#Normal değil kal benimle müzik dinle

Amaç Büyük Orta Doğu Projesi Değil, Büyük İsrail Projesi 1:01:48

Amaç Büyük Orta Doğu Projesi Değil, Büyük İsrail Projesi

Amaç Büyük Orta Doğu Projesi Değil, Büyük İsrail Projesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 2 ay önce
Arıza Arabada Değil Bende 01:06

Arıza Arabada Değil Bende

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Arılar Balı Peteğe Değil Cam Kavanozlara Yapıyor 01:49

Arılar Balı Peteğe Değil Cam Kavanozlara Yapıyor

Kayserili bal üreticisi Aslan Candan’ın ilk kez ürettiği cam kavanozdaki balın görenleri şaşırttığını belirterek, siparişlere yetişemediğini söyledi. Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bal üreticiliği yapan Aslan Candan, da..

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi 07:16

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi

Kendisinin 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'ndeki ve ABD'ye gidiş gelişlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik kameraları görüntüleri izletilince dahi mahkemeye “Ben değilim” diyen Kemal Batmaz... Genelkurmay Başkanlığı'nd..

Niçin Beni Dövüyorsunuz Babam Değil Misiniz 00:47

Niçin Beni Dövüyorsunuz Babam Değil Misiniz

Boğaza bakan 'Aşk Diyarı' ve yaklaşık 50 yıllık güzel bir öpücükle sonuçlanan konuşmaları. İnci; Seni çok seviyorum Doğan. Doğan; Ben de seni en az senin sevdiğin kadar seviyorum. Ama bu yaptığımız bir çılgınlık. İnc..

Seni Tanımıyorum Çocuk Benden Değil 01:10

Seni Tanımıyorum Çocuk Benden Değil

1968, Tahran. 'Şah' Muhammet Rıza Pehlevi döneminde iki genç. El ele ve mutlu gibiler. Keşke her şey göründüğü gibi olsa. Ayten Senden düğün dernek isteyen mi var? Mütevazı bir nikâh bana yeter de artar bile diye yırtı..

Beyefendi İle Eğlenmek Benim Haddime Değil 01:20

Beyefendi İle Eğlenmek Benim Haddime Değil

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Öcü Değil Bu Adam 00:30

Öcü Değil Bu Adam

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Cebi Değil Gönlü Zenginler 02:20

Cebi Değil Gönlü Zenginler

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Ayrılık Kolay Değil İbrahim Tatlıses Türk Fİlmi İzle 1:19:19

Ayrılık Kolay Değil İbrahim Tatlıses Türk Fİlmi İzle

Filmin Konusu: Büyük bir çiftlikte çalışan yoksul bir köylü, çiftlik sahibi Ağa’nın kızına aşıktır. Genç kız da onu sever ama sınıf farklılığı biraraya gelmelerine engel olur. Göç ettiği kentte ünlü bir türkücü olunca bü..

  • PengoTV tarafından
  • 4.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

J Balvin - Safari 03:24

J Balvin - Safari

Safari [Intro: Pharrell Williams & (J Balvin)] A ella le gus- A ella le gus- A ella le gus- A ella le gusta (leggo') A mí me gusta (bebé) A ella le gusta (así bebé) Bailar me gusta (baila pa' mi) A ella le gusta [Hook:..

  • PengoTV tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Hotel Room Service 04:28

Pitbull - Hotel Room Service

Sanatçı: Pitbull Albüm: Pitbull Starring in Rebelution Pitbull – Hotel Room Service Çevirisi I want everybody to stop what they’re doing. Now if you know you’re with somebody you’re gonna take the hotel room tonight,..

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De 03:41

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De

Yok De şarkı sözleri ile Olmuyorsa kime yarar Ömrünün seyrine zarar Bu bendeki aşk olmasa Güzelliğin neye yarar Ah gönül bendeki gönül Harcıyor bire bin ömür Bu bendeki gözler kömür Mührü kapanmış senle Bu bendeki göz..

Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sam Smith - Stay With Me 03:29

Sam Smith - Stay With Me

Stay With Me (Verse 1:) Guess it's true, I'm not good at a one-night stand But I still need love cause I'm just a man These nights never seem to go to plan I don't want you to leave, will you hold my hand? (Chorus:) Oh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Leman Sam-Anladım ki 04:22

Leman Sam-Anladım ki

Leman Sam-Anladım ki dinle leman sam anladımki hiç kimse sen değil-dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe ... leman sam dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sözleri ; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyo..

  • Candy tarafından
  • 1.857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Işıl German - Biliyorum Sensin O 03:15

Işıl German - Biliyorum Sensin O

Biliyorum Sensin O Alo? buyrun alo? Hımm.... anladım sensin o konuş benimle seni dinliyorum lütfen konuş konuş benimle lütfen Bana on kere yüz kere bin kere yüz kere bin kere kaç kere darıldın sen yine gel diye sev diy..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marc Anthony - I Need You 04:08

Marc Anthony - I Need You

Marc Anthony - I Need You Marc Anthony - Sana İhtiyacım Var From the day that I met you girl I knew that your love would be Everything that I ever wanted in my life From the moment you spoke my name I new everything ..

  • Candy tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Tolga - Hadi Gülümse 03:26

Ali Tolga - Hadi Gülümse

Çok zaman geçti görüşmeyeli sevgilim Aklımdan hiç çıktın mı ki hiçbir an benim Belki beni yanlış anladın biraz kesin Ama en güzeli affet artık böyle bitmesin Aylar geçti günler sensiz açmıyor güller Yüzümdeki pişmanlığ..

Charlie Puth Attention Listen 03:51

Charlie Puth Attention Listen

[Verse 1] You’ve been runnin’ round, runnin’ round, runnin’ round throwin’ that dirt all on my name ‘Cause you knew that I, knew that I, knew that I’d call you up You’ve been going round, going round, going round every p..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Yıldız Tilbe   Yolumun İçinde 04:26

Yıldız Tilbe Yolumun İçinde

umudum tükenmez sen yine bildiğinle kal asıl olsa anlayacak ruhun gerçeyi kendini kaybeder aniden gördüğüm masal ice gerçekler yok artık unut geçmişi Yolumun içince yol ayrı yolda değil dermanım derdimde saklı ayrı değil..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat 03:01

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat

Mesafelere İnat şarkı sözleri ile İçime sığmıyor Alışmaya çalışıyor gibiydi gözlerim Yaşlara inat, yaşananlara, mesafelere inat Dur dedim durmuyor Uğurluyorum sende kalan hatıraları İstediğim anda geçemiyorum anla İç..

Gülay - Beni Verme Ellere 04:24

Gülay - Beni Verme Ellere

Gülay Beni Verme Ellere Şarkı Sözü Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gösterme kimseye Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gönderme bir yere Sarıl bana kal biraz öyle Dur biraz öyle sus biraz öyle Sarıl ..

Sway - Turgay Alparslan 03:03

Sway - Turgay Alparslan

Sway - Turgay Alparslan Müzisyen/Şarkıcı/Piyanist When marimba rhythms start to play Marimba ritimleri çalmaya başlayınca Dance with me, make me sway Benimle dans et , beni salla Like a lazy ocean hugs the shore T..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..