#Nostaljik tramvayda yaşanan ayağa basma kavgası

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi 00:52

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi

Başta Suudi Arabistan olmak üzere bazı Arap ülkeleri ile yaşanan kriz yüzünden, bu yıl Katar’dan Mekke’ye giden hacı adaylarının sayısı da önemli ölçüde düşüş gösterdi Diplomatik krizin ardından Katar ile sınır kapıları..

Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı 00:40

Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı

Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül'ü Karadeniz ziyaretinde silahlı magandaların havaya ateş açarak karşılaması büyük tepki çekti. Tüm uyarılara ve yaşanan olaylara rağmen yaşanan bu görüntüleri ise Sarıgül'ün ..

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliriz 02:35

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliri

Libya'da çıkan iç savaş sonucu 20 Ekim 2011'de öldürülen 42 yıl boyu Libya'yı yöneten Muammer Kaddafi'nin 2008 yılında Arap Birliği zirvesinde yaptığı hitapta, şuan Ortadoğu'da yaşananları özetliyor. Kaddafi'nin Irak'ın ..

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili  ABD'nin Ta Kendisidir 01:32

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili ABD'nin Ta Kendisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak gör..

Messi Soyunma Odasında Coştu 01:53

Messi Soyunma Odasında Coştu

2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri son hafta karşılaşmasında Ekvador'a konuk olan Arjantin, Messi'nin golleriyle Rusya'ya gitme hakkını kazandı. Yaşanan soyunma odasında yaşanan coşku kameraya böyle yansıdı...

Trafikte Yol Tartışması : Sizce Kim Haklı 00:52

Trafikte Yol Tartışması : Sizce Kim Haklı

Trafikte motosikletli ile araç sürücüsü arasında yaşanan yol tartışması sosyal medyada farklı yorumlara sebep oldu. Arabaların sağından giden motosiklet sürücü ile az önce aynı yerde arabasına bir motosiklet çarpan adam ..

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada 01:33

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya ba..

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Trenin Önüne Atlamak Üzere Olan Adamı Son Anda Kurtaran Kadın 01:00

Trenin Önüne Atlamak Üzere Olan Adamı Son Anda Kurtaran Kadın

İngiltere'de yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yaşanan olayda bir adam telefonla konuştuktan sonra öfkeleniyor ve o sırada geçmekte olan bir trenin önüne atmaya karar veriyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Facia Böyle Başladı 00:23

Facia Böyle Başladı

Rusya'da 64 kişinin öldüğü yangının başladığı anlar ve yaşanan paniğe ait görüntüler ortaya çıktı. Rusya'nın Kemerovo şehrinde 64 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangının başladığı anlar ve yaşanan panik, güvenlik kamerasına..

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı 02:17

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı

Konu: Evli çiftlerin yaşadığı en özel anlardan biri çocuklarını kucaklarına ilk aldıkları gündür. Doğum, her ne kadar kadınlar için zor bir süreç olsa da sonunda bebeğine kavuşma duygusu bu olayı eşsiz bir anıya dönüştü..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece 51:09

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sokakta Yatan Evsizlerin Üzerine Alkol Döküp Yaktı! 00:46

Sokakta Yatan Evsizlerin Üzerine Alkol Döküp Yaktı!

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bir adam, sokakta yatan evsizlerin üzerine alkol döküp yaktı. Yaşanan olayı, saldırganın arkadaşı cep telefonu ile kaydetti. Yerel medya, yaşanan olaya dair polisin inceleme başlattığ..

Mucizevi Kurtuluşun Görüntüleri- Kazayı Yara Almadan Atlattı 00:28

Mucizevi Kurtuluşun Görüntüleri- Kazayı Yara Almadan Atlattı

Yolu ortalayarak ilerleyen otomobil sürücüsü, karşı şeritten gelen motosiklete çarptı. Havada takla atarak yere düşen sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Yaşanan o anlar ise bir iş yerinin kamerasınca kaydedildi. Brezi..

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana 04:11

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana Dinle Muhtacım Sana şarkı sözleri ile Sana bakarken bil ne kadar ben Seviyorum istiyorum seni içimden Ne zaman kalbimiz bir olacak O zaman her yer bayram olacak O gözle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
SERHAN - Geceleri Hüzün 04:59

SERHAN - Geceleri Hüzün

SERHAN - Geceleri Hüzün Dinle Geceleri Hüzün şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde uçuyorum Kendimi sende buluyorum Nefesin tenimde güller açıyor Rüzgar saçlarını dağıtıyor Çınlar sesin kulaklarımda Karışır tatlı ko..

Kız Kavgasını Uçan Tekme İle Ayıran Yaman Afro 00:17

Kız Kavgasını Uçan Tekme İle Ayıran Yaman Afro

Birleşik Devletler'in Georgia eyaleti Atlanta şehri Cumberlan AVM otoparkında yaşanan olayı siz değerli kardeşlerim için paylaşmaktan onur duyarım. Aralarında husumet yaşanan bayan kardeşlerimizin saç saça baş başa kavga..

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü 04:29

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü

Kastamonu’da dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından sel baskınları yaşandı, birçok işyeri ve evi su bastı. Batı Karadeniz’de yaşanan sele ilişkin açıklama yapan Afet ve Acil Durum Başkanlığı, Yaşanan se..

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı yıkılıyor 02:47

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı'nın yıkımına başlandı. İlçede 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Ezine Çayı kenarında bu..

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir 04:58

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan 4.6 şiddetindeki deprem sonrasında bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Deprem Araştırmacısı Ahmet Yakut'tan şok uyarı geldi. Sarıköy fayının tehlike arz ettiğini ifade eden Yakut, y..

Kıyamet Alameti Mi, Küresel Planın Oyunu Mu? 29:25

Kıyamet Alameti Mi, Küresel Planın Oyunu Mu?

Dünyanın geleceği kimlerin elinde? Küresel odakların sıklıkla dile getirdiği yakın geleceğe dair beklentileri ile politik ve askeri alanda yaşanan gelişmeler nasıl örtüşüyor? Birileri dini meseleleri kullanarak insanları..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor 02:05

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor

Ordu'da fındıktan sonra en önemli gelir kaynağı olan kivide üreticiler hasada hazırlanıyor. Bu yıl yaşanan kurak nedeniyle kivi üreticileri ürünü yetiştirmekte zorlansa da kaliteli kiviler şimdiden dalında alıcısını bekl..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Beşi̇ktaş 2016  Aynalarda Gördüğümsün 02:37

Beşi̇ktaş 2016 Aynalarda Gördüğümsün

aynalarda gördüğümsün ağladığım güldüğümsün aynalarda gördüğümsün çözemezler kördüğümsün sen bir de bir kuş gökyüzünde bak ne diyor son sözünde yıkılma öyle haydi kalk ayağa yürü güneşe..

  • mathilda tarafından
  • 4.862 görüntüleme
  • 8 yıl önce