#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

Merkez Bankası'nda Görev Değişimi- Dolar Zirveyi Gördü 00:51

Merkez Bankası'nda Görev Değişimi- Dolar Zirveyi Gördü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'nun görüşmesinin ardından, TCMB'de 3 isim görevden alındı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı sonrası Dolar/TL 9,18 ile yeni zirvesini gördü...

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI 00:25

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis ve Gaziantep’te jandarma ekipleri, PKK/YPG’li ve DEAŞ’lı terörist düzenlenin operasyonla yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gaziantep ve Kilis..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

Kastamonulu Pilot 00:03

Kastamonulu Pilot

Stand-up gösterileri ile binlerce insanın beğenisini kazanan Taner Ayyıldız'ın Kastamonu şivesi ile gerçekleştirdiği pilot anonsunu izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Berzan Doğan - Pişmanım 03:37

Berzan Doğan - Pişmanım

Pişmanım şarkı sözleri ile Pişmanım İnsan sevdiğinden pişman olurmu Ben sevdim sevdiğimden pişmanım Her günüm ızdırap ile geçiyor Onu gördüğüm o günden pişmanım Yaralı gönlüme sözüm geçmedi Çok sevdim ama kıymet bilm..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım 03:35

Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım

Bilal Göregen, Neşet Ertaş'In bahça duvarından aştım türküsünü seslendirdi. Şarkı Sözleri Bahçe duvarından aştım Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdim helallaştım Öptüm ..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Play-off maçında yumruklar havada uçuştu amatörlig 05:46

Play-off maçında yumruklar havada uçuştu amatörlig

Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için karşı karşıya gelen Aydınspor ile İsabeyli Şırlanspor maçı olaylı bitti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte iki takımın taraftarları ve futbolcular arasında kavga çıkarken, tekme ve yumr..

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı kamerada 00:44

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı ka

İzmir'in Bornova ilçesinde, tekerlekli sandalyeyle yokuş aşağı inerken kontrolü kaybeden yaşlı adamı, Berkay Atış kurtardı. Durumu fark edip yola fırlayan Atış, yaşlı adamı durdururken, o anlar güvenlik kamerasına yansıd..

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

Yabancı uyrukluların tekme tokat kavgası kamerada 00:36

Yabancı uyrukluların tekme tokat kavgası kamerada

Arnavutköy'de yabancı uyruklu iki grubun kavgası cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Kavga da iki grubun birbirine kaldırım taşı ile saldırdığı görüldü...

İtalyanlarla Fatih Terim Gibi Konuşmak 00:48

İtalyanlarla Fatih Terim Gibi Konuşmak

Uberkuloz adıyla tanıdığımız Berk Keklik, İtalya'ya giderek her Türk gencinin hayalini gerçekleştirdi. 'İtalyanlar ile Terimce konuşmak' açıklaması ile paylaştığı videoda, Fatih Terim'in efsane İtalyanca tiradını İtalyan..

  • PengoTV tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA! 15:48

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA!

ABD ile Türkiye arasında gemi güvertesinden kalkacak yeni nesil pervaneli İHA sistemi konusunda rekabet yaşanıyor. General Atomics şirketi MQ-9B'nin özel modeli ile ilk olacağını iddia ediyor. Baykar Savunma Teknoloji Li..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü 01:46

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü

Fatih'te yabancı uyruklu 20 yaşındaki genç kız apartman merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'ta bulunan 4..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

Kung Fu Ustası Çocuk 00:10

Kung Fu Ustası Çocuk

Kung Fu ile ilgilenen çocuk bu konuda ne kadar usta olduğunu bir ipe bağladığı pet şişe ile göstermiş. Çocuk hareketleriyle usta kung fu yapanları aratmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı! 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Burada İsveç ile Finlandiya'nın NATO'ya ka..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç Anlar 08:29

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç

Şişli’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçe genelinde kaymakam, emniyet müdürü, sağlık ve zabıta ekiplerinin katılımıyla restoran, kafeterya ve toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirildi. Denetimde k..

Otobüs ücretini yüksek bulup şoföre saldırdı, linç edilmekten yine yolcular kurtardı 01:52

Otobüs ücretini yüksek bulup şoföre saldırdı, linç edilmekten yine yol

Antalya'nın Serik ilçesinde yolcu ile şoförün tartışması kavgaya dönüştü. Öfkelenen yolcu otobüsün camlarını kırınca bu kez diğer yolcularda yolcuya tekme tokat saldırdı. O anlar ise cep telefonu ile kaydedildi...

Köpek kulübesinden bile uyuşturucu çıktı 03:10

Köpek kulübesinden bile uyuşturucu çıktı

Antalya'da jandarma ekiplerinin ihbar üzerine operasyon düzenlediği evde çok miktarda uyuşturucu madde ile ateşli silah ve döner bıçağı ele geçirildi. Operasyonda 68 bin 510 TL uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşün..

Uğur Şahin'den yeni felaket senaryosu mu 14:49

Uğur Şahin'den yeni felaket senaryosu mu

A Haber’de yayınlanan ve yazar Melih Altınok’un sunumuyla 27.06.2022 tarihinde ekranlara gelen “Melih Altınok İle Sebep Sonuç” programında gündemdeki sıcak konular masaya yatırıldı. Konuklar, yazar Mahmut Övür, yazar Mus..

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı 05:02

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla ..

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..