#Normal değil kal benimle müzik dinle

Burada gökyüzü mavi değil mor! 01:06

Burada gökyüzü mavi değil mor!

GÖKYÜZÜNÜ NE RENK BİLİRSİNİZ? MAVİ DEĞİL Mİ? AMA BU GÖKYÜZÜ MOR... İŞTE İSVEÇTEKİ MOR GÖKYÜZÜNÜN SIRRI.....

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Otobüsün İçinde Coşan Muavin 00:03

Otobüsün İçinde Coşan Muavin

Muavinler hep olumsuz haberlerle karşımıza çıkacak değil ya... Bu defa bir muavin sefer öncesi otobüste dans ederek coşmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana 04:08

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana

Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın..

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..

Neden Çin'in Koronavirüs Aşısını Aldık- 01:44

Neden Çin'in Koronavirüs Aşısını Aldık-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, neden Çin aşısının tercih edildiğini açıkladı. BioNTech firmasıyla yapılan görüşmenin detaylarını da anlattı. Koca, “Çin aşısı ucuz diye değil, güvenli olduğu için alındı” dedi...

Online kız isteme! 01:41

Online kız isteme!

PANDEMİ HAYATIMIZIN HER ALANINI ETKİLEMİŞ DURUMDA. SADECE DÜĞÜNLER NİKAHLAR DEĞİL KIZ İSTEME MERASİMİ DE KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE GÖRE DÜZENLENİYOR... PEKİ YA KIZ TARAFI İRAN'DAYSA?EEEE SONUNDA KIZ İSTEME MERASİMİ DE ONL..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Esenyurt'ta kıraathaneye polis baskını! 01:35

Esenyurt'ta kıraathaneye polis baskını!

PANDEMİ TEDBİRLERİNE SIKI SIKIYA UYULMASI GEREKİYOR. ANCAK DENETİMLERDE POLİS ÖYLE MANZARALARLA KARŞILAŞIYOR Kİ, ŞAŞILMAYACAK GİBİ DEĞİL. CEZADAN KAÇMAK İÇİN 2. KATTAN ATLAYIP DUVARA TIRMANDILAR..KORONA YASAKLARINDAN KAÇ..

''İmzalamıyorum'' dedi, gitti! 02:24

''İmzalamıyorum'' dedi, gitti!

KISITLAMAYI DELDİLER... SANKİ SOKAĞA ÇIKMAK DEĞİL DE ÇIKMAMAK YASAKMIŞ GİBİ DAVRANDILAR... ÜSTÜNE BİR DE CEZA YAZAN POLİSE, VİCDAN DERSİ VERMEYE KALKTILAR, HAKARETLER SAVURDULAR.....

Hem öğretmen hem iyilik meleği.. 02:07

Hem öğretmen hem iyilik meleği..

HEP KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL, İYİ ŞEYLER DE OLUYOR BU HAYATTA... 25 YAŞINDAKİ BURCU ÖĞRETMEN, HEM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM VERİYOR... HEM DE VEFA DESTEK GRUBUNA KATILIP, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞUYOR... İŞTE KIRKLA..

Ümitcan Uygun tutuklandı! 03:03

Ümitcan Uygun tutuklandı!

ALEYNA ÇAKIR’IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ DAVANIN BİR NUMARALI ŞÜPHELİSİ ÜMİTCAN UYGUN... O DAVADAN DEĞİL AMA UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI… TUTUKLANMA KARARI SONRASI ORTALIK KARIŞTI! ADLİYE ÇIKIŞINDA BEKLEYEN YAKINLARI, GÖRÜNTÜ ALMAK ..

Ozan Doğulu feat. Model - Dağılmak İstiyorum 03:28

Ozan Doğulu feat. Model - Dağılmak İstiyorum

İçimden bir masalın Külleri uçtu bu gece Yorgun,kırgın kahramanı Gel gör ki yalnız tek hece Çok değil kısa zaman önce Bir masal yeşerdi içimde Sen hergün yalanlar söyledikçe Can verdi kalbim de sessizce Yüzüm gözüm şişe..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

500 kadın özel harekat polisi mezun oldu 01:34

500 kadın özel harekat polisi mezun oldu

Ankara'da 500 kadın özel harekat polisi için mezuniyet töreni düzenlendi. Törende konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK'daki kişi sayısının 320'nin altına düştüğünü söyledi. PKK'nın kolunu kaldıracak hali söz konu..

Türkiye bu sesi konuşuyor! 01:52

Türkiye bu sesi konuşuyor!

TÜRKİYE, ONU KONUŞUYOR... SIVA YAPARKEN ŞARKI SÖYLEYEN ÇOCUĞUN SESİ SOSYAL MEDYAYI BÜYÜLEDİ... AMA SADECE ONLARI DEĞİL... ZÜLFÜ LİVANELİ'DEN MÜHSUN KIRMIZIGÜL'E BİRÇOK SANATÇI ONUN PEŞİNE DÜŞTÜ... KONSERDEN ALBÜME,,, TEK..

'İmitasyon' soygunu! 01:43

'İmitasyon' soygunu!

MÜŞTERİ GİBİ GİTTİĞİ KUYUMCUYU SOYDU.. VİTRİNDEKİ ALTINLARI BİR TORBAYA DOLDURTTU, KAÇARAK GİTTİ... TABİİ TEDBİRLİ KUYUMCUNUN ONA GERÇEK ALTINLARI DEĞİL DE İMİTASYON ALTINLARI VERDİĞİNİ TAHMİN EDEMEZDİ.....

İnsanların Hırsız Martılar ile İmtihanı 02:11

İnsanların Hırsız Martılar ile İmtihanı

Nerede ve kim olduğunuz hiç önemli değil, hırsız martılar yemeğinizi çalabilir. Arsız ve hırsız martılar karınları acıkınca hiç affetmiyorlar önlerine geleni alıp götürüyorlar...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Meğer cebi para doluymuş! 03:10

Meğer cebi para doluymuş!

SİPARİŞ VERDİ, PARAM YOK DEDİ, İNDİRİM İSTEDİ... BEKLEDİĞİ İNDİRİMİ YAPMAYAN KADIN DÖNERCİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ... İNDİRİM İÇİN CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ CEBİNDEN, BİR DEĞİL 20 DÖNER ALACAK KADAR PARA ÇIKTI... 3 ÇOCU..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

''Namazdayım al bırak'' 01:47

''Namazdayım al bırak''

ESNAFIN KAPISINDA CUMA NEDENİYLE KAPALIYIZ YAZISIYLA KARŞILAŞMAYANIMIZ YOKTUR... SİRKECİ'DE, GÖNLÜ GÜZEL ZİBER AMCANIN MÜŞTERİLERİ, CUMA SAATİNDE O YAZIYLA DEĞİL DE NAMAZDAYIM AL BIRAK YAZISIYLA KARŞILAŞIYOR... BAKIN..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan binalarda güçlendirme yerine yenileme çağrısı 06:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan binalarda güçlendirme yerine yenileme çağrıs

İzmir’de deprem konutlarının temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Buradan imkanı olan vatandaşlarıma afet riski altındaki binalarını hızla güçlendirmeleri veya gerekiyorsa yenilemeleri çağrıs..