#No

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip 04:18

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip

Sözlerin vardı onca yollardan bana ulaşan Özledim sözlerini şimdi gel Gözlerin vardı en buruk anda gönlümü ısıtan Özledim gözlerini şimdi gel Bekliyorum seni çok özlüyorum Sensiz geçmiyor ki hiç günler İstiyorum s..

Emrah Manav Ve Anne Üçgeninde Son Durum 03:04

Emrah Manav Ve Anne Üçgeninde Son Durum

Es Deli Rüzğar dizisinden bir kesit.....

Emrah Nazlı Birand Evimden Vurdular 08:54

Emrah Nazlı Birand Evimden Vurdular

Emrahın 1990 yılında Nazlı Birand'la oynadıkları sımsıcak sevgi dolu güzel bir filmi iyi seyirler.....

En İyisi Bu Sevgiyi İçimizden Koparıp Atmak 01:25

En İyisi Bu Sevgiyi İçimizden Koparıp Atmak

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır...

En Komik 10 Cüneyt Arkın Sahnesi 11:50

En Komik 10 Cüneyt Arkın Sahnesi

Cüneyt Arkın'ın rol aldığı filmlerden içeriği komik olanları sizler için derledik...

En Popüler Türk Canlı Yayın Kavgaları 10:32

En Popüler Türk Canlı Yayın Kavgaları

Canlı yayında sinirlerine hakim olamayanlar...Kanalıma abone olmayı unutmayın...

Engin Yalvarırım Beni Dinle 01:44

Engin Yalvarırım Beni Dinle

Adını Anmayacağım başrollerini Hülya Koçyiğit ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenirken yönetmenliğini de Orhan Elmas yapmıştır...

Erdal Erzincan Güle Yel Değdi 03:16

Erdal Erzincan Güle Yel Değdi

Güle Yel Değdi Güneş Olursa Cana Ten Değdi Ateş Olursa Oy Beni Beni Beni Kanlar Otağı Oy Beni Beni Beni Dertler Ortagı Toprak Bir Bak Şu Göğe Umut Doludur Bulandı Kanar Zulüm Yoludur..

Erkekler Ağlamaz 01:37

Erkekler Ağlamaz

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Erkekler Ağlamaz 1974 04:22

Erkekler Ağlamaz 1974

Filmin Adı: Erkekler Ağlamaz Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Kartal Tibet, Sevda Karaca..

Erkin Koray  Öyle Bir Geçer Zaman Ki 05:20

Erkin Koray Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Erkin Koray Çöpçüler 03:34

Erkin Koray Çöpçüler

Aşktan yana şansım yok Ağlıyorum derdim çok Aşkımı kaybetmişim Sordum sordum bulan yok Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Sokaklarda ne ararsın Beni kimden sorarsın Ben..

Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

Eroin Yumurtlayan Tavuk 01:46

Eroin Yumurtlayan Tavuk

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır. Cengiz okulda da çalışkanlığı ile tanınır. Sınıf arkadaşları ise, soru..

Erol Evgin  İşte Öyle Bir Şey 06:10

Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey

Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öy..

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 03:50

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum

Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve… Gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, Dosttan düşmandan Aldım payımı, ..

Erol Evgin & Göksel - Rüya 03:41

Erol Evgin & Göksel - Rüya

Sakın dokunmayın bana rahat bırakın Sürüp gitsin bu rüya uyandırmayın Sessizce yürüdüm geçtim dar bir kapıdan Yemyeşil bir ovada buldum kendimi Sanki beni birisi çağırıyordu Bir ses beni peşinden sürüklüyordu K..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Erol Evgin & Şevval Sam - Neydi O Yıllar 03:36

Erol Evgin & Şevval Sam - Neydi O Yıllar

Yavas yavas geçiyor Gözlerimin önünden Ilk okula gidisim Ilk kitabim kalemim O sevincim Her sey daha dün gibi Benligimle iç içe Annemin güzel yüzü Bahçemdeki çiçekler O günler Baskaydi bir baskaydi o heyecanl..

Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Esengül  Taht Kurmuşsun Kalbime 03:46

Esengül Taht Kurmuşsun Kalbime

BIRAKAMAM SENI BEN YANIMDAN GIDEMEZSIN SEVIYORSAN BENIMLE OTURUP IÇECEKSIN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN TAHT KURMUSSUN KALBIME EN GÜZEL YERINDESIN HER AN SENI CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM ASKINLA SARHOSUM BEN ÇILG..

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972 03:23

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972

ben bal arısı gibiydim senden önce bak pervanelere döndüm seni görünce yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam yoluna adadım ben ömrümü sensiz olamam yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam bin y..

Eski 45' likler Olmaz Olsun Sezen Aksu 02:57

Eski 45' likler Olmaz Olsun Sezen Aksu

Olmaz Olsun, Sezen Aksu'nun 1976 çıkışlı üçüncü 45'liğidir. Bu 3. kırkbeşlik sayesinde giderek ünlenen Sezen Aksu bir yılbaşı gecesi televizyonda söylediği Olmaz Olsun şarkısıyla ertesi gün tüm Türkiye'nin konuştuğu ünlü..

Eski İstanbul 01:06

Eski İstanbul

Eski İstanbul Bebek yakınlarında bir yer..

Eski İstanbul Manzaraları ve Aşk 01:10

Eski İstanbul Manzaraları ve Aşk

Kardeş Kavgası, Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetimini üstlendiği 1967 yapımı Türk filmidir. Filmin başrollerinde Hülya Koçyiğit ve İzzet Günay yer almaktadır...

Eskimez Ya Sevgilin 00:36

Eskimez Ya Sevgilin

Bizim Kız başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın paylaştığı 1977 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı ve yönetmeni Türker İnanoğlu'dur...

Eşkiyalardan Baskın 01:12

Eşkiyalardan Baskın

Filmin Adı: Dağlar Şahini Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Kartal Tibet, Zuhal Aktan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1969..

Espri Ne Demekmiş 00:35

Espri Ne Demekmiş

- Ahmet Sezgin -..

Evcilik Oyunu Film Müziği 03:12

Evcilik Oyunu Film Müziği

Filmin Adı: Evcilik Oyunu Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1975..