#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

VR I Sanal Gerçeklik Nedir 03:31

VR I Sanal Gerçeklik Nedir

VR teknolojisi sadece biz oyun oynayalım diye tasarlanmamış. VR teknoloji, paranoya ve fobi tedavisinden askeriyeye, mimariden filme birçok alanda kullanılmakta. Artık Nasa bile bu teknolojiyle Mars’a gitmeden Mars’a git..

Kolay Sucuklu Poğaça Tarifi 01:40

Kolay Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket yaş maya 1 su bardağı eritilmiş tereyağ 4 yemek kaşığı toz şeker 2 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un Hazırlanışı 1. Yoğurma kabına yaş mayayı, ılık süt içerisinde eritelim. 2. Erit..

İslim Kebabı Tarifi 04:34

İslim Kebabı Tarifi

Patlıcanlı ve içinde köftesi ile nefis bir lezzet olan islim kebabı tarifi videosu ile karşınızdayız. Tam bir lezzet şöleni olan islim kebabı yapımı da oldukça basittir. Videodaki adımları tek tek uygularsanız kolaysa ev..

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi 01:31

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi

Çok hızlı ve nefis bir pilav tarifi videosu ile karşınızdayız. Şip şak hemen hazırlanabilen garnitürlü pilav tarifi videosu ile evde çok hızlı bir pilav yapabilirsiniz. Ayrıca garnitürü de pilava nefis bir lezzet katmakt..

Tavuklu Tirit Tarifi  Tirit Yapımı 02:57

Tavuklu Tirit Tarifi Tirit Yapımı

Tavuklu tirit tarifi yapımı oldukça kolaydır. Lavaş ve haşlanmış tavuk parçacıkları ile yoğurtlu nefis sosu eşliğinde tam bir lezzet şöleni. Tavuklu tirit için lavaş parçalarını tavuk suyu ile ıslatıyoruz ki lezzeti ha..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Geri Dönüş Fayda Etmedi İşte Oyunu Kazanan Takım 85. Bölüm Survivor 2018 02:47

Geri Dönüş Fayda Etmedi İşte Oyunu Kazanan Takım 85. Bölüm Survivor 20

Ada oyununda final Mustafa Kemal ile Anıl arasında oynandı. Ünlüler takımı farkı kapattılar ama Anıl'ın aldığı sayı ile ödülü kaçırdılar.....

  • BETA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım Nahçıvan’da 02:59

Başbakan Yıldırım Nahçıvan’da

Başbakan Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Bangladeş'teki temaslarını tamamladıktan sonra Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne gel..

 Açma Tarifi 02:04

Açma Tarifi

Kolay Açma Poğaça (Yumuşacık, Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2,5 yemek kaşığı şeker 3 su bardağı ılık süt 2 adet yumurta (birinin sarısını ayırt edelim) 1 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 10 su bard..

Sünger Pandispanya Tarifi 01:27

Sünger Pandispanya Tarifi

Yumuşacık Pandispanya (Pasta Keki) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet oda sıcaklığında yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 2 çorba kaş..

 Portakal Soslu İrmik Tatlısı 02:13

Portakal Soslu İrmik Tatlısı

Portakal Paluzeli İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Alt Taban İçin; 250 gr karışık bisküvi (fındık yulaflı ve kakaolu kullandım) 2 yemek kaşığı kakao (koyu renkli) 1 tatlı kaşığı tarçın 3 yemek kaşığı tereyağ (eritilm..

Ev Limonatası Evde Nefis Limonata Nasıl Yapılır 02:43

Ev Limonatası Evde Nefis Limonata Nasıl Yapılır

Bu sıcak günlerde buz gibi nefis bir ev limonatası tarifi videosu ile karşınızdayız. Özellikle ramazan ayı ile birlikte oruç tutanlar akşamları iftardan sonra serinlemek için mutlaka denemelisiniz...

Lise Öğrencilerinin Hava Attığı 16 Şey 04:30

Lise Öğrencilerinin Hava Attığı 16 Şey

Bu videoda lise öğrencilerinin hava attığı şeyler var. Kopya çekmek, gömleğini dışarı çıkarmak, kravatını gevşetmek, okula araba ile gelmek, okula yakın oturmak, okulu kırmak, devamsızlığının çok olması, disipline verilm..

  • JET TV tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı 00:42

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kenan ve Engin karşı karşıya kalıyor! Hıçkırık, merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 15.00'da Kanal D'de! Kenan, tüm konağa kesin olarak gideceğini açıklar. Kutsi il..

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür 03:46

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür

Ünlü oyuncu Hatice Şendil Sağyaşar ve eşi Burak Sağyaşar önceki akşam yakın dostları ile aile yemeği ve yeni yıl hediyeleri için Rumelihisarı'nda buluştu. Çıkışta, kucağında oğlu Can ile görüntülenen Hatice Şendil, Hava..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici'ye Barış Murat Yağcı Sorulunca Ne Dedi 05:07

İrem Derici'ye Barış Murat Yağcı Sorulunca Ne Dedi

Bir mekan çıkışında görüntülenen İrem Derici muhabirlerin sorularını yanıtladı. Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntülenen İren Derici, muhabirlerin sorularını ayak üstü de olsa yanıtladı. Yeni yılla ilgili beklentileri..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı 02:11

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı

Ünlü oyuncu Ceren Moray uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Nicco ile geçen Eylül'de Bodrum'da düzenlenen törenle evlenmişti. “O hayat benim” dizisinin Efsun’u Ceren Moray önceki akşam Kuruçeşme’de bir erkek arkadaşıy..

  • BETA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayasız Kolay Poğaça Tarifi 01:24

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi

Mayasız Yumuşacık Peynirli Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 tatlı kaşığı toz şeker 4 su bardağı un (3. Bardaktan sonra kontrollü ekleyelim) 1. 5 p..

Tam İsabet Hedefi Vur - Rakibini Boya 08:41

Tam İsabet Hedefi Vur - Rakibini Boya

Bu videoda konuklarımız ile çok eğlenceli bir oyun oynuyoruz. Hedefi vurunca üstten ya un ya da boyalı su ile dolu balon düşüyor...

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oyun Sonu Ünlüler'de Tansiyon Yükseldi Kapa Çeneni 86. Bölüm Survivor 2018 07:01

Oyun Sonu Ünlüler'de Tansiyon Yükseldi Kapa Çeneni 86. Bölüm Survivor

Ünlüler takımında ödül oyunu sonrası alınan mağlubiyetin de etkisi ile gerginlik yaşandı. Merve ile Mustafa Kemal arasında tansiyon yükseldi.....

  • BETA tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ümit Karan'dan Takım Arkadaşına Tepki Hainliğini Unutmayacağım 89. Bölüm Survivor 2018 02:05

Ümit Karan'dan Takım Arkadaşına Tepki Hainliğini Unutmayacağım 89. Böl

Ünlüler takımında Mustafa Kemal'in seçimi ile eleme potasına giren Ümit Karan, takım arkadaşı ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.....

  • BETA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şeytan 1974 Türk Filmi İzle 1:39:21

Şeytan 1974 Türk Filmi İzle

Konusu : Annesi Ayten ile birlikte yaşayan Gül, doğum günü partisinin ardından tuhaf davranmaya başlar. Gül’ün psikolojisinin bozulduğunu düşünen Ayten, psikologlardan ve doktorlardan yardım alsa da kızını iyileştiremez..

Kedidili Tatlısı 01:26

Kedidili Tatlısı

Muzlu Kedi Dili Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Bir paket kedi dili 3-4 adet muz Muhallebi İçin; 2,5 fincan un (türk kahvesi fincanı) 2,5 fincan şeker 1 litre (5 su bardağı) süt Yarım çay bardağı zeytinyağı (2-3 yemek ka..

Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

Güller Ve Dikenler 1970 Türk Filmi İzle 1:24:45

Güller Ve Dikenler 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir kadının kocasının düşmanına âşık olması konu edilir. Verda babasının zoruyla iş adamı Haşim ile evlenir. Ancak düğün gecesi dayanamayarak kalp krizi geçirir. Kalbi güçsüz olan Verda’ya doktorlar bazı duygul..