#Normal değil kal benimle müzik dinle

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selmanca - Temenni 04:18

Selmanca - Temenni

Aşk değil içimdeki derin bir özlem Hasreti bağrımda kara hançer Bir değil, bin değil, Yeni değil bir bilsen Son değil bu ilk değil Yaramdır geçmişten Tadı ruhuma Adı bağrıma Gitsem yanına Kabul olur muyum? Belki yarın..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Ebru Yaşar   Yeminim Var 04:45

Ebru Yaşar Yeminim Var

Senden önce boşa geçmiş hayatım Anladım ki sen baş tacım olacaksın Seni kader diye yazdım anlıma Bir ömür boyu koynumda uyuyacaksın Yeminim var ah yeminim var Benim sevdam sarana kadar değil Solana kadar değil, s..

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:43

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmedi bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkmuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok dostum var Hiç dermanım yok ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sefa Topsakal - Doktor 04:47

Sefa Topsakal - Doktor

Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boş..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Gökçe Kırgız - Padişah 03:18

Gökçe Kırgız - Padişah

Padişah şarkı sözleri ile Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç d..

Edis - Buz Kırağı 03:54

Edis - Buz Kırağı

Edis - Buz Kırağı Müzik Dinle Şarkı sözleri Yanar içim su gülüşüne Bir tebessüm et söneyim Hava buz kırağı deli bozuk Terkedilmez ah nöbetim Nicedir sarhoşluğum Ayamam, anlayamam Ödenir bedeli aşkın Acıma kede..

Ezgi Aktan - Uyma Onlara 04:34

Ezgi Aktan - Uyma Onlara

Ezgi Aktan - Uyma Onlara Dinle Uyma Onlara şarkı sözleri ile Susmuş duruyordu Bildiğimi sınıyordu gözlerin Bakmıyordu bu yana Ben hep biliyordum Yüzünü gözüme çiziyordum Olur ya sonsa gördüğüm karşımda Gülüşümü kay..

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydilge -  Kiralık Aşk 03:45

Aydilge - Kiralık Aşk

Aydilge - Kiralık Aşk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen misin İlacım? Yağmur dinmiyorsa Yollar bitmiyorsa Sen üzülme, bir gülümse Gel benimle Her şey bitti derken, şansın döndü birden Aşk öyle bir mucize Benimle gel, gü..

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türkü 04:34

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türk

Cengiz Özkan Bir ay Doğar Bir ay doğar ilk akşamdan geceden neydem neydem geceden Şavkı vurur pencereden bacadan Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uykusuz mu kaldın dünkü geceden neydem neydem geceden Uyan u..

  • PengoTV tarafından
  • 5.564 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Cenk Eren - Kemancı 03:58

Cenk Eren - Kemancı

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı çalmıyors..

Cenk Eren - Kadınım Teaser 00:15

Cenk Eren - Kadınım Teaser

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kadınım 04:32

Cenk Eren - Kadınım

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce