#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Bambaşka - Fragman 02:03

Bambaşka - Fragman

Doğa, hayatı çok seven üniversiteli genç bir kadındır ve başına gelen trajik bir kaza sonucu omurilik felci geçirerek belden aşağısının hissini kaybeder. Bu travma sonrası yaşamı tepe taklak değişen ve hayata olan heyeca..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya! 06:51

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya!

Derya, oğlu Ali'yi almak için hastaneden kaçmıştır. Derya, Ali'yi aldıktan sonra Oğuz Karahan'ın planını yerine getiren Erdem ile birlikte boş bir binaya götürülür. Oğuz Karahan, Halil'i arayıp Derya'nın bulunduğu deponu..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır 01:29

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır? (Sadece 3 Malzeme ile) İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı susam 1 çay kaşığı tereyağı Hazırlanışı 1. Toz şekeri yapışmaz tavaya alalım, bir spatula ile karıştırarak şekerleri ..

Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti 05:44

Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti

Son olarak İrem Derici ile adı aşk iddialarına karışan Murat Yağcı önceki gün yakın dostlarının katılımıyla doğum gününü kutladı. Sadece yakın dostlarını çağıran yakışıklı oyuncu, İrem Derici ile aşk iddialarına da son ..

  • BETA tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı 02:08

Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı

11 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Cuma günü sonlandıran Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında atışmalar devam ediyor. Mahkemenin boşanma kararını vermesinin ardından Demet Şener’in ilk sözleri “Çok şükür bitti!” olmuş..

  • BETA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercimekli Sini Mantısı Tarifi 03:51

Mercimekli Sini Mantısı Tarifi

Hamuru için 1 adet yumurta 1 su bardağı su 3 su bardağı un iç harcı için 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızı biber Sosu için 1 yemek kaşığı t..

Çocuklar Duymasın 31. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 31. Bölüm Fragmanı

Tutku haddini aşmaya devam ediyor! Tutku, Meltem'in kendi gerçek yüzünü ortaya çıkartmasından sonra intikam için hırslanır. Bu uğurda kendi görünümünü değitiştirerek Havuç ile sevgili olmuştur. Tek amacı Meltem'in karşı..

Kıymalı Yumurta Tarifi 08:08

Kıymalı Yumurta Tarifi

150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 orta boy soğan 6 dal maydanoz 1/5 muskat 4 yumurta 1 silme çay kaşığı tuz 1 silme çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tereyağı Kıymalı yumurtanın kıyma..

Mini Torpil Kurabiye Tarifi 04:06

Mini Torpil Kurabiye Tarifi

Mini Torpil Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için: 2 adet yumurta 1 su bardağından biraz az şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt Yaklaşık 4, 5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Mu..

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote 02:39

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote

Körili Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kuşbaşı tavuk 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı köri (tatlı) 2 diş sarımsak (dövülmüş) 1 yemek kaşığı domates salçası 2 domates (rendelenmiş) (veya 1 su bardağı konserve doma..

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi  Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Nasıl Yapılır 10:04

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Na

Tart Hamuru için Malzemeler 250 gr tuzsuz tereyağı 3 çorba kasığı pudra sekeri dolu olsun yarim cay kaşığı kabartma tozu Alabildiği kadar (yaklaşık kadar 500 gr un ) iç harcı için 2 su bardagi süt 1 çay bardağı toz s..

Kıymalı Pide Tarifi  Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır  Pide Tarifi 08:51

Kıymalı Pide Tarifi Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır Pide Tarifi

KIYMALI YUMURTALI PİDE MALZEMELER İÇ MALZEME Yarım kg kıyma 2 adet domates 1 adet soğan 3 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN Yarım kg tam buğday unu 1 paket kuru maya 1 tatlı kaşı..

Ninni Perisi - Uyku Vakti '' NİNNİMİZ YENİDEN YÜKLENDİ '' 03:34

Ninni Perisi - Uyku Vakti '' NİNNİMİZ YENİDEN YÜKLENDİ ''

Değerli takipçilerimiz teknik bir sorun nedeni ile bu ninnimizi tekrar yükledik aşağıdaki linkte bulabilirsiniz .nhttps://www.youtube.com/watch?v=KHcYSHDxUUYnnnnnhttps://store.cdbaby.com/cd/mujdetugsuz4?SourceCode=HEARNO..

Ninni Perisi    Kedili Ninni.... 02:19

Ninni Perisi Kedili Ninni....

Değerli takipçilerimiz teknik bir sorun nedeni ile bu ninnimizi tekrar yükledik aşağıdaki linkte bulabilirsiniz .nhttps://www.youtube.com/watch?v=Lp-TcDXaYDsnnLÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsu..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdahale 02:36

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdaha

Sultangazi'de bir kişinin, sağanak yağıştan dolayı ıslanan ve soğuktan titreyen kumruyu saç kurutma makinesiyle ısıtma anları kameraya yansıdı. Sultangazi'de oturan Sabahattin Yılmaz, İzmir'deki depremi hissettikten so..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Arşiv Sanat 43.Bölüm 35:48

Arşiv Sanat 43.Bölüm

Evren Yiğit'in sunuculuğunu yaptığı programın 43. bölümünde; Gazanfer Özcan konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlat Kokusu 7.Bölüm - Zeyno Aslandan Hesap Soruyor! 04:49

Evlat Kokusu 7.Bölüm - Zeyno Aslandan Hesap Soruyor!

Kendisine göz dağı vermek için Özcan'ın tek geçim kaynağı olan taksisinin Hünkar tarafından yakıldığını öğrenen Zeyno deliye dönüyor. Akbaş Ailesi'nden yaptıklarının hesabını sormak isteyen Zeyno, soluğu Aslan'ın evinde ..

  • ANKA tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem Uzerli O Aşkı Kesin Olarak Bitirdi 10:14

Meryem Uzerli O Aşkı Kesin Olarak Bitirdi

Meryem Uzerli'nin Alp Özcan'la olan ilişkisi yine ayrılıkla sonuçlandı...

  • ANKA tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 43.Bölüm 50:26

Zirveye Ulaşanlar 43.Bölüm

Sunuculuğunu Ümit Utku'nun yaptığı programın 43. bölümünde; Aytuğ Akkor, Özcan Kökner, Hikmet Koyuncuoğlu ve Mehmet Çakmak konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Muazzez Abacı'nın seslendirdiği Çok Yalnızım şark..