#Nolur biri bana dur desin

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Söz | 26.Bölüm 2:30:06

Söz | 26.Bölüm

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...nBir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve m..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey istemedi 01:22

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey is

İzmir'de geçtiğimiz hafta meydana gelen depremde 91'nci saate girildi. Deprem sonrası başlayan arama çalışmalarında 102 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yüzlerce kişi ise enkaz altından sağ çıkarıldı. Enkaz kaldırma ve ..

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun 03:21

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun

Ederin Olsun şarkı sözleri ile... Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа b..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Sadece Ramazan Ayında Yapılıyor, Talep Yağıyor 02:49

Sadece Ramazan Ayında Yapılıyor, Talep Yağıyor

Ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Ramazan kahkesi tezgahtaki yerini alırken, ustalar yoğun talebe yetişmekte zorlanıyor. Gaziantep'te genellikle sadece Ramazan ayında yapılan, iftar ve sahur sofralarını..

Bebeklerden topuk kanı neden alınıyor? 14:01

Bebeklerden topuk kanı neden alınıyor?

Bilimsel yöntemlerin gelişmesiyle beraber tıp dünyasında semptomları beklemeden hastalığı teşhis edebilmek ve önlem alabilmek için ortaya çıkmış bazı aşamalar var. Bunlardan biri ise sıkça gündeme gelen ve birçok tartışm..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Salih Yılmaz-Karapuşili 03:50

Salih Yılmaz-Karapuşili

Salih Yılmaz - Karapuşili Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Kimisi Dağlarda Gezer Kimisi inciler Dizer Birisi Var Bağrım Ezer Kara Puşili Puşili Kara Gözli Kalem Kaşli Kara Puşili Puşili Şimdi Buldum ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Gökçe - Reva 04:07

Gökçe - Reva

Dolaştım bütün gece sensiz bomboş sokaklarda Bak Esengül çaldı yine avaz avaz radyolarda Biri geldi yine seni sordu biz ayrıldık diyemedim Üzüldüm, kırıldım Bazı şeyler bitse bile kabul etmek istemedim Dayandım, savaştım..

Murat Kardaş Asude 04:17

Murat Kardaş Asude

Hasılı kelam da bu vakit Sana değil kendime küsüm Bir sen varsın söyleyemedim Kendime değil hayata bak Bana söylediklerini anlayacak değil Söylemediklerini anlayacak biri lazım X2 Aşk bensiz veda sensiz Yetim kala..

Hakan Altun - Gidemezsin 03:56

Hakan Altun - Gidemezsin

Hakan Altun - Gidemezsin Şarkı Sözleri Gülü dikensiz düşün, hangi biri ağlamaz Her sevende aynıdır, et tırnaktan ayrılmaz Benim için ilk değil, sen bana son nefessin Tek derdimsin, hüznüm, sevincim Sen bu aşkı öldürdün,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dubai Nusret'te 1500 TL Hesap Ödemek - Orkun Işıtmak 10:14

Dubai Nusret'te 1500 TL Hesap Ödemek - Orkun Işıtmak

Bana göre gördüğüm işinin hakkını veren en iyi türk youtuberlardan biri olan Orkun Işıtmak kardeşimizin dubai'de çektiği bir vlog'da nusret'e gidiyor ve kazıklanıp geri geliyor. Çocuğun etini kesmeyen nusret'e ise diyece..

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Roman Havasının Hakkını Veren Yetenekli Kızlar 02:55

Roman Havasının Hakkını Veren Yetenekli Kızlar

Kız evinin önünde yapılan roman düğününde Bulgar göçmenlerinin en sevdiği düğün şarkılarından biri olan Oyna Bana Be eşliğinde mahallenin yetenekli kızları ve düğün sahipleri kurtlarını dökmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.344 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğum Günü İçin Minik Sürprize Çılgınlarca Sevinen Adam 00:53

Doğum Günü İçin Minik Sürprize Çılgınlarca Sevinen Adam

Minik dostunu görünce sevincini doruklarda yaşayan adamı izliyoruz. Hayır biri de bana doğum günümde şu bıdıktan alsa yerlerde yuvarlanırım benden daha iyi video malzemesi çıkar bence.....

  • JET TV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tabuta Sığmayanlar Şehit Kadir Miraç Özcan 06:03

Tabuta Sığmayanlar Şehit Kadir Miraç Özcan

'Tabuta Sığmayanlar' programının ilk bölümünde; Anne sakın bana torpil yaptırmayın. Benim yerime biri şehit olursa bu vebali taşıyamam diyerek Diyarbakır'a giden ve şehadet makamına ulaşan Şehit Polis Kadir Mirac Özcan..

Amerika'dan Dönen İrem Derici Magazin D'ye Konuştu 16 Nisan 2018 06:27

Amerika'dan Dönen İrem Derici Magazin D'ye Konuştu 16 Nisan 2018

Amerika'dan dönen ve Magazin D muhabiri Emrah Günel'e röportaj veren İrem Derici'den çok özel itiraflar .. İşte İrem Derici'nin çarpıcı açıklamaları : Platonik takılıyorum bu aralar, haberi yok ama uzaktan beğendiğim bir..

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydilge'den Çok Çarpıcı Beren Saat Sözleri 16:21

Aydilge'den Çok Çarpıcı Beren Saat Sözleri

tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'nin 18 Temmuz konukları Yonca Evcimik - Aydilge ve Bülent Yar oldu. Programın en dikkat çeken kısımlarından biri Beren Saat'in olay olan paylaşımıydı. Ay..

  • BETA tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Korsanların kaçırdığı denizcinin eşi anlattı... 02:42

Korsanların kaçırdığı denizcinin eşi anlattı...

NİJERYALI KORSANLARIN KAÇIRDIĞI TÜRK DENİZCİLERDEN BİRİ DE ÜNSAL DİLSİZ'Dİ. EŞİ YAŞADIĞI KORKUYU,, ENDİŞEYİ SHOW HABER'E ANLATTI. YETKİLİLERE SESLENİP ''NE OLUR BANA ÖLÜM HABERİNİ GETİRMEYİN'' DEDİ...

Irmak Arıcı - Güya 02:59

Irmak Arıcı - Güya

Güya şarkı sözleri ile Bu gecenin sabahı olmayacak Bilirim yerin de dolmayacak Sana neler neler söyleyecekken Suskun dilim daha konuşmayacak Topladım eşyalarımı Kendimden geçesim var Almayın kadehimi dostlar Daha..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler 10:01

İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler

Onlar tüm aleminin en acımasız ve en tehlikeli cinnileri. İfritler… Öyleki diğer bütün cinler onlardan çekinirler. Eski alimlerin anlattıklarına göre bazı melekler dahi ifritlerle karşılaştıklarında yollarını değiştirir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce