#Nolur biri bana dur desin

Kibariye - Tepecikli 06:03

Kibariye - Tepecikli

ahhh leyleyleyley ahhhhhhh leyleyley bir gülüşün var bu bana yeter bir bakışın var dünyaya bedel ey güzeller güzeli ey melekler meleği söyle bana kimsin sen kaşına gözüne vuruldum onun boyuna posuna hastayım onu..

John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler  (Akustik) 05:22

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik)

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklım başımda değil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yine bana haram geceler Senin için, ağlıyorum Yar yine b..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mark Eliyahu & Cem Adrian - Derinlerde 03:21

Mark Eliyahu & Cem Adrian - Derinlerde

DERİNLERDE... BANA DÜŞLERİMİ GERİ VER GERİSİ HEP SENDE KALSIN BANA SON KEZ ÖYLE GÜLÜVER YÜREĞİM DE SENDE KALSIN BANA HATIRADIR ATEŞİN YANARIM... YANARIM... SENİ BAŞKA KİMSE BULAMAZ KAYIBIM... EZBERİMDE YÜZÜN SİLMEK..

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Sertaç Altan - Aşk Dediğin 04:26

Sertaç Altan - Aşk Dediğin

Hep umutsuz ve çaresiz seni beklerken Tek korkumsa heyacanımı kaybetmekten Gelecek mi sevecek mi diye diye düşünmekten Her gece hep böyle ümitlerimi yitirmekten Gelecek mi sevecek mi diye diye düşünmekten Her gece ..

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anıl Durmuş - Gururum Yerde Kalmaz 04:03

Anıl Durmuş - Gururum Yerde Kalmaz

Dönme, dönme, döndün de ne oldu? Baksana her yanım yara bere Dağıldım döndüm harabeye Unutamadım asla seni çık git Gücüm kalmadı geriye Söyle, söyle, unutmak kolay mı? Kapattım gözlerimi bile bile Bitti umudum doyamadan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla 02:56

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla

Bir gün yaşanınca güzellik yok olunca Beni sevecek misin sen? Evet Evet Yoksa başkasıyla heyecanına sığınıpta Benle ölecek misin sen? Noluyor burda? bunlar nasıl sorular ya Sana aşkımı bugün yarımsın Kimileri zorla seve..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı 04:54

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı

Seveyim Mi, Sevmeyeyim Mi? Sadece şunu söyler misin bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? Yüreğinden yol göster bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? (x2) Sana olan aşkımı, O kadar çok anlatmak isterdim ki Ama o kadar sabrım yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek 05:40

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek

(Natalia) Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Κι απ' όπου περάσεις Κάνεις καταστροφές Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Και πίσω σου αφήνεις Πληγωμένες καρδιές (Mustafa) Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyor..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler 04:22

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler

Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz Ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden Yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz Yok olmaz erken daha Biraz geç kalın ne olur Hiç hazır değilim hen..

Hey Hey Kara Koyun 01:47

Hey Hey Kara Koyun

Hey hey kara koyun hiç yünün var mı? Evet evet üç çuval var Biri küçük hanıma Biri küçük beye Bir diğeri çiftlikte Yaşayan çocuk için Mee Mee kara koyun hiç yün var mı? Evet evet üç çuval var Hey hey beyaz koyun hiç y..

Gökhan Keser - Hadi Ordan 03:49

Gökhan Keser - Hadi Ordan

Ben sana bir kelime söylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Rüyandamı Görüyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Güzel Numaraymış Hafiften Haddini Aşıyorsun Her işin Bir Ağırlığı Vardır Tartıya ..

J Balvin - Bobo 05:04

J Balvin - Bobo

Bobo No llores por un bobo Si el te deja sola yo te robo Te llevo a un lugar escondido Donde podremos estar solos, solos, solos (x2) La la la la La la la (ieeh) la No llores muñeca Y vamos pa la discoteca mami La la l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce