#No

Dünyanın Konuştuğu Yeşilçam Filmi 02:18

Dünyanın Konuştuğu Yeşilçam Filmi

ABD, Avustralya, Hollanda, İspanya ve Arjantin başta olmak üzere tüm dünyada bir Yeşilçam filmi konuşuluyor. Üzerine yorumlar, şakalar, animasyonlar, canlandırmalar yapılıyor. İşte en beğenilenlerinden bir derleme...

Dur Jale O Kahve Zehirli 02:06

Dur Jale O Kahve Zehirli

engin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır...

Dur Kaçma Kız İnsanmış 00:38

Dur Kaçma Kız İnsanmış

Kördüğüm, Osman F. Seden'in yönettiği 1982 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın birlikte yazdığı filmin başrollerinde Orhan Gencebay ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise..

Dur Yoksa Seni Öldürürüm 01:31

Dur Yoksa Seni Öldürürüm

Alev Alev, Halit Refiğ'in yönettiği 1984 yapımı sinema filmi...

Dur Yolcu Almadan Geçme 00:55

Dur Yolcu Almadan Geçme

Gönlübol Arif, ailesi çok zengin olmasına karşın avare yaşayan, külhanbeyi geçinen biridir. Amcası, hapisten çıkan Gönlübol Arif'e ve arkadaşlarına şirketinde iş verir ancak ilk günde kovulurlar. Deniz kıyısındaki kulube..

Dur Yolcu Almadan Geçme 00:55

Dur Yolcu Almadan Geçme

- Sadri Alışık -..

Dürdane Rafet'ten Tırsıyor 00:38

Dürdane Rafet'ten Tırsıyor

Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan..

Dürüst Gazeteci 00:55

Dürüst Gazeteci

Kocası tarafından fuhuşa zorlanan Naciye (Gülşen Bubikoğlu), onu kaynar suyla haşlamaktan mahkum olur. Cezaevindeyken boşanan Naciye, çıkınca çocuklarıyla annesinin evine sığınır...

Ebru Gündeş  Çok Mu Gördünüz İbo Show 1995 04:19

Ebru Gündeş Çok Mu Gördünüz İbo Show 1995

Beni sevdiğimden ayıran eller Bana bu sevgiyi çok mu gördünüz Ömrümde bir defa yüzüm gülmüştü Bir kere gülmeyi çok mu gördünüz Ne zararım vardı benim sizlere Suçum neydi benden ne istediniz Gözünüz mü kaldı mutluluğu..

Ebru Gündeş  Demir Attım Yalnızlığa 1993 04:58

Ebru Gündeş Demir Attım Yalnızlığa 1993

Sessiz bir köşede, her şeyden uzak; Meçhul yarınlara terk edilmisim Dostluklar yalanmış, sevgiler tuzakmış Tuzak Hayret yanılmışım, yalnızım simdi Oysa mutluluğu hayal etmiştim Gidenler unutmuş, aşkları yalanmış Y..

Ebru Gündeş  Gel Diyemem 1993 03:51

Ebru Gündeş Gel Diyemem 1993

Yazamıyorum tek bir satır Senin hatıran yok ki bende Bir iki saat beraber olmak Ask için yeter mi sence Ne olacak bilemiyorum Bir düğüm ki çözemiyorum Sevmiyorum seni sevemiyorum Sana hayır diyemiyorum Gel diye..

Ebru Gündeş  İki Gözüm İki Bulut 1995 04:20

Ebru Gündeş İki Gözüm İki Bulut 1995

Akşamı getiren sesler susunca Gönül rıhtımına bir gemi yanaşır Döker hüzünleri gider sessizce Gözlerimde geçen yüzün ıslanır Saatler yorulur sabaha doğru Geceler yorulur hasretin yorulmaz Bırakmaz peşimi nereye gitsem Ço..

Edip Akbayram  Sen Benden Gittin Gideli 03:37

Edip Akbayram Sen Benden Gittin Gideli

Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin..

Eeviit 01:05

Eeviit

Gırgıriyede Şenlik Var, Kartal Tibet'in yönettiği 1981 yapımı Türk filmidir...

Efsane Şener Şen Replikleri 00:15

Efsane Şener Şen Replikleri

Türk sinemasının ünlü isimlerinden olan Şener Şen'in komik replikleri gülmek garanti......

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek 01:35

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek

Acı Hayat. Kerem (Cüneyt Arkın) ve Ebru (Filiz Akın). İki genç ve güzel insan. Tesadüfen birlikte bulundukları bir partide tanıştılar. İlişkileri kısa sürede büyük bir aşka dönüşür. Evlenmeye karar verirler. Hesap etmedi..

Eğitimin Önemini Vurgulamak İçin Türkstar'a Katılan Bedenci 03:26

Eğitimin Önemini Vurgulamak İçin Türkstar'a Katılan Bedenci

Kendince Şarkıları değiştirerek mesaj vermeye çalışan öğretmen......

Elbisenin Önünü İlikleyin Lütfen 01:00

Elbisenin Önünü İlikleyin Lütfen

Filmin Adı: Milyonerin Kızı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Leyla Tunca, Tamer Yiğit Yapım: Erler Film..

Elektrikle Körlük Tedavisi 02:16

Elektrikle Körlük Tedavisi

- Sadri Alışık & Vahi Öz -..

Elveda Bar Yosması 01:42

Elveda Bar Yosması

Cüneyt Arkın Filiz Akın.Oyun Bitti filminden bir sahne.İyi seyirler...

Elveda Rezalet 00:59

Elveda Rezalet

Bir konfeksiyon dükkanında tezgahtar olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep'e..

Emel Sayın Çile Bülbülüm Çile 03:30

Emel Sayın Çile Bülbülüm Çile

Çile Bülbülüm Şarkı Sözleri bülbülüm gel de dile söyle benimle bile sesini duyur ele çile bülbülüm çile allah müjde ey güzel kusum bahara erdi kisim gülüyor içim disim çile bülbülüm çile allah issiz yuvanda tektin çeki..

Emel Sayın Doğuyor 00:39

Emel Sayın Doğuyor

Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) de vardır...

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun 04:08

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Bir zamanlar sevginle, ateşlenen başımı Dizlerini..

Emel Sayın Farsça Şarkı 05:18

Emel Sayın Farsça Şarkı

Acı Hatıralar filminden bir kesit...

Emel Sayın Gideceğin Yere Beni de Götür 02:36

Emel Sayın Gideceğin Yere Beni de Götür

Gideceğin yere beni de götür Sorana başımın belası dersin Götür de istersen yerlerde yatır Elimde gönlünün dermanı dersin. Adını iğneyle işle tenime Kölemdir desende gitmez zoruma Bunlar ne derlerse mektuplarıma ..

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim 02:36

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim

benden sorsan ummanlardir derdim hani gozlerin var ya bulbulleri susturup dinlerdim tatli sozlerin var ya katmer katmer gul acar gonlumde hani gulusun var ya daha mutlu olamam omrumde beni opusun var ya senden ..

Emel Sayın Sevgilisi İçin Söylüyor 02:15

Emel Sayın Sevgilisi İçin Söylüyor

Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir...

Emel Sayın Yine Gönlüm Seninle 02:30

Emel Sayın Yine Gönlüm Seninle

Emel Sayın Seni Sevdi Gönlüm Sözleri Aşkının her günü gamla dolsada Sevda dağlarında güller solsada Acıdan yüzüme yaşlar dolsa da Seni sevdi gönlüm Yine sevecek Gozlerin gozume bakmasa bile Ellerin elimi tutmasa bile Kal..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..