#Nostaljik tramvayda yaşanan ayağa basma kavgası

Jennifer Lopez'in Antalya Konserindeki Paylaşımına Olay Yorum 08:55

Jennifer Lopez'in Antalya Konserindeki Paylaşımına Olay Yorum

Dünyaca ünlü strar Jennifer Lopez’in Antalya konseri dün gece gerçekleşti. Jennifer Lopez’in Antalya konserinde giydiği kıyafet ortalığı ayağa kaldırdı. Jennifer Lopez’in Antalya konserine onlarca Türk ünlü isim de katıl..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eşinin Ayağını Yoğurtla Marine Edip Yiyen Adam 01:06

Eşinin Ayağını Yoğurtla Marine Edip Yiyen Adam

Trafiğin ortasında, eşi de yanında. Yoğurda bandırılmış taze bir ayağa kim hayır diyebilir ki? Tarifsiz ve eşsiz lezzet...

  • JET TV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepki... 02:19

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepk

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde maske takması için kendisini uyaran polise aldırış etmeyip maske takmamak için direnen bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Polise ve çevredekilere hakaretler yağdıran kadının tavırları çevredek..

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler 04:35

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler

Saatimi söktüler eşref saatimi Oysa ben ne güzel şarkılar yazacaktım Şöyle gözlerimi açıp olup bitene bakacaktım Sonra bakıp çıkacaktım içinden şarkı yazacaktım Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi..

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım 13:11

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz akşam nişanlısı Gökhan Çıra’ya mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu isimli bir kadını kafede ifşa etmişti. Ciğerci, bağırarak kafeyi ayağa kaldırmıştı. Parlu, UçanKuş ..

  • BETA tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 8. Bölüm 2:30:27

Şampiyon 8. Bölüm

Şampiyon 8. Bölüm Özet:nnYaman, salonda illegal boks organizasyonu düzenlediği iddiası ile gözaltına alınırken, mühürlenen salon ve ekipler tarafından götürülen hocaları karşısında Kerem dahil salonda çalışan diğer çocuk..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ahmet Kartal - 15 Temmuz Marşı 05:02

Ahmet Kartal - 15 Temmuz Marşı

15 Temmuz Marşı şarkı sözleri ile Bir Temmuz gecesi, on beşi ayın, Çıktı hep ortaya, birkaç bin hain Tankları çevirdi, öz milletine Kendi namlusunu, öz devletine ------- “Dur!” dedi, bu millet, darbeye karşı “Dur!” ded..

Tabutu açıp fotoğraf çektirdiler 01:28

Tabutu açıp fotoğraf çektirdiler

MARADONA'NIN ÖLÜMÜYLE SARSILAN ARJANTİN, BU KEZ DE CENAZE EVİNDEKİ SKANDALIN ŞOKUNDA... ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRAN O SAYGISIZLIĞIN GÖRÜNTÜLERİ GELİYOR EKRANA...

Erken Sevinen Motosikletçi Yarışı 3. Sırada Tamamladı 01:00

Erken Sevinen Motosikletçi Yarışı 3. Sırada Tamamladı

SuperBike'ın Brezilya ayağında ilginç bir an yaşandı. Şampiyon sürücü Andre Verissimo, yarışı kazandığını düşünerek motosikletinin hızını kesti ve ayağa kalktı. Ancak bitiş çizgisine varamadan rakipleri tarafından geçili..

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

CHP'li Fikri Sağlar'dan Tepki Çeken Sözler 01:34

CHP'li Fikri Sağlar'dan Tepki Çeken Sözler

CHP’li Eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar başörtüsüyle ilgili skandal ifadeler kullandı. “Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bununla mücadele edilmeli” dedi. Tüm Türkiye’y..

Çamurlu Göle Düşen Kızın Dramı 00:59

Çamurlu Göle Düşen Kızın Dramı

Suyu çokta temiz olmayan ölün iskelesinde oturan kızlardan biri ayağa kalkınca dengesini kaybedip suya düşmüş. Kızın çamurdan arınması pek kolay olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Naz Dej - Ağır Cinayət (Cover Video) 03:01

Naz Dej - Ağır Cinayət (Cover Video)

“Ağır Cinayət” Mahnı Sözləri : Bitdi, gedirəm bütün yük çiynimdə Sadəcə sən dolanırsan beynimdə Əlimdə deyil gülə bilmirəm Sən yoxsan dözə bilmirəm Ya sən, yada sən Başqasını istəmirəm {Nəqarət} Gördüyüm, toxunduğum ..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm 1:51:08

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, önündeki engelleri kendi yöntemleriyle aşarken, hayatını da ortaya koyuyor.nnGüney, hayatlarını değiştiren o gece de, Kuzey'in kendini kaybetme sebebinin, Cemre olduğunu anlar. O andan itibaren, Cemre artık sadec..

  • Dizi TV tarafından
  • 439 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düşerken İçkisini Kurtaran Adam 01:00

Düşerken İçkisini Kurtaran Adam

Evinin bahçesinde televizyon karşısında içki içen adam, kumanda çekmeyince ayağa kalkıp kanalı değiştirmek istemiş. Adam yerine oturmak isterken yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sahaya Atlamak İsterken Hüsran Üstüne Hüsrana Uğrayan Kadın 00:10

Sahaya Atlamak İsterken Hüsran Üstüne Hüsrana Uğrayan Kadın

Taraftarı olduğu takımın maçını izlerken bir çılgınlık yapmak isteyen kadın, sahaya atlamak istemiş. Ancak kadın yaptığı ilk hamlede yere yapışmış. Ayağa kalkan kadın bu sefer de fıskiyeden bir darbe yemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Elektrik trafosu bomba gibi patladı 00:42

Elektrik trafosu bomba gibi patladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde geç saatlerde patlayan elektrik trafosu, mahalleyi ayağa kaldırdı. O anlar kameraya yansıdı...

Bir cisim yaklaşıyor... 01:27

Bir cisim yaklaşıyor...

''YERE DÜŞEN ALEV TOPU GÖRDÜM'' DEDİ,, BÜTÜN KÖYÜ AYAĞA KALDIRDI, BARTIN'DA BİR VATANDAŞIN GÖRDÜM DEDİĞİ O CİSMİ BULMAK İÇİN EKİPLER SAATLERCE ARAMA YAPTI, AMA SÜZÜLE SÜZÜLE İNDİĞİ SÖYLENEN O CİSİM HİÇ BİR YERDE BULUNAMA..

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda! 01:38

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Türkkuşu Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Kı..

Mahallede ''ağaç'' isyanı 01:33

Mahallede ''ağaç'' isyanı

'AĞAÇ KATLİAMI' İDDİASI KÜTAHYA'DA BİR MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRIDI.... AĞAÇLARIN KESİLİP SİTE YAPILACAĞINI DUYANLAR SOLUĞU O ARAZİDE ALDI. GÖRDÜKLERİ MANZARA HEPSİNİ YIKTI. ŞOKUN BİTTİĞİ YERDE İSYAN BAŞLADI...

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA 04:16

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA

KOCA DÜNYA şarkı sözleri ile Kötü insanların şerrinden bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların arından bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların einden bir gün Yok olup gidecek şu koca dün..

Kazayı Karizmatik Selamla Bitiren Motosikletli Dayı 00:14

Kazayı Karizmatik Selamla Bitiren Motosikletli Dayı

Motosiklet kullanan dayı direksiyon hakimiyetini kaybedince yere düşmüş. Ancak hemen ayağa kalkıp yol kenarındaki arkadaşını selamlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Düşen Parçayı Kurtarırken Kendini Feda Eden Çalışan 00:12

Düşen Parçayı Kurtarırken Kendini Feda Eden Çalışan

Bir restoranda aşçılık yapan adam, tezgahtaki parçanın düştüğünü fark etmiş. Hamlesiyle parçayı düşmekten kurtarmış ancak ayağa kayınca kendi düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cesaret ve Yürekli Diyorum Ya Sizce 01:14

Cesaret ve Yürekli Diyorum Ya Sizce

Kendisinden kat kat büyük boğaya kafa tutan keçi,komik hayvan videoları, hayvan videolar, boğaya kafa tutan keçi, inatçi keçi, boğa ile keçi kavgası..

Aslında her şeye verecek bir cevabım var ama olay anında değil gece yatarken aklıma geliyor. 00:26

Aslında her şeye verecek bir cevabım var ama olay anında değil gece ya

çok acıyacak.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı 00:24

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler. Yadigar’ın aklına gelen müthiş..