#Nsa ajanı

Düzenbaz  American Hustle Film İzle 2:18:04

Düzenbaz American Hustle Film İzle

Gerçek olaylardan esinlenen filmde hikaye 1970 li yırlarda geçmektedir. Dolandırıcılık yapan Irving ve ortağı birgün fbı ajanı tarafından yakalanır . Ceza almamak için bir teklif yapılır. Teklif ise fbı ajanlığı yapmaktı..

  • Tv Series tarafından
  • 3.612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hedefteki Adam Fragmanı 00:48

Hedefteki Adam Fragmanı

Başarısız bir davanın ardından işinden ayrılan emekli bir CIA ajanı olan Devereaux (Pierce Brosnan), çok özel bir görev için tekrar göreve çağrılır. Ancak bu zorlu görevde eski öğrencisi ile karşı karşıya gelecek, yüksek..

Testere IV - Bir Oyun Oynamak İstiyorum 04:46

Testere IV - Bir Oyun Oynamak İstiyorum

Jigsaw ve asistanı amanda hayatlarını kaybetmiştir. Dedektif kerry cinayetinin duyulmasından sonra, 2 tecrübeli FBI ajanı ajan strahm ve ajan perez, dedektif hoffman’a jigsaw’un kalan son oyununun çözümlenmesi için yardı..

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser

Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenle..

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Milli Emniyet ajanı Metin’in maceralarını anlatır. Demir Üçgen çetesi, Su Altı Araştırmaları Merkezi’nde çalışan Kamuran Şakir’in peşindedir. Kamuran Şakir’e çok benzeyen Metin’i kullanarak Ege Denizi’nde..

Keremcem Yeni̇ Di̇zi̇si̇ İçi̇n Aksi̇yon Dersleri̇ Alıyor 11:22

Keremcem Yeni̇ Di̇zi̇si̇ İçi̇n Aksi̇yon Dersleri̇ Alıyor

Küçük yaşta ailesini kaybetmiş, olağanüstü yetenekleri olan bir ajanı canlandıran Keremcem, Kimse Bilmez dizisindeki rolü için aksiyon derseleri alıyor.....

  • BETA tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle

T'Challa yani kara panter babasının ölümünden sonra ülkesi olan Wakanda'ya bukez liderlik etmek için dönecektir. Ülkesi Wakanda oldukça gelişmiş teknolojik bir yerdir. Wakanda'ya geldiğinde farkedecektirki ülkeyi yönetme..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..