#Normal değil kal benimle müzik dinle

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim 06:46

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim

her demet her demet zalım felek sineme dokunma benim ah her demet ah her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı s..

Rest - Melekler Söylesin 04:47

Rest - Melekler Söylesin

Melekler Söylesin şarkı sözleri ile Karanlığın içindeyim bıraktığın bu şehirde Geçmişin yüküyleyim yapayalnız gecelerde Unutulmuş yeminlerin günahı o gözlerin Yokluğun cehennem, kal demez cennetim. Son nefesteyim! Yüzü..

Barış Orhun - Kocaman 03:41

Barış Orhun - Kocaman

Kocaman şarkı sözleri ile Arasıra gaza geliyor, serpiliyor Sanıyor ki beni böyle çok etkiliyor Huyuna suyuna gideni pek seviyor Nasıl çekiliyor bir Allah biliyor Haykırsam ona nasıl fark var İki dünya arasında Yakınla..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Ürek - Havam Yerinde 03:25

Fatih Ürek - Havam Yerinde

Havam Yerinde şarkı sözleri ile Damgamızı vuralım biz bu geceye Zaten hazırım ben, her şeye... Çakır keyif yürekler sonsuz istekler Boşalsın durmadan kadehler Yasakları yıkalım gel seninle Çıldırsan arzular delice ..

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 03:01

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

Sözler İçim dökülmez denizlere birikir Rüzgarım esmez ama diridir Ellerim ne zaman uzandıysa sana Masum gönlüm gözünde delidir Susup geçme kal biraz benimle Gurur dağları engin ama aşarız seninle Biliyorum ne desem fayd..

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı 01:43

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı

Hatay'da yaklaşık 2 yıl süren dava sürecinin sonunda eşinden boşanan 29 yaşındaki Mehmet Emin Çete, mahkemenin kararı açıklamasının hemen ardından otomobilini gelin arabası gibi süsleyip, şehir turu attı. Merkez Antakya ..

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın 02:55

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın

Elif Buse Doğan Sen Bir Aysın Söz-Müzik: Anonim Düzenleme: Emre Doğan Gitar: Selahattin Güzelel Sen bir aysın Ben kara gece Gel derim, gel derim Gel derim Bu can senin Ser sebil ettim Al derim, al derim Al derim Sorsan..

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ 04:20

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ

en bir aysın ben kara gece Gel derim gel derim gel derim Bu can senin sersebil ettim Al derim al derim al derim Sorsan bağın yaresini de Gül derim gül derim gül derim Şerbet diye zehir de versen bal derim Ben bozkırım s..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emre Yücelen - Bitti ve Gitti 03:49

Emre Yücelen - Bitti ve Gitti

Çok değil değil yıllar değil aylar Ömürlük değil değil Anlık bir sevda bu Başladı ve bitti Anlık bir rüya Gitti ve bitti Uyanmasak iyiydi Sonsuz aşk yoktu ya Bir vardın bir yoktun ya Evvel kalbim içinde Kalbur sevdam sı..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Sibel Can   Padişah 03:56

Sibel Can Padişah

Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeyemem İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç dermanım yok Ah ne zaman bu ..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Tarkan Çok Ağladım 04:15

Tarkan Çok Ağladım

Haykırsam, duyup gelsen uzaklardan Dokunsam bir, son bir kez sana dokunsam Sarılsam, hayallerime sarılsam Uzansam bir, yanı başına uzansam www.sozlerisozu.com Bildiğin gibi değil hiç Çok ağladım ne çok ağladım Silinmiyo..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik) 04:13

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik)

Korktun mu sevmekten güçsüz görünmekten Vazgeç vazgeçmekten kaderin böyle Her şey değişmeden suçu hafifletsen Çokta sevilmezsen zorlama öyle Gitmekte tabiki kendi tercihin Kalan gücüyle elin teninde Hayat devam ediyor N..

Zerrin Özer Ayrılmalıyız 04:14

Zerrin Özer Ayrılmalıyız

Bu son bulusmamız Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü..