#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

Kaymak Tadında Kremasıyla Çıtır Çıtır Kadayıflı Muhallebi 09:31

Kaymak Tadında Kremasıyla Çıtır Çıtır Kadayıflı Muhallebi

400-500 gr kadayıf Yarım çay bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı tereyağ İsteye bağlı yarım su bardağından biraz fazla kırılmış ceviz kreması için 1 litre süt 1 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişa..

Kabak Tatlısı Tarifi  Tatlı Kabak Tatlısı Balkabağı Tatlısı Tarifi 01:29

Kabak Tatlısı Tarifi Tatlı Kabak Tatlısı Balkabağı Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 3 kg balkabağı 3 su bardağı şeker 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı bal ÜZERİ İÇİN İri kıyılmış ceviz veya Hindistan cevizi TARİFİ Kabağın iç kısımları temizlenir, kabukları soyulur, dilimlenerek yıkanır. Tenc..

Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Paranormal Olaylar Lanetli Yetimhanede Bir Gece 40:18

Paranormal Olaylar Lanetli Yetimhanede Bir Gece

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Real Madrid'in Cristiano Ronaldo İçin Hazırladığı Veda Videosu 06:37

Real Madrid'in Cristiano Ronaldo İçin Hazırladığı Veda Videosu

Real Madrid C. F., Cristiano Ronaldo'nun isteklerine ve isteğine göre, kulübün oyuncunun Juventus F. C'ye gitmesine izin verdiğini bildirir. Real Madrid, bugün dünyanın en iyisi olarak gösterilen ve kulübümüzün tarihini..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Barcelonalı Palyaço Karcocha 54:09

Barcelonalı Palyaço Karcocha

Olası bir ortamda olumlu bir atmosfer yaratan özel insanlar var. Karcocha bu özel insanlardan biridir. Sokaktaki insanlara karşı gülümseme yeteneğine sahip harika sanatçılardan biridir. Bu eğlenceli videoda Karcocha'nın ..

  • JET TV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Dinle SEN DE AĞLA Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım için Canı..

Stratejik Düşünce Nedir? 01:35

Stratejik Düşünce Nedir?

“ Planı kur adımları plana göre at sonuca varacağın sırada zafere eriyorsun diye dikkatini dağıtma ciddiyetini bozma en son hamleden sonra sevin” e aynen katılıyorum. ????Burada çıkarılacak bir kaç ders var. Birisi her ş..

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Xing Chen Bian 12 Final  bölümü Türkçe altyazılı izle 20:30

Xing Chen Bian 12 Final bölümü Türkçe altyazılı izle

Xing Chen Bian 12 Final bölüm Türkçe altyazılı anime izlenİYİ SEYİRLERnKonusunUzaklardaki bir galakside, doğuştan iç teknikleri uygulama yeteneği olmayan bir çocuk vardı. Babasının saygısını kazanmak için kararlı bir şe..

'Sen Nasıl Trabzonlusun ki, Kandil'in Sahiplendiği Aday Olabiliyorsun' 01:09

'Sen Nasıl Trabzonlusun ki, Kandil'in Sahiplendiği Aday Olabiliyorsun'

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, TBMM'de Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun sözlerinin manipüle edildiğini söyledi. Ayvazoğlu, CHP'nin İstanbul adayına, 'Tevfik Göksu, CHP'nin adayına demiştir ki, 'S..

Mue - Her Yer Yanacak 02:35

Mue - Her Yer Yanacak

Nakarat : Canını yakanların kanlarıyla söndürücem Bu ateşi ! Cehenneme alıştım ben Yanacak yanacak Heryer yanacak Herkes bunu Kabus sanacak Verse : Tak beni duy yine yak dene Durmak yok herkes gidicek vaktine Ge..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Şampiyon Dizisi Başladı - Oyunculardan Açıklamalar 03:14

Şampiyon Dizisi Başladı - Oyunculardan Açıklamalar

Kafkas Dizisi Perşembe akşamı yayun hayatına başladı. Oyuncular muhabirlerin sorularını yanıtladı. Şampiyon Dizisinin Konusu: “Kafkas” lakaplı Fırat Bölükbaşı gelecek vadeden genç bir boksörken hayatının fırsatı ayağı..

  • BETA tarafından
  • 243 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Simge - Öpücem ( Klip ) 04:15

Simge - Öpücem ( Klip )

Simge - Öpücem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Peşindeyim alana kadar peşindeyim İşimdeyim gücümdeyim ama düşündeyim Yakıcam buraları o derece yani başındayım Gülünce yazında ağlayınca kışındayım Daha iyisini mi bulucan ..

Söz | 44.Bölüm 2:15:38

Söz | 44.Bölüm

Söz’ün 44. Bölümünde;nYavuz, babasının hayatından endişe ediyor!nnAgah’ın (Mehmet Özgür) deşifre olmasının aslında Medusa’yı önlemek için bir plan olduğunu öğrenen Yavuz (Tolga Sarıtaş), babasının hayatından endişe duys..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nuh Büyük Tufan Film İzle 2:17:53

Nuh Büyük Tufan Film İzle

Nuh büyük tufan filmi, bilindiği gibi incilde geçen nuhun gemisi hikayesinin beyaz perdeye aktarılmış halidir. Kötülük dünyayı hakimiyetine almıştır, nuh 'a büyük bir görev verilir. Gelecek büyük sel felaketinden canlıla..

  • Tv Series tarafından
  • 22.414 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası 03:10

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası

Hacıoğlu Rusya'daki Sarrac ve Hafter arasındaki görüşmelere ilişkin programı Rus tarafının da tam olarak bilmediğini belirtirken, ikilinin Moskova'da nasıl bir atmosferde bir araya geleceklerini programın gidişatının bel..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu 01:31

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu

Uzun bekleyişlerimiz oluyor kimi zaman. Bir yârin hasretinden dağ oluyor sinemiz. Eskiler yârini beklerken hep tren yolu gözlermiş, bu şiir bana biraz da o zamanları hatırlattı. Bir gün gelecek umuduyla kim bilir kimler ..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı 04:16

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı

Muş’tan büyükşehirlere göç eden vatandaşlar, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle köylerine geri dönerek çiftçiliğin yeniden canlanmasını sağlıyor. Muş’ta geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşlar, g..

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD 1:31:47

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 1. Bölüm ÖzetnnÖnce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, basit bir..

  • Dizi TV tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 12.Bölüm | Yalnız Kalmak - HD 2:04:15

Ezel - Ezel 12.Bölüm | Yalnız Kalmak - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 12. Bölüm ÖzetnnEzel’in bu kez yaşadıkları, ne geri alınabilir, ne de bir oyunla telafi edilebilir. Bahar, Ezel’i Eyşan’la gördü bir kez. nEzel, Bahar’ı üzdüğü için ..

  • Dizi TV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover) 03:08

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover)

Yönetmen : Serkan Mısırlıoğlu, SM Film Yapım Piyano : Alkın Toy Gitar : Can Tekin Alp Bass Gitar : Şafak Kocadağ Kayıt : Batuhan Koç, Selçuk Cinali, Müzik Kutusu Prodüksiyon Mix, mastering : Batuhan Koç Şarkı sözleri Gö..