#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

Eyfel Kulesi'nin Altında 'Allah'ım Neydi Günahım' Şarkısıyla Efkar Dağıtan Dayı 00:22

Eyfel Kulesi'nin Altında 'Allah'ım Neydi Günahım' Şarkısıyla Efkar Dağ

Paris'te Eyfel Kulesinin altında Allah'ım Neydi Gühanım şarkısı söyleyerek efkar dağıtan dayı ????????..

  • PengoTV tarafından
  • 1.715 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:39

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

İsmail YK - Bir Daha Öldüm Şarkı Sözleri Hayatımdan bezmiş yüreğim Yana yana kül olmuş kalbim Saklamayın boşuna benden Bir yabancı aşka inanmış Duyduklarım yalan değilmiş Onu ben artık artık af etmem Sevdiğim artık elle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydilge - Gel Gör Beni 04:11

Aydilge - Gel Gör Beni

Ben yürürüm yana yana Aşk boyadı beni kana Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Akar suların çağlarım Dert..

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988 02:50

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988

Aglamışım, gülmuşüm, kırılıp dökülmuşüm Aşkın için olmusum, senin umunda mı Deryalara dalmısım, el acıp yalvarmışım Gunlerce ağlamışım, senin umurunda mı Yolunu beklemişim, gonulden özlemişim Sevilmeden sevmisim, senin..

Aydın Kurtoğlu - Pişman 03:13

Aydın Kurtoğlu - Pişman

Geldi sonbahar Senden yine yok bir haber Hep bir yanım eksik Uyutmuyor sensiz akşamlar Kayıp bir şehir Yalnızlığın mateminde Yar gözlerim Aklıma sen düştüğünde Sevda bazen kanatır Kanatsın bırak aşktandır Sen yeni bir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş  Sensizim -Canlı Performans 04:31

Ebru Gündeş Sensizim -Canlı Performans

SENSİZİM (Şarkı Sözleri) Beklerim yıllarca beklerim Hasretime hasretini eklerim Beklerim yıllarca beklerim Özlemime özlemini eklerim Seni, seni seni seni seviyorum diyemedim yar Seni, seni çok özledim Nankörsün güzelim d..

  • Candy tarafından
  • 2.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klozetle Dans Eden Genç 00:07

Klozetle Dans Eden Genç

Klozeti kucağına alıp barda bir o yana bir bu yana giden sarhoş olan genç adam..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Ağlarız 04:02

Neden Ağlarız

Ağlama değmez hayat diyenler bir yana ağlamak güzeldir diyenler öte yana. Ağlarız da peki Neden Ağlarız? Ağlama Değmez Hayat Beste: Mehmet Ilgın Güfte: Cengizhan Altuntaş Makam: Rast Usûl: Nim Sofyan Ağlamak Güzeldir Sö..

Sri Lanka'da 38 Yıllık Yasak Kaldırıldı 00:45

Sri Lanka'da 38 Yıllık Yasak Kaldırıldı

Sri Lanka Maliye Bakanı Mangala Samaraweera toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlama ve turizmi teşvik etme amacıyla yasağını kaldıran bildiriyi imzaladığını açıkladı. Yasak, 1979'dan bu yana Sri Lanka'nın kurulduğu ilk yıl..

Aşk Dünyadaki En Büyük Şey Midir Kız Tarafı 01:07

Aşk Dünyadaki En Büyük Şey Midir Kız Tarafı

Dünya bir yana, aşk bir yana...

Annesine Kokain Şakası Yapan Genç 01:31

Annesine Kokain Şakası Yapan Genç

Hep demişimdir Tüm şakalar bir yana, annelere yapılan şakalar bir yana diye. Anneyle şaka olmayacağının bir göstergesi de bu videomuzda. İyi seyirler efenim...

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Ülkenin Geleceğini Sanayi Şekillendirecek 00:52

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Ülkenin Geleceğini Sanayi Şekillendire

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ya beton ekonomisinden yana, ya da üretim ekonomisinden yana tavır alacağız. Ülkenin geleceğini şekillendirecek olan sanayidir, katma değeri yüksek üründür dedi...

Fettah Can - Kalakaldın mı 03:05

Fettah Can - Kalakaldın mı

Fettah Can - Kalakaldın mı Müzik Dinle , Şarkı Sözleri Elimden gelen bu Ardına koymayanlardanım Baktığın yerde değil Bakmadıklarındayım Yalnızca bir an meselesi Aklının ücrasıyım Dön demek hakkım sandığın değil yandığı..

Hem sel hem fırtına... 01:38

Hem sel hem fırtına...

ANTALYA'DA DÜN GECEDEN BU YANA NE RÜZGAR NE DE YAĞIŞ ETKİSİNİ AZALTTI.. DALGALAR İNSAN BOYUNU AŞTI. İNSAN BOYUNU AŞMAK BİR YANA DURSUN APARTMAN BOYUNA ULAŞTI..DENİZDEN 60 METRE UZAKTA,, 4. KATTA OTURAN BİR KADIN BALKONU..

Hem sel hem fırtına... 01:38

Hem sel hem fırtına...

ANTALYA'DA DÜN GECEDEN BU YANA NE RÜZGAR NE DE YAĞIŞ ETKİSİNİ AZALTTI.. DALGALAR İNSAN BOYUNU AŞTI. İNSAN BOYUNU AŞMAK BİR YANA DURSUN APARTMAN BOYUNA ULAŞTI..DENİZDEN 60 METRE UZAKTA,, 4. KATTA OTURAN BİR KADIN BALKONU..

TARKAN - Cuppa 04:23

TARKAN - Cuppa

Cuppa Hey tayfa Kalk kalk kalk hadi durma Hey hey tayfa Hey hey hey hey Televizyonu açma Telefona da bakma Ne acıklı ne saçma Sanki kıyamet Her şey satılık Kalplerde katılık Aşklar yatılık Akışta millet Cuppa cuppa c..

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum 04:17

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum

Yorgunum hatırlamaktan Hangi bir günahıma yanayım Kendine düşman bin pişman Bulabilsem yalvarayım Bu dünyanın aşk bilgisi Bir kara tahta silgisi Nefsimin yenilgisi Sonsuza dek cezalıyım Ey benim dikenli yolum Çocukluğu..

Sibel Can - Kıskıvrak 03:39

Sibel Can - Kıskıvrak

Kıskıvrak Yana yana geldim ben sana Bire iki verdim alsana Geçip giderken bak bu hayat Heyecan lazım insana Yürekte kıvrak tende kıvrak Sever de bilmez dur durak Ateşi çıkınca bağlanınca Aşka kıskıvrak Hadi bü..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz 03:33

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz dinle Beni sara sara Bana baka baka gitmeseydin Seni düşünmemek Olanlara üzülmemek çok zor Geçen yıllara ağladım yana yana Sen giderken Seni anlamak ya da seni unutmak Çok zor. Ap..

  • Candy tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Aşık Mahzuni Şerif  Bu Dünyanın Saltanatı 05:33

Aşık Mahzuni Şerif Bu Dünyanın Saltanatı

Aşık Mahzuni Şerif - Bu Dunyanın Saltanatı Şarkı Sözleri Yürü bre fani dünya Bu güzellik sana kalmaz Dökülür bağların gülü Çok uzun zamana kalmaz Geçer gider ömür atı Duman çöker katı katı Bu dünyanın saltanatı Devri s..

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves 05:17

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves

Bak Soğuyor Hece min Altındaki Bu Dil Ve Hiçbir Kere Çıkılmamış Gibi Düştü Bu Yol Elimde Kan, Kanımda Senden Bin Zehir Ne Var Ne Yok Yutuldu Bu Taşlar Kefil Kırıldı Cam Dağıldık Dört Bir Yana Kendimi Kopardım Gördüm Bu A..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime 04:25

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime Dinle AŞK BENİM NEYİME Ayrılmak için mi ben seni sevdim Belki de sen beni beni sevmedin Artık sen bana yar olamazsın Aşk benim neyime bak ne haldeyim Sen benim neyime bak ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..