#Normal değil kal benimle müzik dinle

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

'İmitasyon' soygunu! 01:43

'İmitasyon' soygunu!

MÜŞTERİ GİBİ GİTTİĞİ KUYUMCUYU SOYDU.. VİTRİNDEKİ ALTINLARI BİR TORBAYA DOLDURTTU, KAÇARAK GİTTİ... TABİİ TEDBİRLİ KUYUMCUNUN ONA GERÇEK ALTINLARI DEĞİL DE İMİTASYON ALTINLARI VERDİĞİNİ TAHMİN EDEMEZDİ.....

İnsanların Hırsız Martılar ile İmtihanı 02:11

İnsanların Hırsız Martılar ile İmtihanı

Nerede ve kim olduğunuz hiç önemli değil, hırsız martılar yemeğinizi çalabilir. Arsız ve hırsız martılar karınları acıkınca hiç affetmiyorlar önlerine geleni alıp götürüyorlar...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Meğer cebi para doluymuş! 03:10

Meğer cebi para doluymuş!

SİPARİŞ VERDİ, PARAM YOK DEDİ, İNDİRİM İSTEDİ... BEKLEDİĞİ İNDİRİMİ YAPMAYAN KADIN DÖNERCİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ... İNDİRİM İÇİN CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ CEBİNDEN, BİR DEĞİL 20 DÖNER ALACAK KADAR PARA ÇIKTI... 3 ÇOCU..

''Namazdayım al bırak'' 01:47

''Namazdayım al bırak''

ESNAFIN KAPISINDA CUMA NEDENİYLE KAPALIYIZ YAZISIYLA KARŞILAŞMAYANIMIZ YOKTUR... SİRKECİ'DE, GÖNLÜ GÜZEL ZİBER AMCANIN MÜŞTERİLERİ, CUMA SAATİNDE O YAZIYLA DEĞİL DE NAMAZDAYIM AL BIRAK YAZISIYLA KARŞILAŞIYOR... BAKIN..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan binalarda güçlendirme yerine yenileme çağrısı 06:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan binalarda güçlendirme yerine yenileme çağrıs

İzmir’de deprem konutlarının temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Buradan imkanı olan vatandaşlarıma afet riski altındaki binalarını hızla güçlendirmeleri veya gerekiyorsa yenilemeleri çağrıs..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi! 01:25

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi!

DOLANDIRICILAR YİNE TELEFONLA TUZAĞA DÜŞÜRDÜ, AMA BU KEZ ARAYARAK DEĞİL, KARGO GÖNDEREREK... 6 BİN 300 LİRALIK CEP TELEFONU SİPARİŞİ VEREN YASİN AYAR, KUTUDAN ÇIKAN KREMALI BİSKÜVİYLE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI...

Bu dernek, bir başka dernek! 01:56

Bu dernek, bir başka dernek!

ANTEP HERİFLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ... DERNEĞİN ADI TAM OLARAK BU, ÜSTELİK ÜYE OLMAK DA ÖYLE KOLAY DEĞİL, GAZİANTEP ŞİVESİ OLMAYAN YA DA PATLICAN KEBABI YAPAMAYANLARIN HİÇ ŞAN..

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti! 01:54

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti!

ÜNLÜ OYUNCU KEREM BÜRSİN, BİR ÜNİVERSİTE TARAFINDAN 2020'NİN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ,...TÖRENE DAMGASINI VURANSA ÖDÜL DEĞİL SONRASINDA YAŞANANLAR OLDU... SUNUCU BAY J, KEREM BÜRSİN'İN DİZİLERİNDE BÖLÜ..

36 gün ormanda bir başına! 01:36

36 gün ormanda bir başına!

FİLMLERE KONU OLACAK BİR HABER VAR SIRADA... UÇAĞI DÜŞEN PİLOT, 36 GÜN BOYUNCA AMAZON ORMANLARINDA KURTARILMAYI BEKLEDİ... KUŞ YUMURTASI VE MEYVE YİYEREK HAYATTA KALAN GENCİ, ARAMA EKİPLERİ DEĞİL BİR TESADÜF KURTARDI...

İstanbul'un kabusu oldular 01:43

İstanbul'un kabusu oldular

EVLERE GİRİYORLAR, PARA, ALTIN, MÜCEVHER NE VARSA ÇALIYORLAR... AMA HEPSİ BU DEĞİL... EVDEKİ ANAHTARI BULUP OTOMOBİLİ DE GÖTÜRÜYORLAR... GÖZÜ DOYMAYAN HIRSIZLIK ÇETESİ İSTANBULLULARIN KABUSU OLDU... 'PERİŞANIZ' DİYEN MAĞ..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

İnce bağırsak nakli bekliyor 02:06

İnce bağırsak nakli bekliyor

Bağırsak bağışlayan çok az Organ bağışıklığı farkındalığı ülkemizde giderek artıyor ancak bağırsak bağışı konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. 44 yaşındaki hasta umutla bekliyor...

Gelin Arabaya Binmiş Ya Sabır Demiş 00:26

Gelin Arabaya Binmiş Ya Sabır Demiş

En mutlu gününde arabaya binen gelin surat ifadesi ile hiçte mutlu olmadığını belli etmiş. Normalde gelin ata binmiş ya nasip demiş denir ama bu söz bu gelin için geçerli değil.....

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı 01:33

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı

SON 24 SAATTE PANDEMİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN 288 KİŞİDEN BİRİ DE TRAFİK POLİSİ MUSTAFA DÖNMEZ'Dİ. GEÇTİĞİMİZ YIL TAM DA BU ZAMANLAR EKİP OTOSUNDAN,, HALKI ''HİÇ BİR ŞEY HAYATINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL'' DİYE UYARMIŞTI. ON..

Otomobilin üst geçitte ne işi var- 01:36

Otomobilin üst geçitte ne işi var-

ÜST GEÇİDE BIRAKIP KAÇTILAR..ADANA'DA AKILALMAZ BİR OLAY YAŞANDI..ARABALARIYLA OTOYOLDAN DEĞİL DE YAYA ÜST GEÇİDİNİN MERDİVENLERİNDEN İLERLEMEK İSTEYEN İKİ ARKADAŞ KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YEMEMEK İÇİN ÜST GEÇİT KORKUL..

Ekrandaki yangını gerçek sandı 01:21

Ekrandaki yangını gerçek sandı

KOMŞUSUNUN PENCERESİNDEKİ ALEVLERİ GÖRDÜ, PANİKLE İTFAİYEYİ ARADI... ANCAK BİR SORUN VARDI... ÇÜNKÜ O ADRESTE DEĞİL YANGIN DUMAN BİLE YOKTU... EKİPLER KAPIYI ÇALINCA, İLGİNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI.....

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Serdar Ortaç Mikrop 05:38

Serdar Ortaç Mikrop

Kime soruyorum ayrılırken Aramıza girip ağlaşıyorlar Tanıyamıyorum dostlarımı Bizi çöpe atıp anlaşıyorlar Seviyorsun her önüne geleni Arıyorsun değerini bileni Bu zamanda tabiata güvenip işe başlanmaz Gidiyorsun iki ka..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

15 gün önce evlenmişlerdi 01:31

15 gün önce evlenmişlerdi

''KADIN CİNAYETİ DEĞİL, PİSLİK TEMİZLEME DİYE YAZIN'' DEDİ... SONRA DA HABERCİLERİ, ''BÖYLE YAZMAZSANIZ SİZİ ÖLDÜRÜRÜM'' DİYE TEHDİT ETTİ. KIRIKKALE'DE 1,5 AYLIK KARISINI KALBİNDEN VE SIRTINDAN BIÇAKLADIĞI İDDİA EDİLEN A..

Çift mutantlı varyant cehennemi 01:53

Çift mutantlı varyant cehennemi

DÜNYANIN EN KALABALIK 2. ÜLKESİ HİNDİSTAN'DA DEĞİL YATAK, YOĞUN BAKIMDAKİLER İÇİN OKSİJEN BİLE KALMADI. ÜLKEDE,, BUGÜN KORONAVİRÜS 300 BİNDEN FAZLA KİŞİYE BULAŞTI. 3 BİNİN ÜZERİNDE DE CAN ALDI..

18 yıllık hayal 1 dakikada yıkıldı! 02:33

18 yıllık hayal 1 dakikada yıkıldı!

BU KEZ KUYUMCUYU DEĞİL, KUYUMCUDAKİ MÜŞTERİYİ SOYDULAR. EV ALMAK İÇİN BİRİKTİRDİĞİ ALTINLARI BOZDURMAYA GİDEN KADIN, BİR ANLIK DALGINLIĞIN BEDELİNİ AĞIR ÖDEDİ... 18 YILDIR KURDUĞU EV SAHİBİ OLMA HAYALİ 1 DAKİKADA YIKILDI..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

onur akın - yağmur yüreklim 04:45

onur akın - yağmur yüreklim

Son vapur da ayrıldı limandan Son tren içimi çizipte geçti Bir bir ışıkları söndü odaların Kapılar gözlerini uykulara kapadı Yarim, yağmur yüreklim Uyuyor musun... İçimde kırılıp kalır ağlayan sesin Susar yüreği..

Böyle yıkım mı olur? 01:59

Böyle yıkım mı olur?

BİTİŞİKTEKİ APARTMAN MI YIKILIYOR, BENİM EVİM Mİ, BELLİ DEĞİL DEDİ... KENTSEL DÖNÜŞÜME GİREN MAHALLEDE, İDDİAYA GÖRE YIKIM EKİBİNİN İHMALİ, 2 DAİREYİ BAKIN NASIL DELİK DEŞİK ETTİ.....

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı 04:21

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı

Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin bombardımanı sonucu evi yıkılan 10 yaşındaki kız çocuğu Nadeen Abdul Latif, uluslararası topluma İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulunarak, Sadece güve..

Erdoğan'dan Bakan Soylu Açıklaması; -Yanındayız, Yanında Olacağız!- 00:57

Erdoğan'dan Bakan Soylu Açıklaması; -Yanındayız, Yanında Olacağız!-

Hedefin İçişleri Bakanımız değil, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası gayretleri olduğunu anlamak için kullanılan araçlara ve onları kullananların silüetlerine bakmak yeterlidir. - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..