#Nurgül yeşilçay Özcan deniz İle tekrar yan yana gelecek mi

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Kara Pençe İle Antika Telefonla Konuşma 00:28

Kara Pençe İle Antika Telefonla Konuşma

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Tesettür Kot Elbise Modelleri İle Stilinizi Yansıtacaksınız 03:05

Tesettür Kot Elbise Modelleri İle Stilinizi Yansıtacaksınız

Tesettür kot elbise modelleri kıyafet seçimini tesettürden yana kullanan bayanlar için yeni sezonda eşsiz fırsatlar sunmaktadır. Son dönemde tesettür giyimde boy gösteren firmaların sayısındaki ciddi artış ile birlikte h..

  • Kadınca tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Günlük Tesettür Elbise Modelleri İle Rahatlığı Yaşayın 03:05

Günlük Tesettür Elbise Modelleri İle Rahatlığı Yaşayın

Günlük tesettür elbise modelleri kıyafet seçimini tesettürden yana kullanan bayanlar için yeni sezonda eşsiz fırsatlar sunmaktadır. Son dönemde tesettür giyimde boy gösteren firmaların sayısındaki ciddi artış ile birlikt..

  • Kadınca tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Metallica ile Kopan Yaşlı Adam 00:21

Metallica ile Kopan Yaşlı Adam

Işıklarda duran bir otomobilin sürücüsü hemen yan tarafında metallica müziği ile kopan ve adeta kendinden geçen yaşlı adam görünce hemen telefonuna sarılıp o anları kaydetti...

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Toblerone ile Kasiyeri Kekleyen Adam 00:14

Toblerone ile Kasiyeri Kekleyen Adam

Alışveriş yaptığımız marketlerde bir sonraki müşteri yazan üçgen piramit şeklindeki parçayı hepiniz görmüşsünüzdür. Alışveriş yaptıkran sonra kasaya giden abimiz tobleron kutusunu yan koyarak kasiyeri bir güzel kekliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.413 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı  02:01

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı

Kaza, 23.45 sularında Denizli Ankara karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ali Yıldız yönetimind..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani İle Bir Araya Geldi 00:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme 2.5 saat sürdü. Katar Emiri'nin ziyareti dün duyurulmuştu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, El Sani'nin ziyareti ile ilgili şunları söylemişti: Dün Pak..

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'de 01:41

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'de

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'deü Son dakika gelişmesi... Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek üzere Beştepe'ye gitti. Başbakan Binali Yıldırım, Mec..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak 06:48

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak İçişleri Bakanı Soylu'nun imzasıyla, 81 ilin valisine, vatandaşlarla her ay düzenli toplantılar yaparak talep ve sorunlarını din..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı 01:14

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı

Kendisi ile evlenerek kamuoyunda oldukça ilgi çeken İngiliz Sophie Tanner, bir adamla sevgili olarak kendisini aldattığını söyledi.37 yaşındaki İngiliz kadın Sophie Tanner, 2015 yılında yaptığı bir düğün töreninde kendis..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukurovanın Züleyhası Hilal Altınbilek'in Annesi Gençliği Ve Güzelliği İle Büyüledi 16:49

Çukurovanın Züleyhası Hilal Altınbilek'in Annesi Gençliği Ve Güzelliği

Atv'nin reyting roketmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finali yapmasıyla oyuncular soluğu tatilde almıştı. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bir Zamanlar Çukurova ile zirveye taşınan isimlerden olan Hilal..

  • BETA tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Türk Askeri İle Hollanda Askeri Bilek Güreşi 02:23

Türk Askeri İle Hollanda Askeri Bilek Güreşi

Feridun Türkmen isimli askerimiz ile Hollanda askeri Zico bilek güreşi masasında karşı karşıya gelmiş, Türkmen, Hollandalı askerin bileğini kısa sürede yatırmıştı. Hollanda ile yaşanan kriz sonrası bu bilek güreşinin vid..

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!  02:28

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!

Sualti Roketi Paletlerden Kurtul Teknolojide Son Nokta Çift Pervaneliyle Yüzme : Yüzme, şnorkelle yüzme, dalış için çift pervane ile donatılmış dünyanın en küçük su scooterı. Sublue WhiteShark Mix Underwater Scooter. S..

  • PengoTV tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1 06:51

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1

Sevgili Ayşegül'cüğüm, siz beni anlayabilmek için dudaklarımı okumuşsunuz,bende sizin için işaret dili anlatımlı bir video hazırlamak istedim.İşaret dili bilmiyorum.İki çok tatlı işaret dili eğitmeni arkadaşım ricamı kır..

Başkan Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü 03:20

Başkan Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü

Türkiye, Rusya-Ukrayna arasındaki arabuluculuk çabalarını ilk günden bu yana sürdürüyor. İlk adım atılmıştı. Barış çabaları hızlandırıldı. Yeni bir gelişme yaşandı. Başkan Erdoğan, Putin ile görüşerek müzakerelerin İstan..

Kıçı İle Dağlar Deviren Tombul Kız 00:52

Kıçı İle Dağlar Deviren Tombul Kız

Tombul kız odasında amuda kalkmaya çalışıyor ve o esnada arkadaşında bu anları kameraya allıyor. Ancak tombul kız amuda kalkamayınca yan yatıyor ve ortalığı savaş alanına çeviriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Derbiye Demba Ba İle Çıkarsa İzle 01:27

Beşiktaş Derbiye Demba Ba İle Çıkarsa İzle

Beşiktaş ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek. Yazarımız Serkan Akcan, karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu ve eğer Demba Ba sağlıklıysa Şenol hocanın sahaya onu sürmesi gere..

Gülben Ergen İle Erhan Çelik Arasında Kılıçlar Çekildi 01:48

Gülben Ergen İle Erhan Çelik Arasında Kılıçlar Çekildi

Boşanma süreçlerinin ardından yaşananlarla gündemde yer alan Gülben Ergen ile Erhan Çelik, mahkemede karşı karşıya gelecek...

  • BETA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve İle Sema Barakada Dertleşti Belki Hayırlısı Buydu 81. Bölüm Survior 2018 01:25

Merve İle Sema Barakada Dertleşti Belki Hayırlısı Buydu 81. Bölüm Surv

Büyük Türkiye ödülünü kaybeden Ünlüler'de Merve ile Sema barakada dertleşti ve gelecek oyunlar için birbirlerini motive etmeye çalıştı...

  • BETA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 6 yıl önce