#Noel arabası !

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada 09:55

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada

???? Almanya'da vaka sayısı 18.487, Fransa'da 35 bin ???? Nisan'dan bu yana en yüksek ölü sayısı ???? NRW'de Noel tatili öne çekildi ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

BTS (방탄소년단) 'ON' Kinetic Manifesto Film - Come Prima 04:58

BTS (방탄소년단) 'ON' Kinetic Manifesto Film - Come Prima

BTS (방탄소년단) 'ON' Kinetic Manifesto Film : Come Prima Credits: Director : YongSeok Choi (Lumpens) Executive Producer / Producer : Tiffany Suh Assistant Director : Jihye Yoon, Guzza (Lumpens) Director of Photography :..

İngiltere’nin ünlü market zinciri önünde uzun kuyruk oluştu 02:17

İngiltere’nin ünlü market zinciri önünde uzun kuyruk oluştu

İngiltere’de Başbakanı Boris Johnson’ın Cumartesi günü yaptığı açıklamada Koronavirüsün mutasyona uğramasından ötürü Noel’de alınan kararların değiştirildiğini açıklamıştı. Başbakanın yaptığı açıklamanın ardından İngilte..

Arkaya Bakmadan Araba Sürmek 00:32

Arkaya Bakmadan Araba Sürmek

Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak : Bayan Şöför Olduğunu Söylemeyeceğim :-D Olay İstanbul'da bir benzin istasyonunda gerçekleşmiş. Olayın kahramanı tabiki bayan şoför ve şirket arabası. Dikiz aynasına bakarak nası..

  • Cowboy tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Su Baskınında Canını Kurtaran Kadın 00:15

Su Baskınında Canını Kurtaran Kadın

Arabası suyun içinde kalınca hemen hızlıca botlarını aldı ve ....haydi seyredelim..

  • Cowboy tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Yozgat 1:08:41

Maceracı _ Yozgat

Murat yeni ve maceracı Ekibi geçtiğimiz Günlerde Memleketi Yozgatın Sarıkaya ilçesini ziyaret ederek programını yaptı...

Kızgın bıçakla arabasını kesen çılgın adam videosunu izle 05:06

Kızgın bıçakla arabasını kesen çılgın adam videosunu izle

Arabası çalışmayınca kızgın bıcak yardımyla bakın neler yaptı!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beceriksizlik Son NOKTA!!!! 01:09

Beceriksizlik Son NOKTA!!!!

Odun taşıyan uzun aracın iletişim aracı kullanmadan öz güvenle kendini suya bırakmasını izle...

  • PengoTV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hem Otomobil  Hem Uçak 01:06

Hem Otomobil Hem Uçak

Trafikteki araç sayısı her gün artıyor, yollar artık yetmiyor. Toplu taşımayı yer altına indirmek de çözüm olmadı. Şehir içi ulaşıma aranan çözüm, gökyüzünden bir havayolu şirketinden geldi. İşte geleceğin arabası! Hem y..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Soraya'yi Taşlamak Film İzle 1:54:23

Soraya'yi Taşlamak Film İzle

Dini taassubun yaşadığımız çağda korkunç yüzünü göstermesinin belgesi niteliğindeki bu duyarlı yapım, Freidoune Sahebjam isimli romancının Soraya'yı Taşlamak isimli eserinden sinemaya aktarıldı. Filmin konusuna gelince; ..

  • mathilda tarafından
  • 12.955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Drone Ambulanslar Geliyor 00:40

Drone Ambulanslar Geliyor

Amerika merkezli Fast Company ekonomi dergisinin, sağlık alanında yaratıcı teknolojileri tanıttığı etkinliğinde, bir drone ambulans planı sergilendi. Hastaların, normal ambulanslardan ve helikopterlerden daha hızlı ve e..

Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

Kukuli Trailer 00:25

Kukuli Trailer

Şarkılarıyla milyonların kalbinde taht kuran Kukuli hiç ama hiç yerinde durmuyor. Evin zıpır çocuğu Minky, onları bir gölge gibi takip eden Tinky, Türkiye'nin ilk elektrikli ve hisli arabası Dütdüt, Kukuli'nin ezeli ve a..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Oyuncak Araba 06:59

Çizgi Film Rubi ve Jojo Oyuncak Araba

Bu çizgi film okul öncesi çocuklar için. Peppe, Pocoyo ve Caillou sevenler Rubi ve Jojo'yu da sevecek. Rubi'nin uzaktan kumandalı bir arabası var. Arkadaşlarıyla bir yarış düzenliyor. Bakalım kim kazanacak..

Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Bu Mercedes AMG GT 2018 Yılında Piyasaya 03:29

Bu Mercedes AMG GT 2018 Yılında Piyasaya

Dünyanın en güzel arabası....

Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak 00:32

Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak

Olay İstanbul'da bir benzin istasyonunda gerçekleşmiş. Olayın kahramanı tabiki bayan şoför ve şirket arabası. Dikiz aynasına bakarak nasıl çarpmayı becerdi orasını bende anlamadım...

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi 00:33

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Artık Masken Düştü Baba 01:26

Artık Masken Düştü Baba

Bir toplantıdan çıkan suç dünyasından bir adam (Hayati Hamzaoğlu) arabası ile durduğu benzincide, diğeri de (Kenan Pars) sauna havuzunda motosikletli bir genç, Halil (Cüneyt Arkın) tarafından öldürülür...

Arabasına Kalıp Yaptıran Adam 00:22

Arabasına Kalıp Yaptıran Adam

Arabası çizilmesin diye elinden geleni yapan adam..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Adamın Polis Arabasının Üzerine Çıkıp Dans Etmesi 03:05

Çılgın Adamın Polis Arabasının Üzerine Çıkıp Dans Etmesi

New York, Harlem'de gerçekleşen olayda polis arabasının üzerine atlayıp dans etmeye başlayan adamı yakalama mücadelesini görenler şaşkınlıkla izledi...

  • JET TV tarafından
  • 1.565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Aylık ama Tam 20 Kilo! 01:36

8 Aylık ama Tam 20 Kilo!

Batman'da Yıldız ailesinin 8 ay önce normal doğumla 3,5 kilogram olarak dünyaya gelen çocuğu Yakup, obezite hastalığına yakalandı. Yakup bebek, geçen süre zarfında tam 20 kilograma ulaştı. Anne Çiğdem Yıldız, Onu dışarı..