#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları  Günümüzün Modern Şehrazatı Olun 02:10

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları Günümüzün Modern Şehrazatı Olun

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları: Günümüzün Modern Şehrazat’ı olun Arap kadınları her yerde egzotik güzellikleri ile bilinirler 1. Arap kadınları bol miktarda yaşlanma karşıtı özelliği ile bilinen ve cildinize ışıltı k..

  • Kadınca tarafından
  • 1.897 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çikolatalı Dev Kurabiyeler 07:33

Çikolatalı Dev Kurabiyeler

Malzemeler: 220 gr tereyağı 200 gr esmer şeker 150 gr toz şeker 2 adet yumurta 2,5 su bardağı un 1 paket vanilya 1/2 tatlı kaşığı karbonat 3 dolu avuç damla çikolata 1 tutam deniz tuzu Üzeri için; 1 avuç damla çikolata..

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon 09:57

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon

Mine ve müge evde oyun oynarken babalarına ait pul koleksiyonun bulurlar. Lale çocuklara koleksiyon yapmanın çok güzel bir hobi olduğunu anlatır. Koleksiyon yapmanın eğitici ve öğretici yanından söz eder. Mine de koleksi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görenler Şok Oldu 00:54

Görenler Şok Oldu

Deniz aslanı dinlenmek için öyle bir yer seçti ki görenler şok oldu. Görüntüler ABD’nin başkenti Washington’dan. Kentin Freeland bölgesinde bir alışveriş merkezinin otoparkına aracını çeken kadın, geri döndüğünde otomob..

Kemal Doğuludan Öykü Serter'e Şok Hareket! 12:07

Kemal Doğuludan Öykü Serter'e Şok Hareket!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde iki Azeri yarışmacı Deniz Serkanova ve Nergiz Nesrullayeva Azerice konuştu. Deniz Serkanova daha sonra Öykü Serter ve Serenay Sarıkaya'dan i..

  • ANKA tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher 05:29

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher

O gözler gibi her taraf, kara. Bu yollar seni götürür nere ? Yene bu seher Güneş nur yere eyler, Bir teze nağıl başlar Dünya, Uyan ey güneş uyan Alemler boya yoksa bu deniz uçar Bir zülmet gece deniz gaçar Gel Ey Se..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar 02:00

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayarak intihar eden bir kişi deniz polisini harekete geçirdi. İntihar eden şahsı arama çalışmaları sürüyor.15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekl..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Final Nedir 05:47

Final Nedir

Final zamanı geldi! Sınavlar sınavlar. Vize biter, final başlar, final biter bütünleme başlar.Kimi stresli kimi mutsuz kimiyse bitse de gitsek kafasında! Bitse de gitsek kafasındakiler haklı bir yandan. Zira hemen ardınd..

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

İbrahim Tatlıses - Bu Gece 03:50

İbrahim Tatlıses - Bu Gece

İbrahim Tatlıses - Bu Gece Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece İpek gömlek giymişem gül kokular sürmüşem Gelim koynunda yatam seni çok özlemişem Aman dokunmayın çok fe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Ce Sera Le Temps 03:01

Barış Manço - Ce Sera Le Temps

Quand la nuittombera Et que le renfort se levera Le ciel se couvriras de nuages Rouge et tres bas Ce sera le temps ou chacun trembleras CE sera le temps ou chacun se souviendras Il arriveras Il feras tres sombre ..

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım 11:00

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım

Tarif Metni: İncirli, kakaolu 4 çorba kaşığı yulaf ezmesi 180 ml süt 1 çorba kaşığı kakao 1 çorba kaşığı bal 2 tane incir Kavanoza 4 çorba kaşığı yulaf koyun. Üzerini 1 parmak geçecek kadar, yaklaşık 1 su bardağı süt..

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi 08:55

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi

Mayalı Pamuk Poğaça İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık süt (bardak ölçüsü 250ml) 2 yemek kaşığı tozşeker yarım su bardağı sıvıyağ yarım paketten biraz fazla yaşmaya (25-30gr.) 1 yumurta (sarısını üzeri için ayırın) 2 ça..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek 03:50

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek

Gelecek nesillere robotlar eğitim verecek. Avustralya’dan Avrupa’ya hatta Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar bir çok ülkede pilot aşamada bulunan ve çeşitli testlerden geçen robot eğitmenler 24 / 27 Ocak tarihleri aras..

Adı Efsane 25.Bölüm - Fiko Kötü Yakalandı! 05:46

Adı Efsane 25.Bölüm - Fiko Kötü Yakalandı!

Birbirlerini unutamayan Sibel ve Fiko arasında kıskançlık söz konusu oluyor. Fiko, Sibel'i Ozan'dan kıskanırken, Sibel'de Fiko'yu Çiler'den kıskanıyor. Ozan ile Sibel'i yan yana gören Fiko, ikilinin arasında bir şey oldu..

  • ANKA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı 01:08

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferha..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Perma Nasıl Yapılır? 00:59

Perma Nasıl Yapılır?

Malzemeleriniz Yok İse Bir De Bu Şekil Yapın.Evde perma yapılışı için öncelikle saçlarınızı iyice yıkayıp temizlemelisiniz. Daha sonra saçınızın uzunluğuna, istediğiniz buklelerin boyutuna uygun bir bigudi seçmelisiniz. ..