#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

Jet Sosyete 10. Bölüm - Evlenmeden Olmaz 09:14

Jet Sosyete 10. Bölüm - Evlenmeden Olmaz

Özpamukçularda Düğün Zamanı! Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi ka..

Jet Sosyete 10. Bölüm - Manevi Kardeş 07:45

Jet Sosyete 10. Bölüm - Manevi Kardeş

Özpamukçularda Düğün Zamanı! Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi ka..

Jet Sosyete 10. Bölüm - Bul Şu Kadını 09:54

Jet Sosyete 10. Bölüm - Bul Şu Kadını

Özpamukçularda Düğün Zamanı! Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi ka..

Jet Sosyete 10. Bölüm - İffetsiz Kadın Derler 07:21

Jet Sosyete 10. Bölüm - İffetsiz Kadın Derler

Özpamukçularda Düğün Zamanı! Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi ka..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

Limonlu Cheesecake Tarifi 03:50

Limonlu Cheesecake Tarifi

malzemeler Alt taban için; 2 paket burçak bisküvi 50 gram tereyağı Kreması için: 400 gram labne 400 gram krema 2 yumurta 1 su bardağı şeker 2 paket vanilya 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 1 limon kabuğu rendesi ..

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:06:13

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı F

Filmde genç Arthur’u Londinium’un arka geçitlerinde ekibi ile henüz kendi kaderini belirleyecek olan efsanevi kılıç Excalibur’u büyük taştan çıkartacağından habersiz bir halde gezinirken görüyoruz. Bir anda kılıcın etkis..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi 03:17

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi

Kıbrıs açıklarında sismik arama faaliyetinde bulunan Barbaros Hayreddin Paşa Gemisi mürettebatı, münhasır ekonomik alan ihlali uyarısı yapan Rumlara mehter marşı dinleterek karşılık verdi.. Rum sahil güvenliği, Kıbrıs ..

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:32

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

4 adet yumurtanın beyazını bir kaba alıyoruz. Göz kararı şekerimizin yarısını ilave ediyoruz ve yumurtanın beyazı kaseyi yan çevirince akmayacak bir hal almasını sağlıyoruz. Daha sonra farklı bir kaba yumurtaların sarıla..

Londra Tasarım Müzesi yeniden açılıyor 04:49

Londra Tasarım Müzesi yeniden açılıyor

Britanyalı tasarımcı, mobilya zinciri Habitat'ın kurucusu Sir Terence Conran, bir defasında en önemli eserinin Londra Tasarım Müzesi'nin kurulması olduğunu söylemişti. Şimdi müze, Londra'nın müze semti olan Kensington'a ..

Mini Omlet : İzlemesi ve Yapması Aşırı Keyif Veren Şey 03:14

Mini Omlet : İzlemesi ve Yapması Aşırı Keyif Veren Şey

Hani olur ya bazen bir şeyleri izlerken dalıp gidersiniz, kendinizi alamazsınız ve bittiğinde tekrar tekrar izlemek istersiniz. O anın verdiği mutluluk başka hiçbir şeyde yoktur ve neden olduğunu da açıklayamazsınız. İşt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maymun Sadece Oynamak İstedi Ama 01:09

Maymun Sadece Oynamak İstedi Ama

Bu sevimli maymun küçük çocukla biraz oynamak istiyor. Hopluyor, zıplıyor. Belirli aralıklarla ona dokunuyor. Ancak küçük çocuk ilk kez maymun görüyor olacak ki biraz korkuyor, ağlıyor. Ancak sevimli maymunu çocuğun ağla..

Dünyanın En Saçma Bir Dakikası 00:20

Dünyanın En Saçma Bir Dakikası

Başlık vermekte ve açıklama yapmakta zorlanıyorum arkadaşlar. İstemsizce tekrar tekrar izleyeceğiniz ve beyninizin alev alacağı olayı izliyoruz. Keyifli seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Niran Ünsaldan Sert Tepkilere Yanıt Geldi! 12:11

Niran Ünsaldan Sert Tepkilere Yanıt Geldi!

1 yıl önce kapanıp ticari kayıp yaşadım diyerek, tekrar başını açması üzerine tepkileri üzerine çeken Niran Ünsal'dan yeni açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm - Dinmeyecek Ezanımızın Sesi! 03:46

Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm - Dinmeyecek Ezanımızın Sesi!

Payitaht Abdülhamit dizisinin 5.bölümünde ayaklanan gençlerle sultanın konuşmaları tüyleri diken diken etmeye yetti.Ve tekrar kendimle böyle bir ecdadım olduğu için bir kez daha gurulandım.Ve sonunda tekrar tarih gerçekt..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhteşem Şarkı 04:40

Muhteşem Şarkı

Bu şarkı tekrar tekrar aşırı ve dinlediğinizde her seferinde yeni hissediyor olabilirsiniz...

Rehabilitasyon Süreci Robotik Bacaklarla Kolaylaşacak - Futuris 04:00

Rehabilitasyon Süreci Robotik Bacaklarla Kolaylaşacak - Futuris

Yürümeyi tekrar öğrenmek en zorlu rehabilitasyon süreçlerinden biri. Özellikle de felç geçiren hastalar için. Slovenya'da yer alan bir enstitüde denenen eşsiz robot, insanlara tekrar yürümeyi öğretmiyor onların denge pro..

Happy Death Day Fragmanı 02:30

Happy Death Day Fragmanı

Ağaç, kimin öldürülmeye çalışıldığını ve sebebini anlayıncaya kadar aynı günü tekrar tekrar yaşamak zorundadır...

Öldürüp Gömdü, 2 Gün Sonra Cesedini Çıkartıp Kıyafetlerini Yaktı 01:37

Öldürüp Gömdü, 2 Gün Sonra Cesedini Çıkartıp Kıyafetlerini Yaktı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde ormanlık alanda vahşice öldürüldükten sonra gömülen şahsın kıskançlık yüzünden cinayete kurban gittiği, zanlının cesedi babası ve arkadaşlarıyla gömüp 2 gün sonra cesedi tekrar çıkartıp kıyafet..

Survivor 2017-Ogeday Gönüllülerin Başarısız Olmasının Sebebini Açıkladı  02:19

Survivor 2017-Ogeday Gönüllülerin Başarısız Olmasının Sebebini Açıklad

Gönüllüler takımının tekrar tekrar oyun kaybetmelerinin sebebine Ogeday'dan yorum geldi.....

  • ANKA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpeği Pitonun Elinden Kurtaran Adam 00:41

Köpeği Pitonun Elinden Kurtaran Adam

Hindistan'ın Karnataka bölgesinde bir köylü dev pitonun yutmak üzere sararak boğmakta olduğu köpeğini işte böyle kurtardı.Bir cep telefonuyla saniye saniye kaydedilen görüntülere göre, dev piton gövdesiyle sardığı köpeği..

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce