#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

Murat Boz Sevgilisi Aslı Enver'den Ayrıldı mı? 03:57

Murat Boz Sevgilisi Aslı Enver'den Ayrıldı mı?

Son günlerde Özcan Deniz'le birlikte İstanbul'lu gelin dizisinde başrol oynayan güzel oyuncunun,aşk yaşadığı ünlü popçu Murat Boz'la dargın olduğu haberi magazinciler arasında sıkca konuşuluyordu...

  • ANKA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Bahar Candan Duygunun Ağlamasına İSYAN Etti! Onu Korumayın Bana 10:08

Bahar Candan Duygunun Ağlamasına İSYAN Etti! Onu Korumayın Bana

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Simay Tokatlı, Duygu Çevik'in Deniz Serkanova'nın ayakkabılarını giydiği için Deniz'i savunduğunu söyleyince Deniz o ayakkabıların kendisin..

  • ANKA tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi! 22:27

Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova'nın yarışmayı ciddiye almadığını çünkü elbiseleri geri vermek için hiç bir tadilat yaptırmadığını söyledi. Kemal ..

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Arda Turan’ın Takım Arkadaşıydı, Temizlikçi Oldu 06:24

Arda Turan’ın Takım Arkadaşıydı, Temizlikçi Oldu

Barcelona’da oynayan milli futbolcu Arda Turan’ın yıllar önce Galatasaray alt yapısında takım arkadaşı olan Kemal Özcan, şimdi Adana'da bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Arkadaş çevresi yüzünden kötü alı..

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Sertaç Altan - Aşk Dediğin 04:26

Sertaç Altan - Aşk Dediğin

Hep umutsuz ve çaresiz seni beklerken Tek korkumsa heyacanımı kaybetmekten Gelecek mi sevecek mi diye diye düşünmekten Her gece hep böyle ümitlerimi yitirmekten Gelecek mi sevecek mi diye diye düşünmekten Her gece ..

Demet Aktaş - O Kedi - Teaser 00:20

Demet Aktaş - O Kedi - Teaser

Oooooo O kedi buraya, gelecek buraya O o kedi buraya, gelecek buraya O o kedi buraya, gelecek buraya O o kedi buraya, gelecek buraya..

Bir Mercedes nasıl üretiliyor? 04:19

Bir Mercedes nasıl üretiliyor?

Bir Mercedes nasıl üretiliyor? Derslerden hatırladığım kadarıyla ilk assembly line yine otomotiv sektöründe hatta Ford tarafından kullanılmıştı. O zaman montaj hattında tamamen insanlar çalışıyordu, şimdi ise Ford'un as..

  • JET TV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:23:52

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Her Şey Seninle Güzel Fragman 00:59

Her Şey Seninle Güzel Fragman

Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten k..

Label C5 - Drop 02:13

Label C5 - Drop

SÖZLER : Kafa kafa kafa pilot (ya) Alnında parlıyo red dot Adamlarım 110 kilo Ön koltuktan hırlar dogo (bas) Kafam taş teypte gib gas Dolanıyom mahallende deycas Artıyo gittikçe heyecan Batuflex ile hep facetime Ver..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Şok! O Konu Açılınca Bahar Candan Stüdyoyu Terk Etti! 13:48

Şok! O Konu Açılınca Bahar Candan Stüdyoyu Terk Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Bahar Candan, Deniz Serkanova'nın kendi saç modellerini taklit ettiğini iddia edince ikili arasında gerginlik çıktı. Kemal Doğulu, Bahar Ca..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmazdan Denize OLAY Yorum - Buraya Böyle Gelinmez 13:43

Kerimcan Durmazdan Denize OLAY Yorum - Buraya Böyle Gelinmez

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Deniz Serkanova podyuma çıkıp değişik bir yürüyüş yapınca jüri önce Deniz'in konseptini tahmin etmeye çalıştı sonrada Deniz'in konseptini t..

  • ANKA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğuludan Ağır Sözler - Neden Geldin Buraya 11:14

Kemal Doğuludan Ağır Sözler - Neden Geldin Buraya

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Deniz Serkanova diğer yarışmacılar tarafından ton sür ton konseptine uygun bulunmayınca Deniz aksilikler yaşadığını söyledi. Jüride Deniz'i..

  • ANKA tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Qin Shan - I must live 03:33

Qin Shan - I must live

Qing Shen Shen Yu Meng Meng, Duo Shao Lou Tai Yan Yu Zhong, Ji De Dang Chu, Ni Nong Wo Nong, Che Ru Liu Shui Ma Ru Long, Jin Guan Kuang Feng Ping Di Qi, Mei Ren Ru Yu Jian Ru Hong, Chorus : Qing Shen Shen Yu Meng Meng,..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Leopar Kek Tarifi 03:31

Leopar Kek Tarifi

Leopar Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Kek hamuru için 3 adet yumurta ve 1 su barda..