#No

Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

Atma Münir Baba 01:30

Atma Münir Baba

Filmin Adı: Gırgıriyede Cümbüş Var Yönetmen: Temel Gürsu Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Münir Özkul, Perran Kutman Yapım: Erler Film..

Ayaklarımı Biraz Ovsana 00:39

Ayaklarımı Biraz Ovsana

Filmin Adi: Babamiz Evleniyor Yonetmen: Mehmet Bozkus..

Ayasofya'da Cuma Namazı 01:18

Ayasofya'da Cuma Namazı

Cüneyt Arkın - Kara Murat Fatihin Fermanı..

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976 03:20

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976

Gözlerimde titreşen, Damla damla yaşlarla, Karşına çıkacağım, En ümitsiz olduğun anda. Sözümüz böyle miydi? Hemen ayrılacak mıydık? Erişilmez aşkımızı, Unutacak mıydık yoksa? Bu engeller arasından, Severek ayr..

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976 03:25

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976

Islak sahil yolunda, Kuru dallı bir ağaç altında, Seninle soğuk olan o son gecemde, Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, Sımsıkı sarılmıştık hiç konuşmadan. Çisil çisil yağmur yağıyor, Sanki benim içim ağlıyor...

Ayhan Abi Lafı Gediğine Koydu 00:27

Ayhan Abi Lafı Gediğine Koydu

Yeşilçam Yıldızlarının İlk Kez Yayınlanan Görüntüleri Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandır..

Ayhan Işık ve Gönül Yazar 00:33

Ayhan Işık ve Gönül Yazar

İdam Mahkumu, Safa Önal'ın senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetmenliğini üstlendiği başrollerinde Ayhan Işık ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1966 yapımı Türk filmidir...

Ayhan Suçsuzdur 02:40

Ayhan Suçsuzdur

Ayhan Işık Çolpan İlhan (Kolejli Kızın Aşkı)..

Ayıcık Tanır Da Ben Tanımaz Mıyım Seni Be Bayram 03:07

Ayıcık Tanır Da Ben Tanımaz Mıyım Seni Be Bayram

Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yapayım derken karısı tarafından kapı dışarı ediliyor. Güllü ise, biraz sesi, biraz da fi..

Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var 03:20

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var

Zehir Gibi Aşkın Var laylalalalalalaaa Bir de içen şaşkın var laylalalalalalaa Aşk der geçerdin Gel de şimdi gör Boş der gülerdin Sev de neymiş gör Tövbe yaradanıma Kul oldum sanki sana Öylesine girdin kanıma ..

Ayol Bu Arabacı Değil Arabacı Güzeli 00:19

Ayol Bu Arabacı Değil Arabacı Güzeli

Silahlı Paşazade başrollerinde Cüneyt Arkın ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1967 yapımı siyah beyaz Türk filmidir...

Ayrı Dünyalar Film Müziği 01:46

Ayrı Dünyalar Film Müziği

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Ayrı Dünyalar Kim Ayırdı Sevenleri 05:46

Ayrı Dünyalar Kim Ayırdı Sevenleri

Filmin Adı: Ayrı Dünyalar Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Cüneyt Arkın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1974..

Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız 00:45

Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'’a (Filiz Akın)..

Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden 00:41

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Ayşecan'ı Kim Tavladı 00:32

Ayşecan'ı Kim Tavladı

Tatlı Kaçıklar, başrollerinde Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil'in oynadığı, oyuncu kadrosunda İsmet Ay ve Erol Günaydın gibi iki büyük ustayı da barındıran Türk dizi filmidir...

Ayşegül Durukan Gel Gönlüme 03:22

Ayşegül Durukan Gel Gönlüme

Gel gönlümü yerden yere Vurma güzel ne olursun Gül dururken dikenleri Derme güzel ne olursun Git diyemem, kal diyemem Sen goncasın, gül diyemem Çok severim, söyleyemem Sorma güzel ne olursun Sevgin nefes, sevgin candır..

Ayşem  Türkan Şoray Türk Filmi 1:37:41

Ayşem Türkan Şoray Türk Filmi

Filmin Konusu: Ayşe (Türkan Şoray) üzüm bağlarında çalışan işçi bir kızdır ve her sene olduğu gibi en çok üzümü toplayarak üzüm ecesi olur. Aynı bağlarda çalışan Hasan (Tanju Gürsu) ise Ayşe’ye aşıktır fakat ona bir türl..

Aysu Suçüstü Yakalandı 00:54

Aysu Suçüstü Yakalandı

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Aysu'dan Rafetin Meziyetleri Tam Liste 01:14

Aysu'dan Rafetin Meziyetleri Tam Liste

İlk bölüm yayın tarihi: 6 Kasım 1996 Son bölüm yayın tarihi: 2001..

Az İle Yetinenler 00:57

Az İle Yetinenler

Az ile yetinen bide az ile yetinemeyen öğrencilerin videosu seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azılı Kaçkınlardan Hülya Avşar'ın Arabasına Tuzak 01:41

Azılı Kaçkınlardan Hülya Avşar'ın Arabasına Tuzak

Ölüm Yolu, yönetmenliğini Halit Refiğ'in yaptığı başrollerinde Kadir İnanır, Hülya Avşar ve Tanju Gürsu'nun oynadığı 1985 tarihli macera filmi...

Baba Gibi Baba Hulusi Kentmen 00:39

Baba Gibi Baba Hulusi Kentmen

Filmin Adı: Alev Alev Yönetmen: Halit Refiğ Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Çiğdem Tunç, Cüneyt Arkın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1984..

Baba Yarısı Kavramını Çok Yanlış Tanımlayan Nuri Alço 09:37

Baba Yarısı Kavramını Çok Yanlış Tanımlayan Nuri Alço

Ayrılamam filminden bir kısım..Kanalıma abone olmayı unutmayın...

Babaların Kralı Vahi Öz 00:35

Babaların Kralı Vahi Öz

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri...

Babamın Patronu Beni İstemiş 01:07

Babamın Patronu Beni İstemiş

Filmin Adı: Kaçak Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Kartal Tibet, Zuhal Aktan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1970..

Babamız Eğleniyor 1987 03:30

Babamız Eğleniyor 1987

Filmin Adı: Babamız Eğleniyor Yönetmen: Mehmet Bozkuş Oyuncular: Mehmet Ali Erbil, Bahar Öztan..