yok Ama Aksiyon Dorukta! John Wick Filmini Nerf Silahlarıyla Canlandırdılar 02:49

Kan Yok Ama Aksiyon Dorukta! John Wick Filmini Nerf Silahlarıyla Canla

Corridor Digital ekibi tarafından yorumlanan John Wick filminde Nerf silahı kullanıldı. 7'den 70'e herkesin ilgisini çeken Nerf silahlarıyla canlandırılan film sahnelerinde aksiyon dorukta!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Vatanım Sensin 30. Bölüm Fragmanı 01:39

Vatanım Sensin 30. Bölüm Fragmanı

Azize’yi kaçırarak tehdit edecek olan Tevfik, kendisiyle birlikte gelmek istemeyen Azize’te silah doğrultacak. Üzerine doğrultulan silahı görünce ‘Ne olacak, öldürecek misin beni?” diye soran Azize ise hiç beklemediği bi..

Kuş ve Yılanın Düellosu 00:57

Kuş ve Yılanın Düellosu

Kuş ve Yılan karşı karşıya geliyor. Görünürde yılan daha baskın gibi görünüyor iken kuş en büyük silahı olan gagasını kullanarak, yılanı 3 hamlede alt ediyor. İyi Seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankarada Polis- Sivil Kavgası 01:52

Ankarada Polis- Sivil Kavgası

Savunma yöntemlerini içeren bir derste çekilmiş bu görüntülerde, eğitmen, karşısında silahını kendisine doğrultmuş kişinin elindeki silahı yaptığı tek hamlede yere böyle düşürdü..

PÖH'e Meydan Okuyan Gence PÖH'ten Cevap Geldi 01:17

PÖH'e Meydan Okuyan Gence PÖH'ten Cevap Geldi

Bir şarjör mermi takılı silahı tek eliyle boşaltan gence PÖH'ten cevap gecikmedi. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tak Şunu Beline Tak Tak Kemal Sunal 00:49

Tak Şunu Beline Tak Tak Kemal Sunal

Silahı Beline Tak Diyen Adam Ve Kemal Sunal Komik Sahne İzle..

Silah Görünce Geri Vitesin Kralını Yapan Adam 00:20

Silah Görünce Geri Vitesin Kralını Yapan Adam

Trafikte tartışan sürücülerden biri meseleyi uzatıyor ve diğer sürücünün yanına gelip ağzına gelenleri söylüyor ta ki silahı görene kadar...

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Madde Bağımlısı Şahıs Metroda Dehşet Saçtı 04:52

Madde Bağımlısı Şahıs Metroda Dehşet Saçtı

Yenikapı Metro İstasyonu’nda madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs güvenlik görevlisini başından yaralayarak silahını aldı. Silahı alarak rastgele ateş açmaya başlayan şüpheli bir vatandaşı yaraladı...

Ünlü Silah Şirketi Kalaşnikof Uçan Araba Üretti! 00:39

Ünlü Silah Şirketi Kalaşnikof Uçan Araba Üretti!

Ünlü Rus silah şirketi Kalaşnikof, dünyaca ünlü silahı AK-47'nin ardından yine dünyayı sallayacak bir girişime imza atıyor. Şirket, üretimine başladığı uçan araba ile adından çok daha söz ettirecek gibi görünüyor. Bir ko..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Dünyanın En Beceriksiz Soyguncusu Kamerada! 00:27

Dünyanın En Beceriksiz Soyguncusu Kamerada!

ABD'de silahla soyguna kalkışan hırsız elindeki silahı market çalışanına kaptırınca arkasına bile bakmadan kaçtı. O anlar güvenlik kamerası tarafından böyle görüntülendi...

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 15. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Yeni Gelin 15. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Az Kalsın Kendini Vuruyordu! 00:29

Az Kalsın Kendini Vuruyordu!

Smith Wesson'la atış yapan kadın yürekleri ağza getirdi. Güçlü silahı elinde tutmakta zorlanan kadının görüntüleri neredeyse kendini vuracaktı yorumlarına sebep oldu...

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı 01:52

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı

Bahçelievler saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki aile yolda karşılaştı. Karşılaşma üzerine bir kişi belinden silahı çıkartarak diğer ailenin üzerine sıktı. Olayda iki kişi y..

Müslüm Gürses - Fark Yaraları 03:08

Müslüm Gürses - Fark Yaraları

Tanrı yazar kullar çeker günahı Bir eziyet bin isyanı getirir Bağrımıza dostlar sıkar silahı Bizi bu dost yaraları öldürür Sevgi ölesiye severiz Gün gelir terk eder neden bilmeyiz Yıllar geçer dağ olur hasretimiz Bizi h..

Google'ın Sanal Stres Çarkı 02:30

Google'ın Sanal Stres Çarkı

Son zamanlarda herkesin elinde görmeye başladığımız stres çarkı çılgınlığı her yana yayılmaya devam ediyor. Almanya’nın savaş açtığı stres çarkı şimdi de Google‘ın aramalarına gizlendi. Elbette sanal stres çarkına ulaşab..

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir- Tekme Atarak Uyandırdım! 01:59

Ben Bilmem Eşim Bilir- Tekme Atarak Uyandırdım!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz Cumartesi bölümünde, Tuğçe'nin eğlenceli kıskançlık hikayeleri günü şenlendirecek! Tuğçe Hanım'ın, üstüne fondöten bulaşmış tişörtü eline geçirdikten sonra Mert Beyi yatağından tekme ata..

  • ANKA tarafından
  • 2.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..