#Nolur biri bana dur desin

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti 02:47

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti

Düello Napoli'nin! Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puana sahip 3 takımdan biri olan Napoli, gol düellosuna sahne olan maçta Marsilya'yı devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.. SSC Napoli 3 - 2 Marsilya 10' 0 - 1 Andr..

Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi 01:01

Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi

En komik, en unutulmaz dizilerden biri Tatlı Kaçıklar en güzel sahneleriyle sizlerle. Başroller de Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan. Cakabo, Tarumar Abi, Seksi Şempanze, Beton Raziye ise..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Mor ve Ötesi - Oyunbozan 04:39

Mor ve Ötesi - Oyunbozan

Mor ve Ötesi - Oyunbozan Dinle/izle Kanun mu bu yalnızlık İçindeki yabancı El üstünde dururken kuyuya düşen Alnımda yazanlar mı? Aklımda kalanlar mı? Oyunbozan mı haklı Biri söylese Bak dinledim seni dokunmadım ..

Çelik - Selam Söyle 03:43

Çelik - Selam Söyle

Sevgimden usanmış mı o kıza selam söyle Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Sözümü unutmuş mu hani çok seviyordu Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Elimi sallasam ellisi Biri gider gelir birisi Ne sanmış bu kız kendini..

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu  İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar 02:15

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT binasına baskında bulunan darbeci komutanlardan Ümit Gençer'in, o gece yaşananlarla ilgili anlattıkları iddianamede yer aldı.. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe giri..

Büyük Tuzak İzle 1:23:52

Büyük Tuzak İzle

Vincent yeteneği ile nam salmış olan oldukça başarılı bir nişancıdır. Fakat kendisinden beklenenin aksine, polis teşkilatına katılmayı reddederek, siah eğitmeni olarak hayatını sürdürmeyi tercih etmiştir. Henüz 22 yaşınd..

  • Tv Series tarafından
  • 2.628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Hatipoğlu - Bunu Yapmayanın Vay Haline!! 10:16

Nihat Hatipoğlu - Bunu Yapmayanın Vay Haline!!

Nihat Hatipoğlu Sohbetleri ile mest ediyor.. Hz. Peygamber (sav) mescidde minbere çıktığında üç kez üst üste 'amin' dedi. Daha sonrada şöyle açıkladı; Ben minberdeyken Cebrail geldi ve 'ramazan ayı gelmesine rağmen içki..

  • ANKA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 56.Bölüm - Ey Maşallah Be 04:53

Hayat Şarkısı 56.Bölüm - Ey Maşallah Be

Hülya ile Mahir'in iş birliğine dahil olmak isteyen Zeynep, sınavı geçebilmek için bambaşka biri oluyor! Hülya ile Mahir, ortaklıklarına katılmak isteyen Zeynep'in kendisini kanıtlamasını isterler. Zeynep'in sınavı, kılı..

  • ANKA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kingsman Gizli Servis Film İzle 2:08:44

Kingsman Gizli Servis Film İzle

Filmin Konusu 12 Şubat 2015 tarihinde ilk gösterimini Ukrayna’da yapacak olan Kingsman filmi Gizli Servis adı ile izleyici karşısına çıkıyor. Matthew Vaughn’un göster gününü adlı filme yapımcılık yaptıktan sonra yönetmen..

  • Tv Series tarafından
  • 31.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dövüşçü Film İzle 1:28:15

Dövüşçü Film İzle

Filmin Konusu 2010 yapımı muhteşem ötesi bir hayat hikayesini sinemaya aktaran David O. Russell’ın yönetmenliğini yaptığı Dövüşçü filmi 11 Şubat 2011 tarihinde Türkiye’de vizyona girmiştir. Başrollerinde son olarak Trans..

  • Tv Series tarafından
  • 1.871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivas Film İzle 1:34:02

Sivas Film İzle

ÖZET: 11 yaşındaki Aslan'ın yaşadığı küçük köydeki tek gündeliği okula gitmek ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten ibarettir; en büyük derdiyse aynı sınıfta okuduğu Ayşe'ye olan aşkıdır. Bir gün yaşadıkları yerde bir hay..

  • Tv Series tarafından
  • 11.772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Non-Stop Film İzle 1:46:37

Non-Stop Film İzle

Yönetmenliğini Jaume Collet Serra’nın üstlendiği aksiyon dolu bu harika film de başrollerde Liam Neeson yer alıyor. Filmimizin adı isminden de anlaşılacağı gibi Non-stop, durmak bilmeyen heyecan, aksiyon ve macera dolu f..

  • Tv Series tarafından
  • 8.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziosmanpaşa Şanzelize Kafe Tanıtım Filmi 01:06

Gaziosmanpaşa Şanzelize Kafe Tanıtım Filmi

Açtığı kafenin Gaziosmanpaşa'nın en ünlü kafelerinden biri haline gelmesine seyirci kalamayan kafe sahibi bir tanıtım filmi çekmeye karar vermiş, çekmiş üzerine lacilerini ve böyle überseksüel bir tanıtım filmi ortaya çı..

  • JET TV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göksel - Günün Birinde 04:03

Göksel - Günün Birinde

Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız Pişman olacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne yaşlar dolacak Elbette kalbini biri yakac..

Vega - Ankara 05:22

Vega - Ankara

Yağmur dönerken kara Yavaşça süzüLenLer yoLa Araba doLusu bi tuhaf seven ŞarkıLar çaLan söyLeyen SevenLerden biri ben Arkada bıraktığım sen Kim olduğunu biLiyorsan SöyLesen Ah yağmur dönerken kara ŞarkıLar var..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı

Çizgi Ötesi - Flatliners / Türkçe Altyazılı Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli bir deneye kalkışır: birbirlerinin kal..

Flatliners  (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı 01:39

Flatliners (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı

Flatliners ( Çizgi Ötesi ) 3.Fragmanı Yayınlandı. Çizgi Ötesi - Flatliners / 3. Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli ..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Kamuran Akkor  Bir Ateşe Attın Beni 04:40

Kamuran Akkor Bir Ateşe Attın Beni

Diyorlar ki sen delisin, hiç bu kadar sevilirmi Değmeyecek biri için, gurur yere serilirmi Değmeyecek biri için, gurur yere serilirmi Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın beni Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın be..

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Tarık Akan Ah Nerede Film İzle 1:29:47

Tarık Akan Ah Nerede Film İzle

Ah Nerede hd izle, 3 kardeşi babaları okumaları için İstanbul'a gönderir. Ama okullarını ihmal eden kardeşler biri kumar oynar, biri siyasi olaylara karışır, diğeri ise çapkınlık peşinde koşar. Ferit, kızlarla gününü gün..

  • Tv Series tarafından
  • 14.880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:23:40

İnatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Baraj projesinde kamulaştırmaya gidilecektir. Sarı Kavak ve Uzun Kavak köyleri bu kamulaştırılacak alana girmektedir. Sözde bu durum gizliliğini korumalıyken komisyonda görevli olan biri bu bilgiyi bir holdinge satar o h..

  • PengoTV tarafından
  • 7.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Safiye Soyman - Sallasana 03:14

Safiye Soyman - Sallasana

Şarkı Sözleri Bir dalda iki kiraz Biri al biri beyaz Eğer beni seversen Mektubunu sıkça yaz Sallasana sallasana mendilini Akşam oldu göndersene sevdiğimi Sallasana sallasana saçlarını Akşam olsun söyleyeyim suçlarını Bi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..