#Normal değil kal benimle müzik dinle

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok 04:02

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok

hüzün değil yüzünde gördüğüm üzüldüğünde söndüğüm olmaz ben öfkeliyim her şeye bugün kendimi tutamam söylerim kimseye uymaz mı sözlerim? yorulur bedenim çöker dizlerim ah! düşeyazdım belki daha feryat etsem gözler güzeli..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..

Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer 04:30

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer Albüm Adı : Yüksek Sadakat Gönderen : ^^ChaTLaKK^^ Düzelten : felucia Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar,gökyüzü..

  • PengoTV tarafından
  • 1.917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 00:47

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 12 Şubat 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında, Aycan'ın olmaması dikkat çekiyor! Onur, Aycan ile olan ilişkisinde ne kararı alıyor? Aycan, neden evde değil? Kısmetse Olur'da Onur ve Aycan a..

  • ANKA tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello) 02:01

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello)

Ötme bülbül ötme şen değil bağım Dost senin derdinden ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Dost senin derdinden ben yana yana Deryaya yönelmiş sellere döndüm Vakitsiz açılan güllere döndüm Ateşi kararmış küll..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua 05:29

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua

Serge Pacome Djiehoua'yı taraftarlar Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda görkemli bir şekilde karşıladı. Ancak işin aslı transfer olan futbolcu, yaptığı açıklamada, takımları karıştırdığını söylüyor ve açıklamaları şu ..

  • JokerS tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratıyorlar- Şehrine Ses Ver 06:08

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratı

Türkiye'de şehirleşme giderek artıyor. Bununla birlikte kilometre kareye düşen insan sayısı yıldan yıla artış gösteriyor. TÜİK verilerine göre, İstanbul’da 2007 yılında kilometrekareye düşen insan sayısı 2420 iken bu say..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Uğur Işılak - Evet Diyoruz 02:12

Uğur Işılak - Evet Diyoruz

Düşündük inceden ince Evet, biz evet diyoruz Vatan ve millet deyince Evet, biz evet diyoruz Artık bahar gelsin diye Bütün yüzler gülsün diye Kavga değil kardeşliğe Evet, biz evet diyoruz Bayrak bizim, millet biziz Vata..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle 47:20

Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle

‘Homeland’, ‘küresel düzen’ ile ‘küresel düzen karşıtlığı’ arasındaki mücadeleye Amerika penceresinden ancak Amerika-yanlısı olmadan bakma gayretinde bir dizi. Bu nüansı kaçırırsanız diziyi kolayından Amerikancı-propagan..

  • Tv Series tarafından
  • 32.492 görüntüleme
  • 8 yıl önce