#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?) 02:33

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?)

Bu yıl CES 2016'da tanıtılan bu drone diğerlerinden farklı olarak yolcu taşıyabiliyor. Çinli drone üreticisi Ehang, bu drone'un sadece tek kişi taşıyabileceğini ve yatırım beklediğini söylüyor. Drone'un özellikleri şöy..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Talu 02:09

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Tal

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı 00:44

Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı

Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yaptığı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluştu. BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata ..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle 1:23:38

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Mersin’e bağlı sahil köyü. Sütliman bir deniz. ‘Karıncanın kıyıdan su içebileceği durgunlukta’. Yöre de öyle. ‘Balıktan başka hiçbir canlı ile uğraşmıyorlar’. Halil Efendi’nin ‘ismi ile müsemma’ kızı Filiz, öğr..

Facia Üçlü Fragman #2 03:13

Facia Üçlü Fragman #2

Facia Üçlü, birbirinden bitirim olan üç arkadaşın yaşadığı maceraları konu ediyor. Genç bir adam olan Emre, dedesinden kalan mirası bir an önce ele geçirmenin hayalini kurar. Emre, talihsiz tesadüfler sonucu tanıştığı ve..

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı 09:23

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı

7.Koğuştaki Mucize Filminin Galası Dün Akşam Kanyon'da Gerçekleşti! 7. Koğuştaki Mucize, 7 Yaşındaki Kızı İle Aynı Zeka Yaşına Sahip Bir Babanın Adalet Arayışını Konu Ediyor. 1983 Yılında Bir Ege Kasabasında Küçük Bir Kı..

  • BETA tarafından
  • 262 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 71.Bölüm 2:28:19

Söz | 71.Bölüm

Yavuz (Tolga Sarıtaş) bir yol ayrımındadır, Derya (Deniz Baysal) onun hakkında gizli kalması gereken bilgileri öğrenmek üzeredir. Resmi kayıtlarda yer almayan gizli görevinin ortaya çıkması Yavuz’un kendi başının çaresin..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 73.Bölüm 2:19:03

Söz | 73.Bölüm

Turan ustanın (Atsız Karaduman) başına gelenlerin ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) olanların hesabını sormak için Linda’nın (Melis Birkan) peşine düşer.nKarabatak (Eren Vurdem) tarafından tuzağa düşürülen Tim içinde bulund..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 243 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Müsilaj 9 Günde Temizlendi- Denizler Eski Haline Döndü 00:56

Müsilaj 9 Günde Temizlendi- Denizler Eski Haline Döndü

Yalova’da Marmara Denizi Koruma Eylem Planı kapsamında 9 günde bin 478 metreküp müsilaj toplandı. Çalışmalara Liman Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Taşköprü Belediyesi ekipleri ..

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası 01:02

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası

Çanakkale Boğazı açıklarında, iki geminin çatıştığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Rusya'dan Mısır'a giden 225 metre boyundaki buğday yüklü Marshall Adaları bayraklı M/V Levantes gemisi ile Fas'ın Jorf Lasfar Limanı..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Darildinmi Cicim Bana - Fasl-i Beyoglu 02:56

Darildinmi Cicim Bana - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Darildinmi Cicim Bana. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Darıldın mı gülüm bana? Hiç bakmıyorsun bu yana Darıldıysan barışalım Kumru gibi koklaşalım Esmerim, güzelim,dudu dillim Ben yan..

Kerkük'teki Şiddetli Çatışmalardan Sıcak Anlar 01:50

Kerkük'teki Şiddetli Çatışmalardan Sıcak Anlar

Kerkük'teki Şiddetli Çatışmalardan Sıcak Anlar Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın uyuyan hücrelerinin , geceden bu yana eş zamanlı intihar saldırıları gerçekleştirdiği Kerkük şehir merkezinde sokak çatışmaları şiddetlendi...

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor 00:50

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor Bolu'da 1944 yılından bu yana Eskiçağa köyü halkına ve Zonguldak yolunu kullanan sürücülere hizmet veren çay ocağında, odun ateşinde demlenen çayın fiyatını müşteriler belirliyor..

Petrol Kuyuları Cayır Cayır Yanıyor 02:24

Petrol Kuyuları Cayır Cayır Yanıyor

Petrol Kuyuları Cayır Cayır Yanıyor Terör örgütü DAEŞ, haziran 2014'ten bu yana elinde tuttuğu Irak'ın Musul kentine bağlı en büyük nahiyesi Kayyara'nın kurtarılmasının ardından bölgedeki petrol kuyularını ateşe verdi. ..

