#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

 Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır 10:02

Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır

Haşhaşlı çörek Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık 04:00

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık Dinle Gecem Karanlık şarkı sözleri ile Gecem karanlık sorsan da bulamazsın Günahlar içinde asla koşamazsın sen benden farksızsın biz mi hiç olamayız elmaslar yanımda onla tanışama..

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman 03:05

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman

Geçmiş Zaman şarkı sözleri ile Bir beden büyük gelen Gerçekleri hiç görmeyen Aslında hiç kimse değil Karakterin seni üzen, Sende vicdan denen yokmuş zaten Konuşalım mı gel bu durumu Uğraştırıp durma bırak şunu bunu..

Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum 03:34

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum

Dönmeyecek Biliyorum şarkı sözleri ile Yıllar geçti atamadım içimden Gelecek biri yokmuş geçmişimden Herşeyden bak geçmişim ben offff Yanlış yolu seçtiğimden. Sessiz sessiz yürüdüğüm yolda Haberin var mı ? Ölüyorum anl..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Kalbim Tatilde şarkı sözleri ile Belki uyanırız bi sahilde Dur konuşma uzat ellerini sakince Anlatayım en basit tabirle Vurunca aşk sanki kalbim her gün tatilde Biliyor musun Böyle gülmezdim senden önce Böyle do..

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Veriyor 04:02

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Ver

Mardin’in Mazıdağı ilçesinden Erzincan’ın Üzümlü ilçesi Pelitli köyüne gelerek ormanlık arazide gün boyu ter döken 4 çocuk annesi Medine Temel, zorlu doğa koşullarına rağmen16 aylık bebeğini sırtına alarak ekmek mücadele..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi 02:33

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi

Elazığ’da depremin ardından inşa edilmeye başlayan 18 bin 868 konuttan 2 bin 521’i teslim aşmasına geldi. Yıl sonuna kadar 8 bin konutun tamamlanması hedeflenen kentte, diğer konutlarında bitirilmesi için başlatılan çalı..

Ebru Yaşar - Yalnız Uyunmaz 03:23

Ebru Yaşar - Yalnız Uyunmaz

Yalnız Uyunmaz şarkı sözleri ile Yapma beni böyle yalnız ortada bırakma Duramam sensiz, Susma anlat içindeki kalan duygularla çözeriz belki Ağla dök içindeki kini biraz rahatla iyi gelecek Sonra bu kararsız kalbim dem..

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm 2:17:03

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Melike (Ezgi Eyüboğlu) üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın (Hakan Boyav) hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir. Sultan bir yandan Mahmud P..

  • Diziler tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

iklim kanun teklifi REDDEDİLMEDİR 05:58

iklim kanun teklifi REDDEDİLMEDİR

MİLLETVEKİLLERİNİN BİLGİLERİNE ... Küresel işgalin planları doığrultusunda havalar ısınıyor, iklim değişiyor algısı maksatlı olarak oluşturulmaya çalışılıyor. Sahte bilgi ve yapay müdahalelerle dünya aldatılarak insanlı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Film 02:39

Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Fil

Yönetmenliğini László Ruska ve Dávid Ringeisen‘in yaptığı kısa filmde, dijital ortamda origami olarak oluşturulan hayvanlar hareketlendi. Kağıt israfına vurgu yapılan kısa filmde esen bir rüzgar ile hareketlenen origamil..

  • Cowboy tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateş Hattı 4 Nisan 1994 1:19:53

Ateş Hattı 4 Nisan 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Recep Tayyip Erdoğan ve Melih Gökçek ile belediye başkanlıkları; Murat Karayalçın ve Deniz Baykal ile solda birleşme hakkında sohbet edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Sevda 74. Bölüm Fragman ( Final ) 00:37

Kara Sevda 74. Bölüm Fragman ( Final )

Kara Sevda adım adım finale yürüyor. Kara Sevda son bölüm ardından gözler Kara Sevda 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimi..

Bölgesel güçten küresel güce Çin 05:22

Bölgesel güçten küresel güce Çin

Bölgesel güçten küresel güce Çin ‪????SIPRI'nın 2018 raporuna göre ‬ ‪▪️Savunmaya ABD’den (649 milyar $) sonra 250 milyar $ ile en büyük bütçeyi ayıran 2. ülke‬ ‪ ▪️Hava, deniz, elektronik/siber harp ile füze teknoloji..

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi 03:25

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi

Libya’da ulusal mutabakat hükümeti güçleri ile Hafter milisleri arasındaki çatışmaların yoğunlaştığı, Yunanistan'ın tehditler savurduğu bir dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri Akdeniz’de gövde gösterisi yaptı. Akdeniz’in ulu..

Artistlik Yaparken Eldeki Şampanyadan Olmak 00:32

Artistlik Yaparken Eldeki Şampanyadan Olmak

Kız arkadaşı ile tekne ile denize açıldıktan sonra birde şampanya patlatmak isteyen adam artistik şekilde şampanyayı açmak isteyince hüsrana uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin... 00:58

HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin...

Özet ve Detaylar Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce orta..

  • PengoTV tarafından
  • 11.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
HEP YEK 2 -Misyonermisiniz ? 02:04

HEP YEK 2 -Misyonermisiniz ?

Özet ve Detaylar Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce orta..

  • PengoTV tarafından
  • 2.935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu Simaya Bakın Nasıl Laf Attı! 11:11

Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu Simaya Bakın Nasıl Laf Attı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı podyuma çıkınca Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu podyumun ortasına oturup hem konsepte hemde yorumlara müdahale ettiler. Dilara Taş..

  • ANKA tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce