#Nugget nasıl yapılır

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Ramiz Dayı Unutulmaz Sahneler #TuncelKurtiz Anısına Saygıyla???? 17:28

Ramiz Dayı Unutulmaz Sahneler #TuncelKurtiz Anısına Saygıyla????

Ramiz Dayı Unutulmaz Raconlar Namı Diğer Dayımız Tuncel Kurtiz'i ölümünün 6. yılında saygı ve sevgiyle anıyoruz... 0:00 Ramiz Karaeski Emaneti Olan Bu Şehr-i İstanbul'u geri alacak 0:14 Genç Ramiz İstanbul'a geliyo..

Berkay - İki Hece (Official Video) 03:41

Berkay - İki Hece (Official Video)

Söz, Müzik & Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Back Vokal: Çağrı Telkıvıran Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Yönetmen: Murat Joker Şarkı Sözleri: Öncesinde belliydi sahte duyguların Anlamazlıktan geldim masald..

Buzdolabı kaçtı, o kovaladı! 01:26

Buzdolabı kaçtı, o kovaladı!

DÜNKÜ SAĞANAK İSTANBULLULARA ZOR ANLAR YAŞATTI... ÖZELLİKLE DE ESNAFA... BAKIN, BUZDOLAPLARI SEL SULARINA KAPILAN TOPTANCI GENÇ, ONLARI KURTARMAK İÇİN NASIL UĞRAŞTI...

Tiyatral Cin Çıkarma Seansı 00:36

Tiyatral Cin Çıkarma Seansı

Bitmek bilmeyen cinci hocalardan biri sosyal medya üzerinden cin çıkarma seanslarının videolarını paylaşmış. O seanslardan birinde bakın nasıl bir çalışma gerçekleştiriyor...

  • PengoTV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kenan Komutandan Yeni Açıklamalar 00:32

Kenan Komutandan Yeni Açıklamalar

Bir dükkanda İstanbul'u nasıl fethettiğini anlatırken fenomen olan Kenan Komutan şimdi farklı bir açıklama ile karşımızda...

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gökhan Kuş - Yalan 04:36

Gökhan Kuş - Yalan

Yalan şarkı sözleri ile Yalan gözlerin, yalan sözlerin Yalanmış herşeyin kahretsin sana aldandım Verdiğimiz emekler neler için çektik çile Hani biz ömür boyu tutacaktık el ele Nasıl severdim söyle yoluna döktüğüm gül..

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik) 04:09

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik)

Beni İyi Sanıyorlar; Uzun oldu gideli sen Ne de koydu ah bi' bilsen Beni sorarsan iyi işte Nasıl olunursa öyleyim ayrıldıktan sonra Her şey aynı Aynı kuşlar Karanfiller Hepsinin selamı var sana Ne de zormuş başa çıkmak ..

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası 03:10

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası

Hacıoğlu Rusya'daki Sarrac ve Hafter arasındaki görüşmelere ilişkin programı Rus tarafının da tam olarak bilmediğini belirtirken, ikilinin Moskova'da nasıl bir atmosferde bir araya geleceklerini programın gidişatının bel..

Fikret Dedeoğlu - Keşke 03:48

Fikret Dedeoğlu - Keşke

KEŞKE Bi dur de bana Gitme de ne olur Gidersem bu sefer Sonumuz olur Git bi gör bi bak Nasıl aşk dışarlarda Anlatılanlar inan hep masallarda Kalırsın İnşallah sen de yalanlarla Kimse sevmesin seni Bensizlik sonun olsu..

Zodyak Kıyametin İşaretleri - Zodiac: Signs of the Apocalypse 1:29:47

Zodyak Kıyametin İşaretleri - Zodiac: Signs of the Apocalypse

_TÜRKÇE_DUBLAJ_Full_İzle_-_Muhteşem_Bilim_Kurgu,_Macera,_Aksiyon_Filmi(360p) Güzel bir film, İnsanoğlu büyük bir sınavdan daha geçecektir. Yapılan araştırmalar uzaydaki çalışmalar büyük bir gezegenin güneşe çarpacağını v..

Ersay Üner - Güm 03:40

Ersay Üner - Güm

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Yönetmen: Bedran Güzel Güm şarkı sözleri ile Uzun zamandır atmıyordu böyle kalbim Güm güm güm güm Tam unutmuştum seni Ne ara..

Karantinada susuzluk kabusu! 02:59

Karantinada susuzluk kabusu!

İSTANBUL, KAĞITHANE'DE YAŞAYAN ARABACI AİLESİ, KORONAVİRÜS YÜZÜNDEN KARANTİNAYA GİRDİ... KARANTİNANIN BEŞİNCİ GÜNÜNDE EVDE SU BORUSU PATLADI... ALT KOMŞUYA DA SU SIZDI... MECBUREN VANAYI KAPATAN AİLE SUSUZ KALDI... TESİS..

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor 02:51

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor

ANADOLU'DAN IŞIK SAÇAN, UMUT DOLU BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... AFYONKARAHİSAR'IN HER İLÇESİNDE KADIN KÜLTÜR EVİ AÇILIYOR. İŞTE 74 YAŞINDA OKUMA-YAZMA ÖĞRENEN ŞERİFE NİNE’DEN TÜM GENÇ KADINLARA...BAKIN NASIL İLHAM KAYNAĞ..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Melek ölüme böyle gitti! 02:07

Melek ölüme böyle gitti!

EĞER BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE BABAMA ONU ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLEYİN YAZMIŞTI. BABASI O NOTU MELEĞİ ÖLÜNCE GÖREBİLDİ. SADECE O NOT DEĞİL,,,24 YAŞINDAKİ MELEK ASLAN'IN ÖLÜME NASIL YÜRÜDÜĞÜ DE ORTAYA ÇIKTI...

Bu 5 ilçede korona patladı! 02:39

Bu 5 ilçede korona patladı!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, İSTANBUL’UN EN RİSKLİ İLÇELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI. EKİBİMİZ DE BUGÜN KORONANIN KOL GEZDİĞİ O ADRESLERİ DOLAŞTI. VATANDAŞLARIN VİRÜSLE İMTİHANINI İNCELEDİ. CEVAPLAR VE GÖRÜNTÜLER, MAALESEF KO..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım 04:45

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım

Bu Benim Hayatım şarkı sözleri ile Sevgilim sen bu satırları okuduğunda Ben gitmiş olacağım Çok demode biliyorum Ama daha iyisini bulamadım Mektup yazmayı da unutmuşum Konuşmaya da cesaret edemedim Ayrılığı yüzüme ..

Bu 5 ilçede korona patladı! 02:39

Bu 5 ilçede korona patladı!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, İSTANBUL’UN EN RİSKLİ İLÇELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI. EKİBİMİZ DE BUGÜN KORONANIN KOL GEZDİĞİ O ADRESLERİ DOLAŞTI. VATANDAŞLARIN VİRÜSLE İMTİHANINI İNCELEDİ. CEVAPLAR VE GÖRÜNTÜLER, MAALESEF KO..

Altın faresi bu kez kapana kısıldı! 02:49

Altın faresi bu kez kapana kısıldı!

İSTANBUL BEŞİKTAŞ'TA 2 HAFTA ÖNCE SAHTE ALTINLA DOLANDIRILAN KUYUMCU, BU KEZ AYNI NUMARAYI YUTMADI... ALTIN FARESİ, BAKIN NASIL KAPANA KISILDI.....

Kıyafetini beğenmeyince vurmuş 00:40

Kıyafetini beğenmeyince vurmuş

Adana’da, eğlence mekanında kendisine gay gibi giyinmişsin bu nasıl kıyafet diyen şahsı tabancayla vurarak yaralayan zanlı tutuklandı...

Film gibi operasyon! 01:16

Film gibi operasyon!

JANDARMA EKİPLERİ DENİZLİ'DE FİLM GİBİ BİR OPERASYONA İMZA ATTI... DİKKAT ÇEKMEMEK İÇİN FİLYASYON EKİBİ KILIĞINA GİREN EKİP BİRİ KADIN İKİ ŞÜPHELİYİ, KALDIKLARI EVDE, BAKIN NASIL YAKALADI?..

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz 06:19

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz Bir fidandım derildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok ..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Erman Arda Video Prodüksiyon: Videomite Şarkı Sözleri: Peki nasıl istersen öyle olsun Tutamam tutamam gideni Belli ki kırmak istemiyorsun kalbimi Kıyamam, bir de kıyamam iyi mi? Gide..

Velet - Banana (Official Video) - #MunchiesEpAlbum 02:58

Velet - Banana (Official Video) - #MunchiesEpAlbum

Söz : Velet Mix&Mastering : Buğra Kunt Beat : Denizkan Boz Yönetmen: Zahit Kahveci Görüntü Yönetmeni: Enbiya Yaşaroğlu Kurgu: Zahit Kahveci VFX: 6teenfm Sözler Bi selam atta il give her da banana Your pussy ain't stiff ..

PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR #4 13:05

PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR #4

PUBG yayıncılar kapışıyor adlı serimizin 4. videosunda Mithrain , 10000Days , Smashbae , MertG diğer yabancı yayıncıları nasıl vuruyor izliyelim. Keyifli Seyirler...

Annenin Çocukları ile Zorlu İmtihanı 00:19

Annenin Çocukları ile Zorlu İmtihanı

Evden çocuklarını gezdirmek için çıkan anne bakın nasıl zor anlar yaşamış. Anne neyse ki her şeye yetişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Halk otobüsünde rezalet! 02:41

Halk otobüsünde rezalet!

BURSA'DA HALK OTOBÜSÜNE BİNEN BİR ADAM, BİR KADIN YOLCUNUN KARŞISINA GEÇİP İĞRENÇ HAREKETLER YAPMAYA BAŞLADI. FARK EDİLDİĞİNİ ANLAYINCA YAPTIĞI İĞRENÇ AÇIKLAMADA DA DUYANLARA ''PES'' DEDİRTTİ. BAKIN O TACİZCİ POLİSE NASI..

'Polisim' dedi, dolandırdı! 02:36

'Polisim' dedi, dolandırdı!

İSTANBUL'DA POLİS GİBİ GİYİNİP, SİLAHLA, KELEPÇEYLE GEZEN BİR GENÇ, TÜRLÜ BAHANELERLE BİRÇOK KİŞİYİ DOLANDIRDI... BAKIN POLİS, O SAHTE POLİSİ NASIL YAKALADI.....

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var! 01:06

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var!

MANİSA'DA GÖREVLİ DOKTOR CANAN SABAY'IN HEPİMİZE SÖYLEYECEKLERİ VAR. MASKESİNİ, SİPERLİĞİNİ HİÇ ÇIKARMAMIŞ, BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALMIŞTI.. AMA VİRÜSTEN KAÇAMADI. 2 GÜNDÜR KOVİD TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ HASTANE ODASINDAN ÖZELLİKLE ''B..