Salih Yılmaz-Elevit 04:35

Salih Yılmaz-Elevit

Salih Yılmaz - Elevit Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Duman geldi oturdu Elevitin başına Bi silen bulamadım Gözlerimin Yaşına Verane elevitte Esiyor dere yeli Sevdama sözüm vardır Tutmam baka eli ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener - Dön Bana 04:17

Hande Yener - Dön Bana

Geceler zor Işığım yok Yalanım yok Seni özledim Heceler çok Tek bir cümlem yok Yattığım yerde Seni düşledim Şimdi şehri gezme vakti Yalnız başıma Yalnız başıma Ne olur sanki aynı yerde Çıksan karşıma Çıksan karşıma D..

Uykulu Halde Spagetti Yemeye Çalışan Kız Bebeği 00:38

Uykulu Halde Spagetti Yemeye Çalışan Kız Bebeği

Uykulu gözlerle yemek yeme sanatı :-D Seçimini uyurken yemek yemekten yana kullanan bebeğin kameraya yansıyan komik ve eğlenceli anları sizlerle.....

  • Cowboy tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metris Kışlası 15 Temmuz Şehitler Parkı Oluyor 02:04

Metris Kışlası 15 Temmuz Şehitler Parkı Oluyor

Metris Kışlası dönüşüme hazırlanıyor Türk askerine 1912 yılından bu yana hizmet veren Esenler-Atışalanı'ndaki Metris Kışlası büyük dönüşüme hazırlanıyor...

Kırgızistan'da anayasa değişikliği referandumu 00:29

Kırgızistan'da anayasa değişikliği referandumu

Kırgızistan'da hükümet ve başbakanın yetkilerini artıran dünkü anayasa değişikliği referandumunda ilk sonuçlar açıklandı. Merkez Seçim Komisyonu sandıktan yaklaşık yüzde 80 oranında değişiklikten yana oy çıktığını duyurd..

Almanya'da Patlamamış Bomba 54 Bin Kişiyi Tahliye Ettirdi 00:30

Almanya'da Patlamamış Bomba 54 Bin Kişiyi Tahliye Ettirdi

Almanya’nın Augsburg şehri İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış bir bombanın bulunması üzerine Noel günü tahliye edildi. Ülkede savaş yıllarından bu yana gerçekleştirilen en büyük tahliye işleminde 54 bin kişi geçic..

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor 01:39

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor

Filipinler, cezai sorumluluk yaşını 15'ten 9'a indirmek için ceza kanununda reform yapmaya hazırlanıyor. Düzenleme, Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin uyuşturucu çeteleriyle mücadele planının parçası olarak gündeme gel..

Madonna - Bitch Im Madonna ft Nicki Minaj 04:02

Madonna - Bitch Im Madonna ft Nicki Minaj

Madonna - Bitch Im Madonna ft Nicki Minaj REBEL HEART album featuring “Living For Love,” “Ghosttown,” & “Bitch I’m Madonna” out now. ”Rebel Heart could be Madge’s best album since 1998’s Ray of Light.” – People Magazine..

  • Candy tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
8 Yıldır Ders Zili Çalmayan Okul 01:31

8 Yıldır Ders Zili Çalmayan Okul

Ankara Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, 8 yıldan bu yana zil çalmadan derse girip çıkıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poyraz Karayel 78. Bölüm Fragmanı 00:56

Poyraz Karayel 78. Bölüm Fragmanı

Poyraz, kaçırılan Ayşegül ve Sinan'ı kurtarabilecek mi? Tek seçim hakkını kimden yana kullanacak?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poyraz Karayel 78. Bölüm Fragmanı (1 Şubat Çarşamba) 00:56

Poyraz Karayel 78. Bölüm Fragmanı (1 Şubat Çarşamba)

Poyraz, kaçırılan Ayşegül ve Sinan'ı kurtarabilecek mi? Tek seçim hakkını kimden yana kullanacak?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.634 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerli Film İzleme Oranında Avrupa Birincisiyiz 01:53

Yerli Film İzleme Oranında Avrupa Birincisiyiz

Sinema sektörü son 10 yılda büyük bir atılım yaptı. 2005 yılından bu yana sinemalardaki izleyici sayısı iki kattan; hasılat ise üç kattan fazla arttı. Sinema Yazarı Atilla Dorsay, Türkiye'nin yerli film izleme oranı olar..