#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

Milföylü Muhallebili Tatlı 03:52

Milföylü Muhallebili Tatlı

Malzemeler 1 paket milföy Muhallebisi için; 3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 2 paket vanilya 1 paket krem şanti (1 çay bardağı süt ile çırpılmış) Karameli için; 10 yemek kaşığı şeker 2 silme yemek kaşı..

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi 03:00

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi

250 gr kadayıf 125 gr tereyağı 2 yemek kaşığı pudra şekeri Muhallebisi için: 1 litre süt 2 çay bardağı tozseker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 poset toz krem şanti yarım paket labne peyniri ( 100 gr) 1 paket ..

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta 09:45

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta

1 adet açma 5 dilim pastırma 3 yaprak Yedikule marulu ½ tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke Hollandez sos için; 2 çorba kaşığı, 50 gr tereyağı 1 tutam tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 adet yumurta sarısı Küçük bir sos..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı 02:39

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı

5 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1su bardağı un 1su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı kakao Sosu için: 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1/2 (yarım) su bardağı s..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peynirli Kolay Tatlı Tarifi 05:36

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi

1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesi 3 tatlı kaşığı sürmelik peynir veya labne 1,5 tatlı kaşığı bal 5 tane pötibör bisküvi Su bardağından biraz ufakça bir bardağa 1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesini koyun. Üzerine kaynar su ekleyip..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Bayatlamayan Mayasız Poğaça 01:37

Bayatlamayan Mayasız Poğaça

Kabartma Tozlu Poğaça Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı yoğurt 1 yumurta 5,5 su bardağı un 3 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı sirke İç harcı içi..

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır 11:16

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır

1 kilo artı 1 su bardağı daha un kullandım 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için 1 tane yumurta sarisi ve 1 ye..

Ay Çöreği Tarifi 04:12

Ay Çöreği Tarifi

Gelelim ay çöreği nasıl yapılır? 1.İç dolgusu için 3 su bardağı robottan geçirilmiş veya ufalanmış kakaolu kek, yarım su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tepeleme dolu pudra şekeri, 1 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tarçın..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 11:15

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı İrmik Helvası İçin Malzemeler: 250gr. tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ 3-3 buçuk su bardağı arası tozşeker 1 litre süt 3 paket vanilya maraş dondurması Dondurmalı İrmik Helvası Nasıl Yapılır? Tereyağını ve sıvıy..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı 01:37

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı

Gelelim Nevzine nasıl yapılır? Hamuru için malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur.Hamur ne çok yumuşak ne de sert bir kıvamda olmalıdır. Hamura iri çekilmiş bir su bardağı ceviz eklenerek tekrar yoğrulur. Hamur tep..

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi  Mozaik Pasta Nasıl Yapılır 02:55

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi Mozaik Pasta Nasıl Yapılır

1.1 su bardağı süt küçük bir tencereye alınır ve ısıtılır, 5 yemek kaşığı şeker ve 3 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı kakao eklenerek çırpılır ve ocaktan alınır. 2.400g kırılmış bisküvinin üzerine hazırlanan kakaolu ..

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi 01:35

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi

1.Hamuru için gerekli malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur. 2.İç harcı için gerekli malzemeler uygun bir tavaya alınarak kavrulur. 3.Hamur 3 bezeye ayrılarak sıra ile açılır. 4.Açılan yufkaya eritilmiş tereyağı..

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek 03:48

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek

1.3 yumurta 1.5 su bardağı şeker ile iyice köpürünce ye kadar çırpılır, 1 su bardağı sıvı yağ, 1.5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı kakao eklenerek tekrar çırpılır. 2.Karışımdan 1.5 su bardağı ayrılarak bir tavaya alınır...

 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Gelelim tas kebabının yapımına. İlk olarak dana etimizi pişirmek için tenceremize sıvı yağımızı alıyoruz ve parça dana etlerimizi tencereye ilave ediyoruz. Etlerimizi tencerenin kapağı açık bir biçimde kavuruyoruz ve ren..

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi  İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça 10:01

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça

1,5 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 50 gr tereyağı ( 1 yemek kaşığı ) 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 4 çorba kaşığı toz şeker 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya ..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik 55:55

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası 02:10

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası

Mersin'in Tarsus ilçesinde muadil ilaç yüzünden çıkan tartışma sonrası bir grubun sopa ve parke taşlarıyla eczaneye saldırması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olay, Tarsus Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir eczane..

5 Dakikada Çilekli Prenses Pasta Tarifi 03:43

5 Dakikada Çilekli Prenses Pasta Tarifi

Boton Kekli Çikekli Prenses Pasta Malzemeler 1 paket kakaolu Boton Kek 1 paket şanti 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı pudra şekeri Çilek Krem şantiyi süt ile çarpın. Pudra şekeri ekleyip karıştırın. Boton keki ince dil..

Söz | 31.Bölüm 2:28:41

Söz | 31.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 31’inci bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 248 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak 16:33

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak

İstanbul’un fethinden sonra Fatih tarafından camiye çevrilen Ayasofya, 500 yıl cami olarak hizmet vermişti. Fethin sembolü olarak görülen Ayasofya, 24 Kasım 1934 tarihinde çıkarılan bir kararname ile müzeye çevrilmişti. ..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..