#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

Vitamin  Deposu 3 Muhteşem Smoothie Tarifi 01:58

Vitamin Deposu 3 Muhteşem Smoothie Tarifi

3 Nefis Smoothie Tarifi için Gerekli Malzemeler; Tropik Smoothie için; 1 kase ananas 1 kase mango 1 kase muz 1 su bardağı portakal suyu Misket limonu Çilekli Smoothie için; 1 kase muz 1 kase çilek 1 kase yoğurt 1 yemek ..

Çukur 28. Bölüm 1. Fragmanı 00:58

Çukur 28. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

KRAL ŞAKİR - Pembik -29. Bölüm (Çizgi Film) 10:35

KRAL ŞAKİR - Pembik -29. Bölüm (Çizgi Film)

Cartoon Network'ün ilk ve tek yerli yapımı 'Kral Şakir' yeni maceraları ile yayında! Bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik, eğlenceli ve maceralarla dolu hayatını anlatan Kral Şakir'in bütün full bölüml..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kral Şakir “Oyun Zamanı” - Fragman (11 Mayıs’ta Sinemalarda) 02:07

Kral Şakir “Oyun Zamanı” - Fragman (11 Mayıs’ta Sinemalarda)

Kral Şakir 11 Mayıs’ta sinemalarda! 7’den 77’ye herkesin severek izlediği Kral Şakir sizi yepyeni bir maceraya sürükleyecek. Laboratuvarda yapılan bir deney yüzünden Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya ar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.562 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yer Misin Yemez Misin Challenge - Başak Karahan 19:14

Yer Misin Yemez Misin Challenge - Başak Karahan

Sevgili Başak Karahan ile birlikte yer misin yemez misin challenge yaptık :) Rakam ve harflerle belirlediğimiz çoğununun normalde pek de yemeyi tercih etmeyeceğimiz yiyecekleri :) kavanozdan seçtik ve şansımıza çıkanı ya..

  • JET TV tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaan Yıldırım Ezgi Eyüboğlu Çiftnin Boşanma Nedeni İhanet Mi 05:38

Kaan Yıldırım Ezgi Eyüboğlu Çiftnin Boşanma Nedeni İhanet Mi

Aşkları “Ulan İstanbul” dizisinin setinde başlayan ve 3 yıl önce nikâh masasına oturan oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım, tek celsede boşandı. Hakimin, “Boşanma konusunda kararlı mısınız?” sorusu üzerine söz al..

  • BETA tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şoförün Kızı 1965 Türk Filmi İzle 1:19:20

Şoförün Kızı 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, şoförünün kızına âşık olan bir iş adamının hikâyesi anlatılır. Fabrikatör Ayhan, kardeşi Ekrem’in yaşantısından çok şikâyetçidir. Bu yüzden Ekrem’i yola getirmeyi kafasına koyar. Ekrem’e âşık olan şoför..

Örgü Milföy Börek Tarifi  Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek 04:09

Örgü Milföy Börek Tarifi Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek

Eğer sosis ile milföy börek yapacaksanız bilmeniz gereken bir kaç püf noktası var. Bunlardan birincisi milföy hamurunu açarken merdane ile üzerine fazla bastırmamaya dikkat etmeniz lazım. Eğer fazla bastırırsanız hamur ç..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Burçlar Esra Erol  Evlendirme Programında - Morkomedyen 02:05

Burçlar Esra Erol Evlendirme Programında - Morkomedyen

Burçlarımız Esra Erolun sunduğu evlendirme programına katılmış olsaydı neler olurdu bu seferde bunu hayal ettik. kadını ile erkeği ile herkesi ekran başına toplayan bir zamanların gözde programlarından izdivaç programlar..

  • JET TV tarafından
  • 282 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sosyal Medya Kraliçesine Türk Damat 02:14

Sosyal Medya Kraliçesine Türk Damat

Model, 6 ay önce Türk iş insanı Kaan Günay ile birlikteliğe başlamıştı. Dünyanın birçok ülkesine giderek aşk dolu pozlar paylaşan çift, büyük bir hayran kitlesi kazandı. Serfaty ile Günay nişanlandı. Michel, nişan haberi..

  • BETA tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı 10:00

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı

1 Saatte hazır 3 çeşit yemek ile sofranızı donatın. Biberli et sote, zeytinyağlı bakla ve bulgur pilavı.. Nefis sağlıklı ve pratik akşam menüsünü nasıl planlayıp hazırladığımı videodan izleyebilirsiniz.Biberli Et Sote iç..

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle 1:22:52

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birlikte olmak istediği zengin bir kız uğruna hayatını alt üst eden Ali’nin hikâyesini konu edinir. Ali çalıştığı işlerde süreklilik gösterememiş bir çocuktur. Ablası Nermin ve sözlüsü Vedat’ın yardım çab..

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle 1:25:34

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beşik kertmesi Ayhan ile Fatoş’un evlilik serüveni anlatılır. Üç kızı olan Hulusi Bey, büyük kızı Fatoş’u erkek gibi yetiştirir. Şımarık ve sert tabiatlı Fatoş, türlü oyunlar yaparak bütün taliplerini v..

Mia And Me - 2. Sezon 1. Bölüm 23:09

Mia And Me - 2. Sezon 1. Bölüm

Mia ile muhteşem maceralara doğru uçmaya hazır mısın? Mia and Me’nin 2. Sezon Centopia’nın sihirli dünyasına, Mia and Me YouTube Resmi kanalına hoş geldiniz! Hadi Mia,Yuko, Mo, Pan Phuddle, Onchao ve TV dizinin diğer tü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 475 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emre Aşık Ve Yağmur Sarnıç Canlı Yayında Yüzleşti Ortalık Fena Karıştı 38:29

Emre Aşık Ve Yağmur Sarnıç Canlı Yayında Yüzleşti Ortalık Fena Karıştı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına konuk olan Emre Aşık, Yağmur Sarnıç ile çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Emre Aşık'ın yaptığı açıklamalar sırasında ise Yaağmur Sarnıç telefon ile canlı yay..

  • BETA tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle 1:14:52

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, evlenme planları yapan Yusuf ve Gül’ün, tepe taklak olan hayatlarını anlatır. Yusuf, bir demir fabrikasında işçidir. Gül ile fabrikadan alacaklı olduğu parayla evlenecektir. Fakat kendi hesabı ile fabrika..

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı 00:55

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ta anne ile kızının bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda plakası öğrenilemeyen bir otomobilin..

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle 55:42

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gönül ile Orhan’ın aşkını konu alır. Gönül, Ferit’in pavyonunda şarkıcılık yapmaktadır. Pavyona gelen Orhan kumarda şanslıdır. Ferit, Gönül’e Orhan’a yakınlaşmasını, böylelikle kaybettikleri paralarını ge..

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Hamile Mi 10:58

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Hamile Mi

Serdar Ortaç ve eşi Chloe, gece yarısı fena yakalandı. Eşi ile birlikte bir mekandan çıkan Serdar Ortaç yaptığı açıklamalar ile olay yarattı...

  • BETA tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - 6. Sezon 18. Bölüm - Sihirli Totem 22:30

Winx Club - 6. Sezon 18. Bölüm - Sihirli Totem

Bloom, Miusa, Layla ve Tecna, Legendarium Dünyasında, Fearwood insanları tarafından saldırıya uğrarken; Flora Helia'yı güçlü bir sihirle buza dönüştüren Karlar Kraliçesi ile karşı karşıya kalır. Flora, Totem'i bulmayı ve..

  • ÇocukTV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

5 Dakika Kurabiyesi  Az Malzemeli Kurabiye Tarifi 01:48

5 Dakika Kurabiyesi Az Malzemeli Kurabiye Tarifi

1.Yoğurma kabına, oda sıcaklığında yumuşamış 250 gr margarin, 1 paket kabartma tozu, 1 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı pudra şekeri ve 3,5 - 4 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 2.Ele yapışmayan bir ..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Seda Sayan - Zerrin Özer'e Çok Üzüldüm 03:04

Seda Sayan - Zerrin Özer'e Çok Üzüldüm

Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'ne konuk olan Seda Sayan, son günlerde zor günler yaşayan Zerrin Özer ile ilgili konuştu...

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aslı Hünel'in Hamileliği Bu Yüzden Son Buldu 28:29

Aslı Hünel'in Hamileliği Bu Yüzden Son Buldu

Beyaz Magazin'in konuğu olan Aslı Hünel özel hayatı ile ilgili ve yeni albümü ile ilgili açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:51

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı

Özel bir dedektif olan Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınır. Köpeğini çetenin elinden almak için yola koyulan Steve, çete lideri Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spid..