#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

TBMM Önünde Gergin Anlar 02:46

TBMM Önünde Gergin Anlar

TBMM Önünde Gergin Anlar Maliye Bakanlığı bütçesi görüşüldüğü sırada TBMM önünde eylem yapmak isteyen bir grup ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı. TBMM’de Maliye Bakanlığı bütçe..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor 05:49

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, çıkan yangında 12 kişinin hayatını kaybettiği yurdun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılda iki kez denetlendiğini, en son haziran ayında denetleme yapıldığını söyledi. Başbakan Yardı..

Şarkıcı Otilia Sinan Akçıl İçin Neler söyledi Laf Bende Kalmasın 13:51

Şarkıcı Otilia Sinan Akçıl İçin Neler söyledi Laf Bende Kalmasın

Sinan Akçıl ile aşk yaşayan dünyaca ünlü Rumen şarkıcı OTILIA, konuk olduğu 'Laf Bende Kalmasın' programında Sinan Akçıl ile ilgili neler konuştu ?..

  • BETA tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Japonya Başbakanı Şinzo Abe Golf Çukuruna Yuvarlandı 00:49

Japonya Başbakanı Şinzo Abe Golf Çukuruna Yuvarlandı

Golf merakı ile bilinen ABD Başkanı Donald Trump ile Japonya Başbakanı Shinzo Abe golf oynamış Havadan çekilmiş görüntülere göre Japon Başbakan Abe, golf vuruşunu yaptığı çukurdan çıktığı sırada dengesini sağlayamayarak ..

  • JET TV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bournemouth - Liverpool: 4-3 04:42

Bournemouth - Liverpool: 4-3

Premier Lig'de Liverpool, Borunemouth deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı. 76. dakikaya 3-1 önde giren Kırmızılar, sahadan yenilgi ile ayrıldı. Zirvedeki rakiplerinin mücadelesinin olduğu haftayı değerlendirmek i..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Murat Dalkılıç - Dönmem 03:49

Murat Dalkılıç - Dönmem

ne sende,, ne bende bitmez gurur,, affetsen,, dön desem bİle yolunda durur.. küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur,, her büyük depremde taşlar yerini bulur.. yetse ömür bir sen daha elbet bulur… ya da akan gözyaşı gib..

İrem Derici Canlı Yayın Röportajı 13:33

İrem Derici Canlı Yayın Röportajı

Bazı Aşklar Yarım Kalmalı isimli parçası ile müzik listelerini alt üst eden İrem Derici, Muhabir Emrah Günel ile canlı yayında röportaj verdi ve çok özel açıklamalar yaptı ....

  • BETA tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd  Deaş'lı Teröristleri Böyle Tahliye Etti 00:51

Abd Deaş'lı Teröristleri Böyle Tahliye Etti

İngiliz yayın kuruluşu BBC, Rakka'da DEAŞ'lı teröristler ile PKK/PYD'nin gizli anlaşmasını deşifre eden özel bilgeleri paylaştı. Rakka'da sıkışan en az 350 DEAŞ'lı terörist, ABD ve PKK/PYD ile anlaşarak şehirden tahliye ..

Beren Saat’ten Şaşırtan Tepki̇ Küstüm 00:47

Beren Saat’ten Şaşırtan Tepki̇ Küstüm

Beren Saat dün akşam annesi ne ananesi ile Etiler’de yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beren Saat uzun zaman sonra ilk kez konuştu. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Beren Saat annesi ..

  • BETA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Yusufeli Barajı 04:33

Yusufeli Barajı

Artvin Yusufeli Barajı: Temelden 270 metre yüksekliği ile kendi sınıfında Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise 3.yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES Projesi’nde bir eşik daha aşıldı. 21 Aralık 2012 tarihinde yapı..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

Nihat Doğan  Siri  Yapay Zeka Educatedear Remix 03:59

Nihat Doğan Siri Yapay Zeka Educatedear Remix

Nihat Doğan'ın yapay zeka ile ilgili efsane çıkışına Educatedear usta Siri ile feat yaparak şarkıya dönüştürerek yayınladı..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kilolu Çocuk Bisiklete Binerse 00:10

Kilolu Çocuk Bisiklete Binerse

Babası ile bisiklete binmek isteyen Kilolu Çocuk bisikletin tekerini çokertiyor, ve oradan koşarak kameranın açısından çıkıyor. ot: tabi ki kilo ile dalga geçmek için paylaşmıyoruz şunu unutmayın hiç bir zaman kilolu olm..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi 01:47

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan 2 asker, helikopterle Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu ile birlikte yürütülen..

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

Beyaz Show Uraz Kaygılaroğlu'nun Şok Eden Evlilik Hikayesi 02:58

Beyaz Show Uraz Kaygılaroğlu'nun Şok Eden Evlilik Hikayesi

Beyaz Show'un 17 Kasım konuklarından Uraz Kaygılaroğlu'nun eşi ile olan evlilik hikayesi stüdyodaki herkesi şok etti! Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eşi Melis Hanım ile Maraş'ta nasıl evlendiğini anlattı. Eşi, Uraz K..

  • BETA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amanoslarda Terör Operasyonu 00:30

Amanoslarda Terör Operasyonu

Amanosların Osmaniye sınırları içinde kalan kısmında jandarma ekiplerinin arama tarama faaliyetleri sırasında bulunan terör örgütü PKK'ya ait sığınakta, havan, anti tank roketi ile 5 kilogram TNT, el yapımı patlayıcı yap..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Çocuklar Duymasın 18. Bölüm Fragmanı 01:07

Çocuklar Duymasın 18. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 18. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ile Haluk'un ayrılık kararında hangi gelişmeler yaşanacak? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanıyor! Aldığı ayrılma kararından vazgeçen Me..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..