#Nohutlu tel Şehriye

Günlerdir İsrail Zindanlarında: Ebru Özkan 01:13

Günlerdir İsrail Zindanlarında: Ebru Özkan

İsrail askeri mahkemesi, Kudüs'e yaptığı ziyaretin ardından 11 Haziran'da Türkiye'ye dönmek için geldiği Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Ebru Özkan'ın gözaltı süresini 3 Temmuz'a kadar uzattı. Eb..

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor 01:19

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor

YPG/PKK'nın örgütün Münbiç ve Aynularab (Kobani) ilçelerindeki tünel kazma çalışmaları Aralık 2018'de görüntülenmişti. Örgütün süren kazıları bugün yine görüntülendi. YPG/PKK söz konusu iki ilçedeki mevcut tünelleri uza..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dewat Nişan Baadri 2017 16:28

Dewat Nişan Baadri 2017

نيشان بعدري اجمل عرس 2017 Nishan Baadri | اشترك اﻵن Bayar & Rejin - Hochzeit - Part 2 - Koma Nishan Baadri - Belgien - Shamsani Pro.®2017 Tel: +49 176 22 10 8066 اشترك بالقناة ليصلك كل اعراس و اغاني جديدة اعراس كردي اعر..

  • PengoTV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yerli ve Milli Kamapp Messengerı Geliştirmemiz İçin Desteklerinizi Bekliyoruz 00:34

Yerli ve Milli Kamapp Messengerı Geliştirmemiz İçin Desteklerinizi Bek

Yerli ve Milli Kamapp Messengerı Geliştirmemiz İçin Maddi ve Manevi Desteklerinizi Bekliyoruz. Hemen İndir Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonet.kamapp Apple Store: https://apps.apple.com/..

  • PengoTV tarafından
  • 20.865 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto 02:02

İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto

(23 Haziran 2020) Yüzlerce İsrailli, hükümetin Batı Şeria'nın bazı bölgelerini ilhak etme planına karşı Salı günü Tel Aviv'de protesto düzenledi. İsrail hükümeti işgal altındaki Batı Şeria'nın bazı kısımlarını 1 Temmuz g..

Tayland polisinden monarşi karşıtı protestolara müdahale 02:18

Tayland polisinden monarşi karşıtı protestolara müdahale

Tayland’da çevik kuvvet polisi, milletvekilleri anayasadaki olası değişiklikleri tartışırken parlamento binasının dışındaki dikenli tel barikatları aşmaya çalışan hükümet ve monarşi karşıtı protestoculara tazyikli su sık..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

Kamyon direği devirdi, direk otobüse girdi 01:50

Kamyon direği devirdi, direk otobüse girdi

KAMYON TELE TAKILDI, TEL GERİLİP DİREĞİ YERİNDEN SÖKTÜ... DEVRİLEN DİREK DURAKTAKİ OTOBÜSÜN CAMİNDAN İÇERİ GİRDİ... BÖYLE KAZA OLUR MU? DEMEYİN... ZİRA İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA'DA YAŞANDI. O KORKUNÇ ANLARIN HABERİ VAR SIRA..

emre aydın - Hercai 00:46

emre aydın - Hercai

tel..

İsrail’de Silahlı Saldırı 5 Ölü 02:11

İsrail’de Silahlı Saldırı 5 Ölü

İsrail'in başkenti Tel Aviv'in doğusunda bulunan Bney Brak'da düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı...

Karşılıksız çekle dolandırıldı! 01:55

Karşılıksız çekle dolandırıldı!

TEL ÖRGÜ KESME MAKİNESİNİ SATAN ADAM, 192 BİN LİRA KARŞILIĞINDA ÇEK ALDI. DOLANDIRILDIĞINI, O ÇEKİN ÖDEME GÜNÜ GELİNCE, YANİ TAM 45 GÜN SONRA ANLADI...

Yıllar Sonra Sahibini Gören Aslandan İnanılmaz Tepki! 04:05

Yıllar Sonra Sahibini Gören Aslandan İnanılmaz Tepki!

Meksika’da bir hayvanat bahçesinde bulunan dişi aslan Kiara, kendisini yavruyken sahiplenen Adolfo’yla yıllar sonra karşılaşmasında onu unutmadı ve ortaya böyle görüntüler çıktı. Yavruyken sahiplendiği dişi aslan Kiara'y..

  • En Yeniler tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle 04:23

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle

sadri babanın filmde söylediği muhteşem şarkının sözleri şöyledir: semtimizin bir tanesiydi müjgan. saçları sırtına kadar sırma sırma dökülür elleri ufacık, gözleri dört defa lacivertti. ve de her ne hikmetse o da bana..

  • Tv Series tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çamaşır Teli Takarken Elektrik Akımına Kapıldı 01:00

Çamaşır Teli Takarken Elektrik Akımına Kapıldı

Edinilen bilgiye göre, ilçede tuhafiyecilik yapan 44 yaşındaki Ertuğrul Gök, evinin terasına çamaşır teli takmak için çıktı. Gök’ün elindeki tel, rüzgarın da etkisiyle sokaktaki elektrik teline temas etti. Elektrik akımı..

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler... 02:31

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler...

Dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ünlü arşivlerde, 1517'da Osmanlı İmparatorluğu'nun fethettiği Kudüs'ün yaklaşık 100 sene öncesine ait, Osmanlı'nın bölgedeki son hâkimiyet döneminde çekilen çok sayıda fotoğrafı yer ..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Dev Kurabiyeler 07:33

Çikolatalı Dev Kurabiyeler

Malzemeler: 220 gr tereyağı 200 gr esmer şeker 150 gr toz şeker 2 adet yumurta 2,5 su bardağı un 1 paket vanilya 1/2 tatlı kaşığı karbonat 3 dolu avuç damla çikolata 1 tutam deniz tuzu Üzeri için; 1 avuç damla çikolata..

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı 01:06

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Selahaddin Caddesi'nde göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıma kararını protesto etti. Filistin bayrakları taşıyan göstericilere saldıran İsrail ..

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı 00:36

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı

İsrail güçleri, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını protesto eden Filistinlilere sert müdahalede bulunmaya devam ediyor. Batı Şeria'da yer alan Beytüllahim kentinde Filistinli göstericilere göz yaşartıcı..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pastacı Kreması Nasıl Yapılır 01:45

Pastacı Kreması Nasıl Yapılır

Pastacı Kreması Tarifi İçin Malzemeler; 1 litre süt 200 gram margarin 250 gram un (2. 5 su bardağı) 300 gram toz şeker (1. 5 su bardağı) 1 adet çubuk vanilya veya 1 adet toz vanilya 3 adet bütün yumurta 300 gram çiğ krem..

 Vişneli Cupcake 02:04

Vişneli Cupcake

Malzemeler; 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay bardağı toz şeker 1 adet yumurta 75 gr eritilmiş tereyağı Yarım çay bardağı süt 1 paket vanilya Dolgu malzemeleri; 18 adet çekirdeksiz vişne 1 yemek kaşığı..

Evde Barbekü Sos Yapımı 06:29

Evde Barbekü Sos Yapımı

2 adet soğan 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kimyon tohumu 2 çorba kaşığı kişniş tohumu 400 gr. ketçap 2 çorba kaşığı acı toz kırmızı biber 4 çorba kaşığı pekmez 1 portakalın suyu 2 çorba kaşığı s..

 Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım 06:32

Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım

Tarif Metni: 1 adet açma 2 yumurta 1 kibrit kutusu, 50 gr kaşak peynir 1 kibrit kutusundan az fazla, 60 gr, beyaz peynir 6 dal maydanoz Yarım çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı pul biber 1 adet ..

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı 02:32

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Evde Ketçap Yapımı 08:55

Evde Ketçap Yapımı

2 adet kırmızı soğanı doğrayın ve 3 çorba kaşığı zeytinyağıyla 10 dakika çevirerek kavurun. İçine küp küp doğradığınız 1.5 kg. ufak boy salkım domates ekleyin. 1 iri diş sarmısak, 1 tepeleme tatlı kaşığı karabiber ve 1 t..

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..